- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 miesiąc temu #36891 przez Mirella
Magda główka do góry, rączka do lodówki i jeeeemyyyyy, dbamy o siebie i dzidzię, jedz szpinak żebyś anemii nie miała I buraki Lekarz powie to samo co my, fasolka roooooośnie My tu już mamy doświadczenie, jak mówimy to MÓWIMY
Co u Grazi? No nic szczególnego, żyje dalej, spłaca kredyt, dalej ma nadzieję, a na wiosnę kolejna próba jak się nic nie wydarzy do tej pory. Trzymajcie kciuki żeby się wydarzyło bo to in vitro strasznnie drogie i jak widać niepewne, a i psychicznie wykańczające pewnie pod wieloma względami.
Co u Grazi? No nic szczególnego, żyje dalej, spłaca kredyt, dalej ma nadzieję, a na wiosnę kolejna próba jak się nic nie wydarzy do tej pory. Trzymajcie kciuki żeby się wydarzyło bo to in vitro strasznnie drogie i jak widać niepewne, a i psychicznie wykańczające pewnie pod wieloma względami.
Temat został zablokowany.
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #36916 przez delfinek83
Madziu, ściskam Cię kochana mocno, a właściwie to już Was! Nieważne czy synek czy córeczka, ważne by było zdrowe Gratuluję z całego serca, dodałaś mi trochę nadziei że każdej z nas prędzej czy później też się uda, tak jak bewipo napisała, też już nie mogę się doczekać kiedy dołączę do grona przyszłych mam i podzielę się tą radosną nowiną z całym światem, a zwłaszcza z Wami wariatkami
cudownie, świetna nowina, też się wzruszyłam bardzo jak zobaczyłam teścik z dwiema kreseczkami
A u mnie coś się ruszyło po dłuuuugiej abstynencji mojego męża i dziś rano mój kochany zafundował mi baaardzo przyjemną pobudkę
Wprawdzie dni płodne już minęły, ale kto wie, może akurat, okaże się na początku listopada, trzymajcie kciuki, a ja za Was też zaciskam mocno, buziaki
cudownie, świetna nowina, też się wzruszyłam bardzo jak zobaczyłam teścik z dwiema kreseczkami
A u mnie coś się ruszyło po dłuuuugiej abstynencji mojego męża i dziś rano mój kochany zafundował mi baaardzo przyjemną pobudkę
Wprawdzie dni płodne już minęły, ale kto wie, może akurat, okaże się na początku listopada, trzymajcie kciuki, a ja za Was też zaciskam mocno, buziaki
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #36934 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
878
Ale lekarz dopiero 12 listopada
Ale lekarz dopiero 12 listopada
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #36939 przez Madzia89862
no brawo madziuchna jak nic fasoleczka roznie w tobie:)ciesze sie niezmiernie twoim szczesciem:0do 12 listopada nie tak daleko..
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #36956 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
haha cwaniary
tylko patrze na wynik i mi podali ze to 2-3 tydzien a mnie jak nic wychodzi 4-5 no nie wiem... isc we storek na bete??
bewipo ja trzymam za Ciebie i reszte mocno kciuki!!
tylko patrze na wynik i mi podali ze to 2-3 tydzien a mnie jak nic wychodzi 4-5 no nie wiem... isc we storek na bete??
bewipo ja trzymam za Ciebie i reszte mocno kciuki!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #36958 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
No mialam, z tym ze od 6 pazdziernika sie nie kochalismy wiec nijak mi nie wychodzi 2-3 chyba ze zle licze bo ja narazie malo kumam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #36963 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
A no w sumie racja Ja liczylam od poczatku cyklu tak jak tu na stronie jest podane;)
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej