BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 5 miesiąc temu #36770 przez Madzia89862
oh wkoncu sie ruszylo madziula nie smutaj sie jutro zasuwaj na bete i czekamy na wyniki.ale dla nas juz wszytsko jasne:)
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #36772 przez MagdaM
Ale jestescie wariatki!! Jutro dam znac :)
I zaciskam nieustajaco za reszte!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #36776 przez Mirella
Oj tak, wariatek Ci u nas dostatek :P

Magda zadaj sobie trochę trudu i poczytaj co tu się działo jak Kivi i Eash testowały.....

dziewczyny pamiętacie?
14 lata 5 miesiąc temu #36779 przez MagdaM
Jutro, dzis wymiekam ;)
Wpadne jutro
Dobrej ncoki :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #36794 przez Emme
Od czasu do czasu czytuję ten wątek i aż mnie ciarki przeszły, łzy napłynęły do oczu!
Sama prawie dwa lata czekałam na dwie kreski...
Przypomniałam sobie swoją reakcję na dwie kreski - nie przyjmowałam do wiadomości, sprawdzałam 100 w instrukcji i w ogóle nie mogłam się ogarnąć :)
Cieszę się ogromnie!!
I czekam na więcej takich wiadomości :D
14 lata 5 miesiąc temu #36811 przez MagdaM
Emme :)
Ja sie dzis melduje - Dzien dobry :)
Wykonany rano test pokazal to samo :)
Ale boje sie cieszyc bo nadal boli mnie brzuch. Wiem, ze czesciowo od kregoslupa bo czuje, ze od tylu idzie ale czuje tez jakby @ :( No nic zobaczymy czy spelni sie nasze marzenie i dostaniemy prezencik :)
Poki co jem sniadanko i pije rumianek moze cos przestanie bolec ;)
Buziakuje :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #36818 przez monami
Suupeerrr Madzik! No...to mamy powód do świętowania :) Oby wszystkim Wam dziewczyny udało się tak szybciutko jak Magdzie :)
14 lata 5 miesiąc temu #36825 przez magga146
MagdaM
po pierwsze gratuluje :) nastepna do kolekcji to forum jest magiczne
a co do brzucha to ja tez tak mialam ze czulam sie jak bym miala za chwilke dostac okres i to bylo jakos ze 2 tyg przynajmniej jak tak sie czulam po dowiedzeniu sie ze jestem w ciazy. tez w to nie wierzylam hihih do teraz mam takie chwile ze mysle sobie kurde jestem w ciazy!!!! hurra
teraz ladnie dbaj o siebie. idz zrob sobie bede z krwi to potwierdzi na 100% bo wiem z wlasnej autopski ze lekarz i tak ci kaze zrobic bete zrob drugi raz po 2 dobach
no i daj znac co i jak
:)
14 lata 5 miesiąc temu #36829 przez Madzia89862
no Madziula inaczej nie bedzie juz skoro tescik pozytywny:)ciesze sie razem z toba:)
14 lata 5 miesiąc temu #36833 przez Katarzynka
Ja tak trochw was czytam ale nigdy nie moge trafic na Grazi co tam u niej ???
14 lata 5 miesiąc temu #36836 przez PM
Nie pisze za dużo, ale czytam uważnie i GRATULACJE Madziu. U mnie chyba hormony zaczynają intensywnie pracować bo mi, aż łzy napłynęły do oczu. Ciesze się strasznie.No i nadal trzymam kciuki za całą resztę :)

Ps. :( przepraszam, że nie wkleiłam jeszcze zdjęcia.
14 lata 5 miesiąc temu #36837 przez Madzia89862
juz dlugo nnie dawala znac co u niej moze Mirella ma z nia jakis kontakt
14 lata 5 miesiąc temu #36844 przez sunaja21
magda gratuluje!!!!!!!!!!!!!!
az sobie przypomnialam jak ja zobaczylam 2 kreski to jest nie do opisania mowilam ze to forum dziala:)dopoki gin nie potwierdzil to nie moglam w to uwierzyc zrobilm 5 testow co 2 dni bo balam sie ze 2 kreska zniknie!normalnie jakby to bylo wczoraj a tu za chwilke bede juz mama:)
a brzuch boli i troszke to potrwa bo fasolka musi sie zagniezdzic!oszczedzaj sie!!!
sciskam

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]
14 lata 5 miesiąc temu #36858 przez sylka
Magda gratuluję :) Nie martw się wszystko będzie ok. ja na początku czułam ból w podbrzuszu jak na @ i myślałam że to ona. Ztobiłam teścik i 2 kreseczki choć 2 bardzo jasna. Następnego dnia już z rana kolejny test i znów 2 kreseczki :D Tego samego dnia badanie krwii bo chciałam być pewna a nastepnego dnia wizyta u gina. To była połowa 4 tyg. No i rośnie Nasze kochane maleństwo :D:D
14 lata 5 miesiąc temu #36861 przez Kasiekk
Widzisz Madzia :D WIedziałam że nic się od wczoraj nie zmieni. Większość z nas miała podobne objawy jak Ty ten ból u mnie tez utrzymywał sie ok 2 tyg dopóki nie zaczełam wymiotować ;) 3majcie się z bąbelkiem ciepło i dbajcie o siebie :) Jeszcze raz Gratulacje :) :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia