- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #31454 przez PM
Magga GRATULACJE
Ja dzisiaj z koleżanką wpadłam na pomysł, że najlepiej by było jakby codziennie rano można było rozpiąć ekspresik w brzuchu i sprawdzić czy wszystko ok. Człowiek spokojniejszy byłby od razu i jakiś taki bardziej zrelaksowany.
A teraz to codziennie sprawdzam czy mnie piersi bolą. Jak bola to ok :)i można miło rozpocząć nowy dzień.
Chyba każda z nas ma lęki i obawy.
A ja jutro chyba zadzwonię do bardzo dobrego diagnosty i umówie się na usg w 11-12 tygodniu ( przyziernośc karkową ) i chyba dopiero wtedy usiądę spokojnie na tyłku.
Antybiotyk skończyłam, luteine łykam . Czas zrobić wymaz i sprawdzic czy się pozbyłam dziadostwa .
Pozdrawiam was dziewczynki bardzo serdecznie i trzymam cały czas mocno kciuki
Ja dzisiaj z koleżanką wpadłam na pomysł, że najlepiej by było jakby codziennie rano można było rozpiąć ekspresik w brzuchu i sprawdzić czy wszystko ok. Człowiek spokojniejszy byłby od razu i jakiś taki bardziej zrelaksowany.
A teraz to codziennie sprawdzam czy mnie piersi bolą. Jak bola to ok :)i można miło rozpocząć nowy dzień.
Chyba każda z nas ma lęki i obawy.
A ja jutro chyba zadzwonię do bardzo dobrego diagnosty i umówie się na usg w 11-12 tygodniu ( przyziernośc karkową ) i chyba dopiero wtedy usiądę spokojnie na tyłku.
Antybiotyk skończyłam, luteine łykam . Czas zrobić wymaz i sprawdzic czy się pozbyłam dziadostwa .
Pozdrawiam was dziewczynki bardzo serdecznie i trzymam cały czas mocno kciuki
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 3 miesiąc temu #31457 przez Mirella
PM spokojnie usiądziesz jak dziecko maturę zda, może....
Wiecie co? Jestem strasznie ciekawa czy w drugiej ciąży też się tak panikuje....
A piersi o ile pamiętam to na początku bolą, ale jakoś potem mniej, i potem dopiero jak mleko dowali, także jak pewnego dnia przestaną to też nie powód do paniki
Wiecie co? Jestem strasznie ciekawa czy w drugiej ciąży też się tak panikuje....
A piersi o ile pamiętam to na początku bolą, ale jakoś potem mniej, i potem dopiero jak mleko dowali, także jak pewnego dnia przestaną to też nie powód do paniki
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 3 miesiąc temu #31459 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czesc
A ja od rana zla, albo moze bezsilna....
Znowu zaczynaja sie moje "jazdy" i nie umiem sobie poradzic. I znowu sie boje i kolo sie zamyka
A ja od rana zla, albo moze bezsilna....
Znowu zaczynaja sie moje "jazdy" i nie umiem sobie poradzic. I znowu sie boje i kolo sie zamyka
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- sara125
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #31494 przez Mirella
Sara masz się cieszyć że Grześ będzie miał siostrę albo brata Myśleć pozytywnie, dbać o siebie, i przypomnieć sobie co zrobiłaś z za małymi ubrankami, będą potrzebne
MagdaM na humorki najlepsza gorąca czekolada albo i zwykła u mnie się to sprawdza, podnieś sobie poziom cukru, od razu będzie Ci lepiej, buziakujemy Cię moooocno
MagdaM na humorki najlepsza gorąca czekolada albo i zwykła u mnie się to sprawdza, podnieś sobie poziom cukru, od razu będzie Ci lepiej, buziakujemy Cię moooocno
Ostatnio zmieniany: 14 lata 3 miesiąc temu przez Mirella.
- Agnieszka84
- Wylogowany
- gaworzenie
- sara125
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 3 miesiąc temu #31516 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
sara125 moze pomyslec ze wiele chcialoby byc na Twoim miejscu??
Kurcze sorki ale nie rozumiem takiego gadania a dzis mnie to wyjatkowo hmm rani
Mirella zjadlam sobie 1 pryncypałka ale nie mam na nic czasu bo na szybko obiad robie i zaraz lece - dowiedzialam sie dzis ze mamy konferencje
Kasik aaaa takie tam ze umre... Wszystko to ten cholerny kregoslup
Dobra lece
Buziaki
Kurcze sorki ale nie rozumiem takiego gadania a dzis mnie to wyjatkowo hmm rani
Mirella zjadlam sobie 1 pryncypałka ale nie mam na nic czasu bo na szybko obiad robie i zaraz lece - dowiedzialam sie dzis ze mamy konferencje
Kasik aaaa takie tam ze umre... Wszystko to ten cholerny kregoslup
Dobra lece
Buziaki
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #31519 przez Madzia89862
sara nie obraz sie ale pierwsze bylo wpadka..to wydawac by sie moglo ze trzeba uwazac bardziej a tu...zaszlas.wiele dziwczyn by chcialaby byc na twoim miejscu.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 3 miesiąc temu #31523 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Madzia89862 napisał:
no wlasnie... a teraz to ja tym bardziej nie rozumiem...sara nie obraz sie ale pierwsze bylo wpadka..to wydawac by sie moglo ze trzeba uwazac bardziej a tu...zaszlas.wiele dziwczyn by chcialaby byc na twoim miejscu.
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #31525 przez PM
sara125 napisał:
Ojojojojo !!!!!! To chyba w takim razie zły dział. My tu się cieszymy z dwóch kresek a nie smucimy. Wiele z dziewczyn oddałoby wszystko żeby być na twoim miejscu.
Jestem w ciazy:( 4 tygodnie. jestem zalamana:( i co ja mam tyeraz zrobic:(
Ojojojojo !!!!!! To chyba w takim razie zły dział. My tu się cieszymy z dwóch kresek a nie smucimy. Wiele z dziewczyn oddałoby wszystko żeby być na twoim miejscu.
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #31531 przez kasiora
sara125 tak jak juz dziewczyny pisaly to zly dzial !
tu dziewczyny staraja sie o ciaze
zapraszam do innego dzialu
regulamin pkt. 16 : "16. Rozmawiając w wybranym wątku należy trzymać się jego tematu. Jeśli chcemy poruszyć inny temat, należy rozpocząć nowy wątek."
tu dziewczyny staraja sie o ciaze
zapraszam do innego dzialu
regulamin pkt. 16 : "16. Rozmawiając w wybranym wątku należy trzymać się jego tematu. Jeśli chcemy poruszyć inny temat, należy rozpocząć nowy wątek."
Ostatnio zmieniany: 14 lata 3 miesiąc temu przez kasiora.
- magga146
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #31532 przez magga146
sara125
wiesz co gdybym nie była w ciazy to po przeczytaniu Twojego postu najzwyczajniej w swiecie bym sie poryczala!! wiesz chyba nigdy nie bylas na miejscu naszym dziewczyn ktore sie staraja a nie nie moga sie doczekac upragnionego dzidziusia. pomyslalas jak sie czuja te dziewczyny? jak sie czuje Grazia ktora stara sie juz poprzez in vitro i jej sie nie udaje?? rozumie ze nie jestes z tego faktu zadowolona ale darowalabys dzielenie sie takimi nowinami akurat na tym watku.
a do tego jesli chodzi tylko o finanse to nie powinnac az tak bardzo akcentowac ze nie chcesz dziecka! bo niektore z nas napewno sa w podobnej a moze nawet gorszej sytuacji niz Ty a nadal pragna i staraja sie o dzidziusia.
sorki ze wale tak prosto z mostu ale nie robi sie tak
i zycze Ci zebys pokochalo to malenstwo co rosnie w tobie i zeby bylo zdrowe
tyle.........
a wy dziewczynki glowa do gory i Wam sie uda napewno!!!
a tak w ogole to dziekuje wszystkom za dobre slowo
probuje sie nie stresowac i myslec pozytywnie w koncu musi byc dobrze.
kurde jak ja sie ciesze ze w koncu sie udalo chodz wiem ze i tak nie czekalam jakos strasznie dlugo 1 rok.
caluje
wiesz co gdybym nie była w ciazy to po przeczytaniu Twojego postu najzwyczajniej w swiecie bym sie poryczala!! wiesz chyba nigdy nie bylas na miejscu naszym dziewczyn ktore sie staraja a nie nie moga sie doczekac upragnionego dzidziusia. pomyslalas jak sie czuja te dziewczyny? jak sie czuje Grazia ktora stara sie juz poprzez in vitro i jej sie nie udaje?? rozumie ze nie jestes z tego faktu zadowolona ale darowalabys dzielenie sie takimi nowinami akurat na tym watku.
a do tego jesli chodzi tylko o finanse to nie powinnac az tak bardzo akcentowac ze nie chcesz dziecka! bo niektore z nas napewno sa w podobnej a moze nawet gorszej sytuacji niz Ty a nadal pragna i staraja sie o dzidziusia.
sorki ze wale tak prosto z mostu ale nie robi sie tak
i zycze Ci zebys pokochalo to malenstwo co rosnie w tobie i zeby bylo zdrowe
tyle.........
a wy dziewczynki glowa do gory i Wam sie uda napewno!!!
a tak w ogole to dziekuje wszystkom za dobre slowo
probuje sie nie stresowac i myslec pozytywnie w koncu musi byc dobrze.
kurde jak ja sie ciesze ze w koncu sie udalo chodz wiem ze i tak nie czekalam jakos strasznie dlugo 1 rok.
caluje