BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #36746 przez Kasiekk
ech ja tam wiem że ciąża ... test raczej jak ma sie pomylić to w drugą stronę :) hormon ciążowy ma się przy ciąży ;) ja tez robiłam 2 testy bo nie mogłam uwierzyć (2 lata starań), ale miałam takie same objawy jak Ty :D po tych słabościach zaczęło mi byc niedobrze myślałam że to grypa żołądkowa mój mąż się skapnął że to Karol a nie grypa :D

Gratulacje !!!!

Wszystkiego dobrego.. a który wg @ to dc ?
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #36747 przez MagdaM
Dziewczyny @ mi sie nic nie spozniala. Powinna byc dzis lub wczoraj. Nie wiem czemu testowalam bo lekarz kazal strzelac miedzy 18 a 24 dc a my ostatni raz strzelalismy w 11 dc... Wg wyliczen to 33 dc i co kolo 4 tygodnia powinno byc chyba?? Ehhh staram sie myslec pozytywnie

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #36748 przez bewipo
MagdaM rewelacja!!!! Życzę żeby drugi teścik tak samo wyszedł, ale na pewno tak będzie więc moje gratulacje!!!! Ale się cieszę że Wam się udało :D
14 lata 1 miesiąc temu #36750 przez Kasiekk
Madzik spr sobie rano ale ja jestem pewna że jak to brzydko mówi mój kolega ... Mąż dobrze zalał formę ;)
14 lata 1 miesiąc temu #36753 przez Mirella
No i się kurczę poplakałam......
MagdaM ściskam Cię a właściwie Was, i buziakuję jak nie wiem co :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moja dusza czarownicy obstawia dziewczynkę :)
14 lata 1 miesiąc temu #36755 przez Madzia89862
Madzik gratuluje!@!!dwie krechy jak nic.zdrowka zdrowka wam zycze nie martw sie niczym,odprez sie...a jak mezulek zareagowal?spokojnie zrob test pojutrze a w pon idz na badanie krwi moze:)dbaj o siebie i maluszka!!!buziaczki dla ciebie i fasoleczki

Mirella zaklady powracaja:ja mowie chlopk:)
14 lata 1 miesiąc temu #36756 przez monami
Magduś !!!!! No super!! Wielkie gratulacje :) Dwie super widoczne krechy :) Dzieciaczek będzie :) Będzie dziewczyneczka :)
14 lata 1 miesiąc temu #36757 przez MagdaM
Laseczki narazie nie gratulowac i sie nie cieszyc, bardzo prosze!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #36758 przez Madzia89862
a co tam nie cieszyc:)widzac dwie kreseczki to szczesci i radocha:)
14 lata 1 miesiąc temu #36760 przez MagdaM
Boziu jakie Wy wariatki jestescie!! :)
Kocham Was normalnie i nie dziekuje, ale prosze o kciuki jutro!!
Jakbym chciala zeby tak zostalo :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #36761 przez Madzia89862
Madziuchna wariatki ale takie troche:)moze w pon badanie krwi //??
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #36762 przez monami
Dbaj o siebie kochana. Teraz okres przeziębieniowo-grypowy. Nie pozwól się złapać wirusikom! Teraz jest Was dwoje :))) Ojojoj..ale się cieszę ! :*
Załączniki:
14 lata 1 miesiąc temu #36765 przez MagdaM
Slonca ja ciagle jestem przeziebiona...
Madzienko na bete wybieram sie jutro bo w poniedzialek nie dam rady... :( nie wiem isc czy nie?? i czy test powtarzac nic nie wiem...
Boje sie tego bolu brzucha i chodzic do wc ze obacze @, ale bylam przed sekunda i narazie cisza... a boli jak na owulke... :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #36767 przez Asik
MagdaM :D moje gratulacje :) pięęęękna druga krecha :D no jaki śliczny widok :) ale sie cieszę :D Jutro na pewno zobaczysz to samo :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 miesiąc temu #36769 przez monami
Madziu - ja też tak miałam. To nic złego, może boleć jak na owu. Mnie tak dosyć długo pobolewało i tez co chwilkę, z duszą na ramieniu biegałam do WC. Rób jutro betę a potem do gina na potwierdzenie dzidziusia :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia