- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- magga146
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #37173 przez magga146
kaśku
nie opuszcaj forum z nami bedzie ci razniej i napewno kiedy bedzie smutek tu zawsze ktos bedzie!!!
Magda M
no mam nadzieje ze bedzie ok ale sama zobaczysz niepokuj juz Cie nie opusci.
ja tam praktycznie od razu wszystkim powiedzialam stwierdzilam ze co ma byc to bedzie i zaden zabobon mi w tym nie pomoze wszystko jest zapisane na gorze
Mirella
jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to tez pomyslalam ze chlopak ale pozniej mi sie odwidzialo i mowimy o dziecku jak o niej. nawet moj maz mowi do nas jak tam dziewczynki sie czujecie hihih. ale co bedzie to bedzie oby zdrowe
i pamietajcie jak sie kochacie to zapomnijcie o wszytskim taki sex daje dzieci
nie opuszcaj forum z nami bedzie ci razniej i napewno kiedy bedzie smutek tu zawsze ktos bedzie!!!
Magda M
no mam nadzieje ze bedzie ok ale sama zobaczysz niepokuj juz Cie nie opusci.
ja tam praktycznie od razu wszystkim powiedzialam stwierdzilam ze co ma byc to bedzie i zaden zabobon mi w tym nie pomoze wszystko jest zapisane na gorze
Mirella
jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to tez pomyslalam ze chlopak ale pozniej mi sie odwidzialo i mowimy o dziecku jak o niej. nawet moj maz mowi do nas jak tam dziewczynki sie czujecie hihih. ale co bedzie to bedzie oby zdrowe
i pamietajcie jak sie kochacie to zapomnijcie o wszytskim taki sex daje dzieci
Temat został zablokowany.
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37187 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzien dobry
Ja wpadlam na chwile Imiona to po wielkiej walce z mezem jakies tam mamy
Dla chlopca calkiem inne niz chcialam ale to najwyzej bede walczyc
Mam nadzieje, ze jutrzejsza beta bedzie ladne wiec prosze o kciuki.... Monami sliczna jest!! Aj wysciskaj ja ode mnie
Ja wpadlam na chwile Imiona to po wielkiej walce z mezem jakies tam mamy
Dla chlopca calkiem inne niz chcialam ale to najwyzej bede walczyc
Mam nadzieje, ze jutrzejsza beta bedzie ladne wiec prosze o kciuki.... Monami sliczna jest!! Aj wysciskaj ja ode mnie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37210 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzieki :*
Narazie mam stres. Mialam tez lekkie ciagniecia, czy napiecie w prawej stronie brzucha i oczywiscie lekki stres. Ktory teraz wyladowalam na mezu bo bawil sie z kotem mala gumowa pilka i ja kopnal i walnal mnie wlasnie w prawa strone brzucha... Coz
Narazie mam stres. Mialam tez lekkie ciagniecia, czy napiecie w prawej stronie brzucha i oczywiscie lekki stres. Ktory teraz wyladowalam na mezu bo bawil sie z kotem mala gumowa pilka i ja kopnal i walnal mnie wlasnie w prawa strone brzucha... Coz
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #37212 przez bombel779
Madzia a wiesz,że na kotka musisz teraz uważać?! Żeby się nie nabawić toxoplasmozy.Chyba,że robiłaś już badania i wynik wyszedł pozytywny - masz przeciwciała?To może być nieco spokojniejsza Ja niestety wynik miałam negatywny,teraz będę powtarzać i mam nadzieję,że nic się nie zmieniło!! Że nie zaraziłam się nigdzie w ciągu tych 20tyg.!
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37213 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Nie robilam... W sumie kota wzielismy w polowie pazdziernika i mielismy odlozyc starania
A tu dzidziolek nam zrobil niespodzianke Mam zamiar powiedziec lekarzowi o kocie i wtedy zrobic badania. A poki co uwazac.
Aha i wiecie co... Korci mnie zeby wczesniej isc do innego lekarza, np bylej lekarki sprawdzic czy wszystko ok
A tu dzidziolek nam zrobil niespodzianke Mam zamiar powiedziec lekarzowi o kocie i wtedy zrobic badania. A poki co uwazac.
Aha i wiecie co... Korci mnie zeby wczesniej isc do innego lekarza, np bylej lekarki sprawdzic czy wszystko ok
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #37214 przez bombel779
MagdaM napisał:
Z kotem b.uważaj żeby Cię nie zadrapał (do krwi) i może póki co,może niech mąż zajmuje się sprzątaniem jego kuwety? Na odchody kota trzeba bardzo uważać...
A co konkretnie chcesz sprawdzać?? Czym się martwisz??Aha i wiecie co... Korci mnie zeby wczesniej isc do innego lekarza, np bylej lekarki sprawdzic czy wszystko ok
Z kotem b.uważaj żeby Cię nie zadrapał (do krwi) i może póki co,może niech mąż zajmuje się sprzątaniem jego kuwety? Na odchody kota trzeba bardzo uważać...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37216 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Bombel martwie sie tym bolem brzucha Tym bardziej, ze poprzednia lekarka powiedziala mi ze nigdy nie bede miala dzieci
Hmmm kuwete to sprzatam w rekawiczkach ale o tej krwi nie wiedzialam, a sie zdarza
Hmmm kuwete to sprzatam w rekawiczkach ale o tej krwi nie wiedzialam, a sie zdarza
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #37218 przez bombel779
Hmmm,powiedziałabym Ci,żebyś się nie martwiła,bo w ciąży to właściwie normalne że brzuch pobolewa.. Ale jak mówisz,że coś tam było nie tak to nie mogę Cię zapewnić,w końcu lekarzem nie jestem Ale najważniejsze jest Madziu pozytywne myślenie!!! Niezależnie od wszystkiego!!Jak człowiek myśli kolorowo,to od razu się lepiej czuje!! I pamiętaj,że teraz dzidzia doskonale odczytuje to w jakim jesteś stanie psychicznym,jeśli Ty się denerwujesz ona też.Jeśli Ty się radujesz ona też!
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37219 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hmmm no tak wiem, pozytywne myslenie... 11 dni do wizyty
No nic zobacze jak jutro wyjdzie mi kolejna beta. I sie zastanowie.
Dostalam ostatnio wizytowke od lekarza z jego numerem prywatnym to najwyzej zadzwonie i powiem na kiedy mam wizyte ale, ze mnie niepokoi to i to i czy moglby mnie przyjac wczesniej czy cos... ehh
No nic zobacze jak jutro wyjdzie mi kolejna beta. I sie zastanowie.
Dostalam ostatnio wizytowke od lekarza z jego numerem prywatnym to najwyzej zadzwonie i powiem na kiedy mam wizyte ale, ze mnie niepokoi to i to i czy moglby mnie przyjac wczesniej czy cos... ehh
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #37220 przez bombel779
MagdaM napisał:
Teraz mi się udało bo byłam na badaniu połówkowym w pt. i następną wizytę mam za tydz. w pon.
Ojjj czas do umówionej wizyty zawsze się tak ciągnie... też zawsze odliczam i nie mogę się doczekać!!Hmmm no tak wiem, pozytywne myslenie... 11 dni do wizyty
Teraz mi się udało bo byłam na badaniu połówkowym w pt. i następną wizytę mam za tydz. w pon.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37233 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ja tez mam nadzieje, ze pozniej bedzie lepiej z tyi terminami albo bede sie umawiac bezposrednio z lekarzem.
Boziu wstalam po godzinie bo mnie obudzila chec na nalesniki i teraz jestem nie do zycia
Boziu wstalam po godzinie bo mnie obudzila chec na nalesniki i teraz jestem nie do zycia
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37235 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Pewnie jesli sie potwierdzi bede miec to samo Narazie mam milion pytan i nie wiem gdzie pytac bo juz mi glupio meczyc. Poki co mi potwornie niedobrze wiec uciekam i jutro dam znac.
Oby kciuki pomogly...
Caluje!!
Oby kciuki pomogly...
Caluje!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.