- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #39036 przez angellika1
Cześć dziewczyny....
wczoraj dostałam @ :(no cóż czeka na nas grudzień.........
Nie pisałam nic wczoraj bo od godz 8 do 21 byłam w pracy i nie miałam już później siły aby usiąść do kompa
Asik a może jednak sie uda i coś Ci się tam poprzesuwa trzeba miec pozytywne nastawianie a jak tylko twój mąż wróci od razu proszę do przytulania
wczoraj dostałam @ :(no cóż czeka na nas grudzień.........
Nie pisałam nic wczoraj bo od godz 8 do 21 byłam w pracy i nie miałam już później siły aby usiąść do kompa
Asik a może jednak sie uda i coś Ci się tam poprzesuwa trzeba miec pozytywne nastawianie a jak tylko twój mąż wróci od razu proszę do przytulania
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #39038 przez angellika1
Delfinek - to do roboty Kochana i czekamy ta teścik za okolo 2 tygodnie z 2 pięknymi kreseczkami
Dziewczyny tak czytam i co widzę ???? że jesienna chandra Was złapała MagdaM to co opisywałaś to może być przeziębienie tylko pamiętaj abyś nie brała żadnych leków na własną ręke lepiej idz do lekarza
Dziewczyny tak czytam i co widzę ???? że jesienna chandra Was złapała MagdaM to co opisywałaś to może być przeziębienie tylko pamiętaj abyś nie brała żadnych leków na własną ręke lepiej idz do lekarza
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #39040 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Bry
Angelika nadal zaciskam mocno!! Dzieki juz mi dzis lepiej, wczoraj chyba byl taki dzien.
Niestety chyba musze oddac kota Nie chce ktoras?? Albo moze wiecie, kto by chcial
Angelika nadal zaciskam mocno!! Dzieki juz mi dzis lepiej, wczoraj chyba byl taki dzien.
Niestety chyba musze oddac kota Nie chce ktoras?? Albo moze wiecie, kto by chcial
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #39067 przez angellika1
Masz rację z tym kotkiem ale słyszałam, że jak koty nie wychodzą na dwór to jest dużo mniejsze prawdopodobieństwo toxo... nie zastanawiałam sie nad tym dokładniej bo nie mam kota. Mam za to pieska którego nigdy bym nie oddała ....
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 miesiąc temu #39069 przez Mirella
Moja kocica ma 10 lat, łazi gdzie chce, łapie myszy i ptaki, żadnej toxo nie miałam, a kocicy nigdy bym nie oddała W ciąży zachowałam ostrożność i tyle. A wyniku toxo bałam się jak diabli, bo ja to kociara jestem i parę lat przed ciążą miała 5 kotów i też łaziły gdzie chciały.
No chanderka, chanderka, oby do wiosny..... Moje dziecko znowu sobie zmienia godziny snów oszaleć można. Kurcze, jak miałam noworodka to się wysypiałam, teraz ni w ząb nie idzie się wyspać Ale nie sposób się nie roześmiać jak gówniarka przytargała do naszego łóżka swój stolik, postawiła mi na poduszce, przytuliła się do jego nogi i tak usnęła
No chanderka, chanderka, oby do wiosny..... Moje dziecko znowu sobie zmienia godziny snów oszaleć można. Kurcze, jak miałam noworodka to się wysypiałam, teraz ni w ząb nie idzie się wyspać Ale nie sposób się nie roześmiać jak gówniarka przytargała do naszego łóżka swój stolik, postawiła mi na poduszce, przytuliła się do jego nogi i tak usnęła
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #39087 przez Asik
Angellika przykro ze @ Cie dopadła,ale trza sie brać do roboty żeby w grudniu dwie krechy na tescie zobaczyć
Z tymi kotami to róznie bywa.Jak nie ma sie przeciwciał to trzeba zachować wiekszą ostrożność przy sprzątaniu kuwety itp.lepiej oddać kociaka w dobre ręce i nie stresować sie dodatkowo,bo stres w ciązy to uuuu..nie jest dobre połączenie
Z tymi kotami to róznie bywa.Jak nie ma sie przeciwciał to trzeba zachować wiekszą ostrożność przy sprzątaniu kuwety itp.lepiej oddać kociaka w dobre ręce i nie stresować sie dodatkowo,bo stres w ciązy to uuuu..nie jest dobre połączenie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #39155 przez angellika1
Mirella napisał:
No i właśnie to są chwile dla których warto sie starać i dl takich chwil trzeba mieć pozytywne nastawienie że się UDA
Ale nie sposób się nie roześmiać jak gówniarka przytargała do naszego łóżka swój stolik, postawiła mi na poduszce, przytuliła się do jego nogi i tak usnęła
No i właśnie to są chwile dla których warto sie starać i dl takich chwil trzeba mieć pozytywne nastawienie że się UDA
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej