- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #31243 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Iiii dupa!!
Bo mam focha.
Bo sobie wyliczylam ze mozna wczoraj lub dzis zajsc.
Wczoraj nic, a dzisiaj mąż oznajmil, ze boli go glowa i nie ma szans.
Nie to nie.
Machne se dziecko z listonoszem
Bo mam focha.
Bo sobie wyliczylam ze mozna wczoraj lub dzis zajsc.
Wczoraj nic, a dzisiaj mąż oznajmil, ze boli go glowa i nie ma szans.
Nie to nie.
Machne se dziecko z listonoszem
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 3 miesiąc temu #31254 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Haha laski tu nie ma nic do smiechu!! Nie bede soe przytulac bo fochem strzelilam Pozatym znowu zaczyna mnie bolec brzuchol, ale podejrzewam, ze jak zmienie dietke to sie poprawi
Mirella hmmm z sasiadem... Po lewej kuzyn meza - przystojny nie powiem Po prawej kuzyn meza - jeszcze przystojniejszy
Mirella hmmm z sasiadem... Po lewej kuzyn meza - przystojny nie powiem Po prawej kuzyn meza - jeszcze przystojniejszy
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 3 miesiąc temu #31264 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Haha Kasiek no w sumie
Ahhhh przyjechal z moim nowy autkiem!! Booooooskie i nic wiecej do szczescia!!
Az mi sie chyba owulka ponowila bo znowu boli
Ahhhh przyjechal z moim nowy autkiem!! Booooooskie i nic wiecej do szczescia!!
Az mi sie chyba owulka ponowila bo znowu boli
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #31295 przez delfinek83
Hello, nie uciekłam daleko Madziu, już jestem z powrotem
Miałam po prostu duuużo na głowie i mało czasu dla siebie, ehh
Magda, ten pomysł z kuzynem lub listonoszem też mi się podoba, dziewczyny dobrze mówią, jakby co to wszystko zostanie w rodzinie
Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej u mojego gina, jak ja go dawno nie widziałam - fajny jest
zrobił mi usg dopochwowe i stwierdził że wszystko jest ok, nie mam się co martwić, tylko nadal brać kwas foliowy i spokojnie działać
dał nam czas do początku nowego roku, a jak w dalszym ciągu nic nie wykiełkuje to wtedy na pierwszy ogień pójdzie mój mężuś i zleci badania nasienia, już sobie wyobrażam entuzjazm mojego męża żeby je wykonać
mam jednak nadzieję że do tego nie dojdzie i że uda nam się do Świąt już zaskoczyć.
Powiedział że teraz większość pacjentek nie zachodzi tak od razu, tylko przeważnie w ciągu jednego roku właśnie lub dłużej nawet i że to już teraz norma
moja siostra pracuje w szpitalu, więc jak już tam przy okazji byłam to pobrała mi też krew do badań, jutro będą wyniki, mam nadzieję że dobre, bo jakiś prawie rok temu robiłam i coś nie tak wyszły mi hormony tarczycy
potem już były lepsze, a teraz to znów nie wiem i będę spokojniejsza jak wszystko będzie w normie
ok, kończę już ten mój długi post i spadam lulu
dobrej nocy
Miałam po prostu duuużo na głowie i mało czasu dla siebie, ehh
Magda, ten pomysł z kuzynem lub listonoszem też mi się podoba, dziewczyny dobrze mówią, jakby co to wszystko zostanie w rodzinie
Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej u mojego gina, jak ja go dawno nie widziałam - fajny jest
zrobił mi usg dopochwowe i stwierdził że wszystko jest ok, nie mam się co martwić, tylko nadal brać kwas foliowy i spokojnie działać
dał nam czas do początku nowego roku, a jak w dalszym ciągu nic nie wykiełkuje to wtedy na pierwszy ogień pójdzie mój mężuś i zleci badania nasienia, już sobie wyobrażam entuzjazm mojego męża żeby je wykonać
mam jednak nadzieję że do tego nie dojdzie i że uda nam się do Świąt już zaskoczyć.
Powiedział że teraz większość pacjentek nie zachodzi tak od razu, tylko przeważnie w ciągu jednego roku właśnie lub dłużej nawet i że to już teraz norma
moja siostra pracuje w szpitalu, więc jak już tam przy okazji byłam to pobrała mi też krew do badań, jutro będą wyniki, mam nadzieję że dobre, bo jakiś prawie rok temu robiłam i coś nie tak wyszły mi hormony tarczycy
potem już były lepsze, a teraz to znów nie wiem i będę spokojniejsza jak wszystko będzie w normie
ok, kończę już ten mój długi post i spadam lulu
dobrej nocy
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 3 miesiąc temu #31297 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czesc
Ale macie laski radoche
Delfinek, no to mamy tyle samo czasu, ze sie tak wyraze
Jak sie okazalo... kuzyn potrzebny nie byl. Nie wiem Pan chumorzasty sie uzdrowil W kazdym razie ja i tak czuje, ze to juz za pozno, no a pozatym zyje moim nowym auteczkiem - malo kobieca jestem
Milego!!
Ale macie laski radoche
Delfinek, no to mamy tyle samo czasu, ze sie tak wyraze
Jak sie okazalo... kuzyn potrzebny nie byl. Nie wiem Pan chumorzasty sie uzdrowil W kazdym razie ja i tak czuje, ze to juz za pozno, no a pozatym zyje moim nowym auteczkiem - malo kobieca jestem
Milego!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- magga146
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #31298 przez magga146
czesc dziewczynki
znowu dlugo nie pisalam sorki
dzisaj przychodze z dobra nowina
jestem w CIAZY!!!!!!!
piatkowy wynik beta hcg 548,3
poniedziałkowy 2607,7 chyba dobrze rosnie?
w sobote zostal zrobiony zwykly test i 2 utesknione krechy
wstawie jak juz bedzie mozna
21.09.10 ide na moje 1 usg i sie zobaczy czy wszytsko rozwija sie w porzadku. troche mam pietra ze sie okaze cos nie tak
ale ogolnie mam taki zaciesz. a wszytsko wyszlo na jaw jak robilam badania potrzebne do hsg droznosc jajowodow i wczoraj mialam miec hiih a tu sie okazuje ze w ciazy jestem
no wiec 3mam kciuki za reszte Wam tez sie uda jak mi sie udalo to Wam sie uda to forum jest MAGICZNE :d
CALUJE
znowu dlugo nie pisalam sorki
dzisaj przychodze z dobra nowina
jestem w CIAZY!!!!!!!
piatkowy wynik beta hcg 548,3
poniedziałkowy 2607,7 chyba dobrze rosnie?
w sobote zostal zrobiony zwykly test i 2 utesknione krechy
wstawie jak juz bedzie mozna
21.09.10 ide na moje 1 usg i sie zobaczy czy wszytsko rozwija sie w porzadku. troche mam pietra ze sie okaze cos nie tak
ale ogolnie mam taki zaciesz. a wszytsko wyszlo na jaw jak robilam badania potrzebne do hsg droznosc jajowodow i wczoraj mialam miec hiih a tu sie okazuje ze w ciazy jestem
no wiec 3mam kciuki za reszte Wam tez sie uda jak mi sie udalo to Wam sie uda to forum jest MAGICZNE :d
CALUJE
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #31301 przez Madzia89862
no magga gratuluje jak to fajnie ze sie teraz cos tu ruszylo i co chwila sypia sie nam dwie krechy:)chwal sie jak bedzie wiadomo co i jak:)
Madzia no jaa wiedzialam ja czulam ze i tak wyladujecie razem:)ten typ tak ma widocznie:)a nigdy nie jest za pozno.3mam kciuki:)
za delfinka rowniez:)
Madzia no jaa wiedzialam ja czulam ze i tak wyladujecie razem:)ten typ tak ma widocznie:)a nigdy nie jest za pozno.3mam kciuki:)
za delfinka rowniez:)