- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 miesiąc temu #37252 przez Mirella
Eh te początki ciąży, jak to się kobieta krucho czuje.... no jak chińska porcelana normalnie, pamiętam
Magda, czy ja coś przegapiłam czy nigdy tu nie mówiłaś że lekarz Ci powiedział że nie będziesz miała dzieci? Czy ja może sklerozę mam? Nijak nie moge sobie przypomnieć, ale ostatnio niewyspana chodzę, może to dlatego...
No tak czy inaczej, to forum jest magiczne, tu się każdej uda, cały czas to powtarzam
A jak masz pytania to zadawaj ile wlezie, nawet te co Ci się głupie wydają, nawet te w pierwszej kolejności
Magda, czy ja coś przegapiłam czy nigdy tu nie mówiłaś że lekarz Ci powiedział że nie będziesz miała dzieci? Czy ja może sklerozę mam? Nijak nie moge sobie przypomnieć, ale ostatnio niewyspana chodzę, może to dlatego...
No tak czy inaczej, to forum jest magiczne, tu się każdej uda, cały czas to powtarzam
A jak masz pytania to zadawaj ile wlezie, nawet te co Ci się głupie wydają, nawet te w pierwszej kolejności
Temat został zablokowany.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37257 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella nigdy nie mowilam... Ale ten lekarz powiedzial ze to glupia baba byla bo jak bez badan bez wspolzycia bez zabezpieczen ona ma powiedziec ze nigdy dzieci miec nie bede?? No ale wykonczyla mnie psychicznie bardzo...
Ok jak bede miec pytania to zadam poki co odespalam godzine ide ogladnac M jak... i spac
Boje sie jutra, mam nadzieje, ze bedzie ok...
Buziam
Ok jak bede miec pytania to zadam poki co odespalam godzine ide ogladnac M jak... i spac
Boje sie jutra, mam nadzieje, ze bedzie ok...
Buziam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #37258 przez angellika1
Cześć dziewczyny....
Tylko nie krzyczcie na mnie tak długo tu nie zaglądałam bije sie w piersi i przepraszam najmocniej (ostatnio pisałam w czerwcu, ale uwierzcie mi czytałam Was)
MÓJ WIELKI COME BACK !!!
Przestałam pisać bo stwierdziłam że to nie mam sensu i że nie będę w ciąży:( i zaprzestaliśmy starania na tamten czas, a teraz jestem już gotowa żeby zacząć od początku
Śledze dziewczyny, które zaczynały równo ze mną i aż nie mogę uwierzyć że KIVI to już 35tc sunaja 33 TC - dziewczyny jak ten czas leci:)
pozdrawiam Was i napewno będę tu zaglądać
Tylko nie krzyczcie na mnie tak długo tu nie zaglądałam bije sie w piersi i przepraszam najmocniej (ostatnio pisałam w czerwcu, ale uwierzcie mi czytałam Was)
MÓJ WIELKI COME BACK !!!
Przestałam pisać bo stwierdziłam że to nie mam sensu i że nie będę w ciąży:( i zaprzestaliśmy starania na tamten czas, a teraz jestem już gotowa żeby zacząć od początku
Śledze dziewczyny, które zaczynały równo ze mną i aż nie mogę uwierzyć że KIVI to już 35tc sunaja 33 TC - dziewczyny jak ten czas leci:)
pozdrawiam Was i napewno będę tu zaglądać
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #37259 przez angellika1
a no i oczywiście Mirella fasolowa wróżka prawda, brakowało mi twoich rad i tego jak potrafisz podtrzymać człowieka na duchu:)))
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #37265 przez Mirella
no no no...... w takim dniu powrót....
No wypada tylko powiedzieć WSZELKI DUCH PANA BOGA CHWALI
aż oczy przecieram ze zdumienia, no ale najwyższy czas angellika, najwyższy czas wrócić do nas, sama widzisz, bez nas nie idzie nijak, a za to z nami.... ho ho ho ile tych fasolek nam ostatnio wykiełkowało
No wypada tylko powiedzieć WSZELKI DUCH PANA BOGA CHWALI
aż oczy przecieram ze zdumienia, no ale najwyższy czas angellika, najwyższy czas wrócić do nas, sama widzisz, bez nas nie idzie nijak, a za to z nami.... ho ho ho ile tych fasolek nam ostatnio wykiełkowało
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #37274 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzien dobry
Witam Angelike bo sie nie znamy chyba...
Nie moglam spac w nocy szok
A ze stresu mnie brzuch teraz boli
Trzymajcie
edit:
No i po. A wyniki wieczorem...
Nie wiem czy pytalam... Jak to sie liczy 5tc i 2d to 6 tydzien czy 5?? Bo mi wszedzie wychodzi ze zaczelam 6...
Witam Angelike bo sie nie znamy chyba...
Nie moglam spac w nocy szok
A ze stresu mnie brzuch teraz boli
Trzymajcie
edit:
No i po. A wyniki wieczorem...
Nie wiem czy pytalam... Jak to sie liczy 5tc i 2d to 6 tydzien czy 5?? Bo mi wszedzie wychodzi ze zaczelam 6...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez MagdaM.
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37290 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Kasiu dziekuje bardzo:)
A... teraz mnie kopnijcie
Naczytalam sie ksiazki o ciazy... Tyle, ze cala ona jest o pozamacicznej
I teraz mnie cos boli, gniecie w prawym dole w zasadzie blizej boku i bardziej jak siedze a ja juz mam jedno w glowie
A... teraz mnie kopnijcie
Naczytalam sie ksiazki o ciazy... Tyle, ze cala ona jest o pozamacicznej
I teraz mnie cos boli, gniecie w prawym dole w zasadzie blizej boku i bardziej jak siedze a ja juz mam jedno w glowie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 1 miesiąc temu #37292 przez Emme
Z doświadczenia powiem, że najlepiej nie czytac nic o ciąży (przynajmniej na początku).
Ja miałam zakazany internet, bo naczytałam się że w 6 tyg widac już serduszko, a u nas jeszcze nie było zarodka. Oczywiście szykowałam się już na łyżeczkowanie , - koleżanka mniej więcej w tym czasie miała taki zabieg - miała "puste jajo". No i u mnie było dokładnie tak jak u niej.... więc skończyc się musiało tak samo...
Dostałam porządny ochrzan i już nie zaglądałam na strony o rozwoju dzieci w brzuszkach dopóki lekarz nie powiedział, że wszystko ok. Teraz wiem, że to są tylko informacje przybliżone
Magda spróbuj się zrelaksowac, nie myślec o takich głupotach!! Nie można zakładac najgorszych scenariuszy,a już napewno nie w takiej sytuacji !! Masz się cieszyc i już.
Ja miałam zakazany internet, bo naczytałam się że w 6 tyg widac już serduszko, a u nas jeszcze nie było zarodka. Oczywiście szykowałam się już na łyżeczkowanie , - koleżanka mniej więcej w tym czasie miała taki zabieg - miała "puste jajo". No i u mnie było dokładnie tak jak u niej.... więc skończyc się musiało tak samo...
Dostałam porządny ochrzan i już nie zaglądałam na strony o rozwoju dzieci w brzuszkach dopóki lekarz nie powiedział, że wszystko ok. Teraz wiem, że to są tylko informacje przybliżone
Magda spróbuj się zrelaksowac, nie myślec o takich głupotach!! Nie można zakładac najgorszych scenariuszy,a już napewno nie w takiej sytuacji !! Masz się cieszyc i już.
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #37298 przez Kasiekk
Madzia hihi jakbym siebie słyszała Ale tak to już jest że będzie Cię kuło, bolało, swędziało, gniotło takie uroki ciąży nie zawsze oznacza to cos złego. Trzeba pamietać o tym, że w Twoim brzuchu rozwija się nowe życie, które też musi mieć miejsce i możliwość rozwoju , a to że my to odczuwamy to taki los
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37309 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
hihi ok
siadlam na lozku i mi lepiej
Madzia sie musi nauczyc spokoju i medytacji a muuuuu
siadlam na lozku i mi lepiej
Madzia sie musi nauczyc spokoju i medytacji a muuuuu
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #37314 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
no to pieknie, ja panikara straszna jestem
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #37327 przez Mirella
E tam, monopolistki się znalazły Ja do tej pory sprawdzam czy Klaudia oddycha jak śpi A na początku ciąży też sobie wymyśliłam pozamaciczną szczególnie że bolała mnie prawa strona jak diabli.
Magda, a co Ci odbiło żeby takie książki czytac? Weź wrzuć na luz i przeczytaj coś fajnego, nie musi być mądre i pouczające, romansidełko jakieś albo co.
Magda, a co Ci odbiło żeby takie książki czytac? Weź wrzuć na luz i przeczytaj coś fajnego, nie musi być mądre i pouczające, romansidełko jakieś albo co.