BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 6 miesiąc temu #31549 przez Mirella
Dziewczyny, Sara jest jak to się mówi "wiatropylna", są kobiety które spojrzą na faceta i już są w ciąży, no ale to nie my niestety....

Nie wiem jak ona to teraz zrobiła, za pierwszym razem pigułki zawiodły, to musi mieć dziewczyna naprawdę płodność na 300% normy, nam pozostaje tylko zazdrościć....

A no pewnie że i nam się uda, a niby czemu nie? Wszystkim się uda, Grazi też :)
Magga, weź z tym strestem wyhamuj, bo dzieci tego nie lubią :)
Temat został zablokowany.
14 lata 6 miesiąc temu #31571 przez bewipo
Ja nie wiem jak to jest, że dziewczyny które nie chcą zachodzą bez problemu, a te które bardzo chcą czekają i czekają...
Sarze naprawdę tylko pozazdrościć i mieć nadzieję, że my się też doczekamy.
14 lata 6 miesiąc temu #31586 przez Madzia89862
ja uwazam ze jak za 1 rzem tabl zawiodly tona 2 raz stosuje inna metode albo cos;/....dziewczyna ma szczescie szkoda ze nie umie sie cieszyc z tego faktu lub badz co badz uwazac. skoro nie chce sie drugiego..
3 mam za was kciuki za starajace sie . MIRELLA a jak tam corcia?
14 lata 6 miesiąc temu #31603 przez Mirella
A usypia właśnie :) poza tym biega krzyczy rzuca piłką buduje wieże z klocków gania kota.... i inne takie :) i chce siostrzyczkę a rodzicom coś nie bardzo....

Dziewczyny dajmy spokój Sarze, no bez sensu że nam się przyszła pożalić, ale może i ona naprawdę ma problemy, ciężko wyczuć, o ile pamiętam to w kawalerce mieszka, no może być ciężko... co nie zmienia faktu że chętnie bym się znalazła na jej miejscu, chociaż moja sytuacja też nie różowa, oj nie....

Dobrej nocki dziewczynki, owocnej :)
14 lata 6 miesiąc temu #31621 przez MagdaM
Czesc babolce :)
Nowy dzien, nowe nadzieje :)
Zglaszam sie z nadchodzaca @.
Bola mnie cycki i kregoslup i gloooooowaaaa :huh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 6 miesiąc temu #31634 przez Madzia89862
Madziu obu to nie byla@ bede 3 mac kciuki i nie uwierze poki nie oznajmisz jej:)

A co do sary.przyszla sie pozalic..no ok ma problem ale kto ich nie ma?uwazam poprostu ze po 1 trzeba bylo wyciagnac wnioski poprostu.a mleko sie rozlalo i trzeba ponosik konsekwencje.
14 lata 6 miesiąc temu #31663 przez MagdaM
Madzia no niech bedzie uparciuchu :P no to jeszcze jakies 9 dni :silly:
Ehhh a mnie smutasnie bo... maz znalazl kupca na moje autko :dry: i nie pomoglo, ze dzis nowym jezdzilam... eh

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 6 miesiąc temu #31666 przez Madzia89862
starego ci zal?:)
14 lata 6 miesiąc temu #31667 przez MagdaM
Nooo!! I to nawet nie wiesz jak bardzo!! Tyle o niego walczylam zeby go miec, dzieki niemu w zasadzie męża poznalam. 4 lata i ani raz mnie nie zawiodl... Moj klintus...
Ciekawe czy ten bedzie taki...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 6 miesiąc temu #31670 przez Madzia89862
pomysl ze komus teraz posluzy i go nie zawiedzie:)a moze zostaw go choc jeszcze toche i sprawdz nowego:)
14 lata 6 miesiąc temu #31672 przez MagdaM
Tak staram sie myslec. Bo zostawiac nie ma co. Auto ma 18 lat wiec traci na wartosci z kazdym dniem a o kupca ciezko... Zreszta maz jest mechanikiem wiec jak cos bedzie robil :P

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 6 miesiąc temu #31678 przez Madzia89862
aa no chyba ze tak:)
14 lata 6 miesiąc temu #31700 przez _aga86_
Magga gratuuuulacje:) Mirella Ty zanim zrobisz siostrzyczke/braciszka Klaudusi to zrob wszystko by usunac te bakterie w moczu- to jest zazwyczaj grozne dla "fasoleczek". No a potem do roboty!!! Trzymam kciuki za reszte dziewczyn:)

14 lata 6 miesiąc temu #31702 przez MagdaM
Pojechal.... :dry: :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #31730 przez delfinek83
Chwilę mnie nie było, a tu proszę, dobre nowiny, serdecznie gratuluję Magga, uważaj na siebie i nie denerwuj się tak, odpoczywaj i ciesz się, bo jest z czego :laugh:

Sarze to nie wiem czy gratulować, bo w sumie ciąża to cudowny stan, kiedy powinnyśmy być radosne,ale cóż, nie zawsze jak widać tak jest, wtedy kiedy dziecko jest nieplanowane i nie jest tak wyczekiwane jak u nas, ale teraz już za późno i może trzeba przyjąć że tak już po prostu miało być i dać na luz.

MagdaM wiem co czujesz, bo ja też wystawiłam mojego staruszka na sprzedaż i jak tylko ktoś zadzwoni w sprawie ogłoszenia, to zła trochę jestem :P Dziwne, niby chcę inne, ale tak się do Cytrynki przyzwyczaiłam, że mi jej po prostu szkoda :(

Mirella, a jak Twoje zdrówko? Opuchlizna już schodzi? No i te bakterie, hmm

Ja chora jestem :( nie mam na nic siły i najchętniej leżałabym cały dzień w łóżku
wyniki z badania krwi wyszły dobrze, hormony tarczycy w normie,więc już się tym nie martwię :)
tylko leukocyty mam podwyższone, ale to przez to, że już zaczynało mnie coś rozbierać i organizm rozpoczynał walkę z chorobą
ale jak tylko wyzdrowieję to od razu zabieramy się do roboty :lol:
pozdrawiam :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży