- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Na cześć Maggi i Fasolinki Hip Hip Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A no pewnie że to magiczne miejsce, od początku to mówię
MagdaM, o ile pamiętam to ja też mówiłam takie rzeczy że nic z tego i że się na jajeczkowanie nie załapaliśmy.... Trzymam kciuki żebyś i Ty się pomyliła
A ja dziś dostałam antybiotyk i starania musze na kołku zawiesić... Nie wiecie czasem co mnie podkusiło żeby do lekarza iść???
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mirella a cos chora?? Sciskam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
łapy mam spuchnięte, od ciązy mi nie zeszło no i zachciało mi się coś z tym zrobić, bo mi obrączka nie wchodzi, lekarz jak lekarz, nic mądrego nie wymyśliła, za to w moczu mi wyszły jakieś bakterie i krew...
A jakby mi mało było to jeszcze kamienie w woreczku, które powinnam usunąć
A no i dietę kazała mi zmienić, ja nie wiem co będę jadła, wszystko co lubię zabronione to już łatwiej chyba będzie obrączkę powiększyć
Magga, no widzisz, rzadko się pojawiasz i nowe dziewczyny Cię nie znają, popraw się
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i zycze szybkiego wyleczenia!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- magga146
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madzia
Mirella
no musze sie poprawic i zaczac znowu tu pisac bo czytam codziennie.
musisz sie wyleczyc i zobaczysz wtedy szybciutko zmajstrujecie 2 dziecko pamietaj ze nic nie dzieje sie bez przyczyny. widocznie mialas isc do lekarza lepiej nie miec narazie fasolki niz ja stracic przez jakies glupie chorubsko. wiec ladnie sluchaj lekarzy i moment zajdziesz w ciaze
a tak w ogole to zastanawiam sie czy nie powtorzyc 3 raz bety jak myslicie??
normalnie nie dam rady do 21.09.10. juz bym chciala to usg!! a tu jeszcze tyle dni.
normalnie wysyp fasolek i oby tak dalej. do roboty dziewczynki
ciekawe co tam u eash??? wie ktos moze?
no to bede chyba majowoa mamusia
caluje
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A zaleceniami tak całkiem przejmować się nie będę, nie umiem żyć bez kawy i frytek i sera żółtego i słodyczy i jeszcze paru rzeczy pysznych i niezdrowych grunt to psychika, bez kawy moja psychika pada
Magga, normalnie będziesz chciała co godzinę na usg latać a pewnie że będzie dobrze, dlaczego ma nie być? Ja też urodziłam w maju, piękny czas dla noworodka, chciałam tak jeszcze raz, ale jakoś nie wyszło, co tam, później też będzie dobrze
A gdzie Twój suwaczek ciążowy?
- magga146
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madzia
mysle ze ze wszytskiego to napewni nie da sie zrezygnowac ale moze chociaz ograniczyc
ja z kawa to nie mam problemu bo w ogole nie pijalam i nie pijam, a co do frytek to przed ciaza uwielbialam a teraz o dziwo mnie nie ciagnie za to roznego rodzaju kanapki z mc donalda bardzo mnie kusza hihih mowia ze to na chlopaka ze slodyczy i owocow nie bardzo ale za to porzadne jedzenie tak.
dla mnie ten tydzien to wiecznosc. jakos dopoki nie zobacze usg i pani gin mi nie powie ze wszystko wporzadku to jakos bede sie martwila, naczytalam sie o jakis pustych zarodkach itp i teraz w glowie mi siedzi i sie cykam jak cholera a zreszta ile to kobiet roni do 3 miesiaca to tez strach no ale mam nadzieje ze wsyztsko bedzie dobrze
suwaczek po wizycie u pani gin zaloze jak juz wszytsko bede wiedziala
Mirella
dbaj o siebie bo Klaudia Cie potrzebuje i oczywiscie MY.
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Mirella
mysle ze ze wszytskiego to napewni nie da sie zrezygnowac ale moze chociaz ograniczyc
ja z kawa to nie mam problemu bo w ogole nie pijalam i nie pijam, a co do frytek to przed ciaza uwielbialam a teraz o dziwo mnie nie ciagnie za to roznego rodzaju kanapki z mc donalda bardzo mnie kusza hihih mowia ze to na chlopaka ze slodyczy i owocow nie bardzo ale za to porzadne jedzenie tak.
dla mnie ten tydzien to wiecznosc. jakos dopoki nie zobacze usg i pani gin mi nie powie ze wszystko wporzadku to jakos bede sie martwila, naczytalam sie o jakis pustych zarodkach itp i teraz w glowie mi siedzi i sie cykam jak cholera a zreszta ile to kobiet roni do 3 miesiaca to tez strach no ale mam nadzieje ze wsyztsko bedzie dobrze
suwaczek po wizycie u pani gin zaloze jak juz wszytsko bede wiedziala
Mirella
dbaj o siebie bo Klaudia Cie potrzebuje i oczywiscie MY.
Słuchaj po 1 się nie masz co denerwować. Powinnaś nosić się z radością i szczęściem. Ponoć hormony, które produkują ciężarne bardzo pozytywnie wpływają ja stymulację zarodka i na jego rozwój. Kolejna rzeczą jest taka, że skoro beta Ci rośnie to jak może być puste skoro się rozwija ? ;> Moja droga radość radość i jeszcze raz radość. Uwierz mi że przez całą ciąże fasolka będzie CI zaskakiwać. Mój Karol ostatnio na USG zamiast uśmiechać się do mamy to ziewał nam do monitora. Buziaki i pozdrowienia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ograniczyć? No to ograniczyłam tłuste mięsa i wędliny wszelakie wyeliminowałam z diety 16 lat temu, może to wystarczy?
Magga, szybko Ci się macierzyństwo załączyło Już masz wszystkie fobie typowo ciążowe No może nie wszystkie, potem jeszcze parę dojdzie, i tak aż do końca co chwila coś będzie się wydawało nie w porządku Norma
Monami, Zuzię wybuziakuj z całej siły
Pisałam do Eash na gadu ale milczy, chyba naprawdę nie ma ani trochę neta, szkoda....
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa