BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #37173 przez magga146
kaśku
nie opuszcaj forum z nami bedzie ci razniej i napewno kiedy bedzie smutek tu zawsze ktos bedzie!!!

Magda M
no mam nadzieje ze bedzie ok ale sama zobaczysz niepokuj juz Cie nie opusci.

ja tam praktycznie od razu wszystkim powiedzialam stwierdzilam ze co ma byc to bedzie i zaden zabobon mi w tym nie pomoze wszystko jest zapisane na gorze :)

Mirella
jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to tez pomyslalam ze chlopak ale pozniej mi sie odwidzialo i mowimy o dziecku jak o niej. nawet moj maz mowi do nas jak tam dziewczynki sie czujecie hihih. ale co bedzie to bedzie oby zdrowe :)

i pamietajcie jak sie kochacie to zapomnijcie o wszytskim taki sex daje dzieci ;)
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #37181 przez monami
Hej Hej :)

Do wszystkich forumowych cioteczek starających się : Podobno "dwumiesięczniaki" przynoszą szczęście!

{podsyłam foto mojej "dwumiesięczniaczki" - niech przynosi szczęście :)}

Buziaki :*

Załączniki:
14 lata 1 miesiąc temu #37187 przez MagdaM
Dzien dobry :)
Ja wpadlam na chwile :) Imiona to po wielkiej walce z mezem jakies tam mamy :P
Dla chlopca calkiem inne niz chcialam ale to najwyzej bede walczyc :P
Mam nadzieje, ze jutrzejsza beta bedzie ladne wiec prosze o kciuki.... Monami sliczna jest!! Aj wysciskaj ja ode mnie :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #37208 przez bombel779
MagdaM - przyjmij jeszcze ode mnie gratulacje!!!! :)
Superaśnie jest być w ciąży!!!

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 1 miesiąc temu #37210 przez MagdaM
Dzieki :*
Narazie mam stres. Mialam tez lekkie ciagniecia, czy napiecie w prawej stronie brzucha i oczywiscie lekki stres. Ktory teraz wyladowalam na mezu bo bawil sie z kotem mala gumowa pilka i ja kopnal i walnal mnie wlasnie w prawa strone brzucha... Coz :angry: :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #37212 przez bombel779
Madzia a wiesz,że na kotka musisz teraz uważać?! :huh: Żeby się nie nabawić toxoplasmozy.Chyba,że robiłaś już badania i wynik wyszedł pozytywny - masz przeciwciała?To może być nieco spokojniejsza ;) Ja niestety wynik miałam negatywny,teraz będę powtarzać i mam nadzieję,że nic się nie zmieniło!! Że nie zaraziłam się nigdzie w ciągu tych 20tyg.!

14 lata 1 miesiąc temu #37213 przez MagdaM
Nie robilam... W sumie kota wzielismy w polowie pazdziernika i mielismy odlozyc starania ;)
A tu dzidziolek nam zrobil niespodzianke :) Mam zamiar powiedziec lekarzowi o kocie i wtedy zrobic badania. A poki co uwazac.

Aha i wiecie co... Korci mnie zeby wczesniej isc do innego lekarza, np bylej lekarki sprawdzic czy wszystko ok :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #37214 przez bombel779
MagdaM napisał:

Aha i wiecie co... Korci mnie zeby wczesniej isc do innego lekarza, np bylej lekarki sprawdzic czy wszystko ok :(

A co konkretnie chcesz sprawdzać?? Czym się martwisz?? :(

Z kotem b.uważaj żeby Cię nie zadrapał (do krwi) i może póki co,może niech mąż zajmuje się sprzątaniem jego kuwety? Na odchody kota trzeba bardzo uważać...

14 lata 1 miesiąc temu #37216 przez MagdaM
Bombel martwie sie tym bolem brzucha :( Tym bardziej, ze poprzednia lekarka powiedziala mi ze nigdy nie bede miala dzieci :(
Hmmm kuwete to sprzatam w rekawiczkach ale o tej krwi nie wiedzialam, a sie zdarza :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #37218 przez bombel779
Hmmm,powiedziałabym Ci,żebyś się nie martwiła,bo w ciąży to właściwie normalne że brzuch pobolewa.. Ale jak mówisz,że coś tam było nie tak :huh: to nie mogę Cię zapewnić,w końcu lekarzem nie jestem :( Ale najważniejsze jest Madziu pozytywne myślenie!!! Niezależnie od wszystkiego!!Jak człowiek myśli kolorowo,to od razu się lepiej czuje!! :) I pamiętaj,że teraz dzidzia doskonale odczytuje to w jakim jesteś stanie psychicznym,jeśli Ty się denerwujesz ona też.Jeśli Ty się radujesz ona też! ;)

14 lata 1 miesiąc temu #37219 przez MagdaM
Hmmm no tak wiem, pozytywne myslenie... 11 dni do wizyty :(
No nic zobacze jak jutro wyjdzie mi kolejna beta. I sie zastanowie.
Dostalam ostatnio wizytowke od lekarza z jego numerem prywatnym to najwyzej zadzwonie i powiem na kiedy mam wizyte ale, ze mnie niepokoi to i to i czy moglby mnie przyjac wczesniej czy cos... ehh

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #37220 przez bombel779
MagdaM napisał:

Hmmm no tak wiem, pozytywne myslenie... 11 dni do wizyty :(

Ojjj czas do umówionej wizyty zawsze się tak ciągnie... też zawsze odliczam i nie mogę się doczekać!! :P
Teraz mi się udało bo byłam na badaniu połówkowym w pt. :D i następną wizytę mam za tydz. w pon. :D :D

14 lata 1 miesiąc temu #37233 przez MagdaM
Ja tez mam nadzieje, ze pozniej bedzie lepiej z tyi terminami albo bede sie umawiac bezposrednio z lekarzem.
Boziu wstalam po godzinie bo mnie obudzila chec na nalesniki i teraz jestem nie do zycia :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #37234 przez bombel779
Ja mam wizyty równo co 4tygodnie. I zawsze od jednego terminu do drugiego czas się ciągnie :P

14 lata 1 miesiąc temu #37235 przez MagdaM
Pewnie jesli sie potwierdzi bede miec to samo :) Narazie mam milion pytan i nie wiem gdzie pytac bo juz mi glupio meczyc. Poki co mi potwornie niedobrze wiec uciekam i jutro dam znac.
Oby kciuki pomogly...
Caluje!! :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby