BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #39504 przez bewipo
Zalewa się gorącą wodą. Można kupić w ziarenkach lub mielone. Mi bardziej mielone smakuje. Na pudełku zawsze jest napisane jak przygotować.
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #39506 przez MagdaM
Hej :)
Trzymam kciuki za Was!!
Kurcze niby zalozylam temat lipcowy ale jakos mi tu z Wami dobrze... :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #39517 przez Mirella
Ha ha ha, MagdaM ja tu od początku siedzę chociaż się nie starałam a i teraz trudno mnie do prawdziwie starających zaliczyć. No ale w tym wątku atmosfera jest bezkonkurencyjna. Niby powinien być przejściowy, ale raczej nie będzie :P

Ale dziś pogoda, jejku jejku, niech do marca będzie taka plisssssssssssssssss
14 lata 1 miesiąc temu #39520 przez angellika1
No pogoda super :), dzisiaj wybieram sie na spacerek do lasu pooddychać świeżym powietrzem, jeszcze tylko obiadek i zmykam do lasu :D
Mirella już dawno nie wrzucałaś zdjęć córeczki...!! pochwal sie jak rośnie ;)
14 lata 1 miesiąc temu #39526 przez MagdaM
Ja wlasnie wrocilam ze spaceru i pobolewa mnie brzuch :( Nie wiem czemu, do tego jeszcze maz zly bo nie ruszyl mozgiem i musial jezdzic 2 razy ale wina oczywiscie moja :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #39533 przez angellika1
No ja też właśnie wróciłam, troche krótko, ale już sie ściemniło :(( a od jutra znowu "dzień świstaka" praca od rana do wieczora...jak ja kocham weekendy :D
14 lata 1 miesiąc temu #39562 przez delfinek83
Hello, fajnie że napisałaś Eash :laugh:

My mieliśmy zacząć już kilka dni temu, ale jakoś czasu nie było i w ogóle nastroju, ale dziś w końcu się porządnie wyspaliśmy, i pierwsza próba w tym cyklu za nami :lol:
Teoretycznie dziś zaczęły się dni płodne, więc może akurat :silly:

Dziewczyny, akumulatory przez weekend naładowane to też do roboty, nie obijać się! :silly:

Buziaki, trzymam kciuki

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #39570 przez Mirella
Angellika, mówisz i masz :) Teraz jesteśmy na etapie "przeczekiwania" grzywki :) To zdjęcie co mam w awatarze możesz zobaczyć też w galerii.
Mój mąz dziś pracuje, ale ja i tak po dniach płodnych, tak mi się wydaje. Już sobie "wykrakałam" że jakby co to Rafałek :D
Załączniki:
14 lata 1 miesiąc temu #39571 przez angellika1
Świetna jest ta Twoja córcia :) Blondyneczka z niebieskimi oczkami....tatuś już niedługo będzie musiał adoratorów "odstraszać" :D
Dziewczyny zrobiłam sobie to siemię ale chyba cśo nie ta z proporcjami dałam 2 łyżeczki na szklanke wody to chyba za mało?? a w ogóle to jest baaaardzo niesmaczne :( ale czego sie nie robi dla fasolki :)
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #39574 przez Mirella
Oj tak, znając tatusia to to będzie baaardzo gęste sito :)

kurcze, proporcji nie pamiętam, ale to takie coś jak rzadki kisiel powinno wyjść, wtedy jest ok, no i ja nie robię całej szklanki tylko trochę więcej niż pół i coś do tego dodaję, jakiś jogurt, kefir, łyżkę miodu, sok, cokolwiek, bo samo to rzeczywiście ohyda. I już nie pamiętam dlaczego ale zawsze to rano pijam na czczo, tak mi się wydaje że to ma jakieś znaczenie.

A tu zdjęcie prawie z tego samego momentu, zdążyła się odwrócić, to widać że nie dość że blondynka to jeszcze lokowata :)
Załączniki:
14 lata 1 miesiąc temu #39582 przez bewipo
Angellika jedna łyżeczka na 3/4 szklanki, ale musisz często mieszać żeby miało dobrą konsystencję. Hehe, mi tam smakuje bez żadnych dodatków, ale ja jestem inna ;) Mirella jak ci się przypomni to daj znać czemu na czczo.
Córcia fajna, roześmiana, na pewno towarzyska :)
delfinek ja tam działam cały weekend, ale jeszcze przed płodnymi :(
14 lata 1 miesiąc temu #39659 przez bewipo
Co tu dzisiaj taka cisza?? Wszystkie zapracowane...
14 lata 1 miesiąc temu #39670 przez PM
:)
Mirella mała jest fantastyczna. I te loki:) Też takie miałam tylko czarne :)

Właśnie wróciłam od pana doktora i dowiedziałam się, że jak za miesiąc będzie tak ładnie jak dzisiaj to odstawiamy luteinę :) Bardzo się z tego powodu cieszę bo pod język była ochydna a globulki mało estetyczne.

Pogodę mamy piękną i oby tak do wiosny :)
14 lata 1 miesiąc temu #39690 przez angellika1
Pogoda pięęęknaaa :) wiosna jesienią, oby taka wiosna zawitała u nas w brzuszkach ;)
Dodam może jakis sok malinowy to bedzie lepsze
Jestem masakrycznie zmeczona po poniedziałku, w pracy harówa że ho ho nawet nie wiem kiedy czas mi minął taki kocioł miałam :)
14 lata 1 miesiąc temu #39699 przez bewipo
Pogoda jest super, ale i tak w pracy trzeba siedzieć to nic nie skorzystamy :( Daj znać czy dostałaś maila ode mnie.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia