- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #40600 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella cytuj!! A jakze
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 1 miesiąc temu #40632 przez angellika1
Nie było mnie 2 dni na forum bo....mi net siadł chyba sie od Was uzalezniłam )
nikusia dziewczyny mają rację z testem!!!!!! rób jak najszybciej i czekamy na info o 2 kreseczkach
A my zamiast się przytulać to zasypiamy:( praca wysysa ze mnie wszystkie siły ale dzisiaj będzie miło (mam nadzieję) oWU mam mieć około 25 wiec teoretycznie od 20 zaczynają sie płodne, ale według tego co pisałyście na forum wszystko może sie pozmieniać wiec po co czekać
nikusia dziewczyny mają rację z testem!!!!!! rób jak najszybciej i czekamy na info o 2 kreseczkach
A my zamiast się przytulać to zasypiamy:( praca wysysa ze mnie wszystkie siły ale dzisiaj będzie miło (mam nadzieję) oWU mam mieć około 25 wiec teoretycznie od 20 zaczynają sie płodne, ale według tego co pisałyście na forum wszystko może sie pozmieniać wiec po co czekać
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 1 miesiąc temu #40642 przez angellika1
otóż to !!!! hihi takie uzaleznienia to można mieć :)jakoś tak dawno nie czytałam nic o 2 kreseczkach (
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #40652 przez Agusia83
Hej dziewczyny. Ja nadal leze w lozku i staram sie wykurowac...z drugiej zas strony jest mi smutno bo choroba przyszla akurat w trakcie dni plodnych, wiec ten miesiac moge w zupelnosci sobie odpuscic, a okres przyjdzie normalnie lub nawet zostanie opozniony przez chorobsko. Ostatnio czytam wiele na temat starania sie o potomstwo i jestem przerazona faktem, ze mnostwo kobiet nie moze donosic ciaz nawet do 2 miesiaca..to jest straszne...mam nadzieje, ze z nami tak nie bedzie...
Nikusia, wcale sie nie dziwie, ze nie chcesz jeszcze robic testu...jak jest sie w niepewnosci to istnieje cien szansy, ze to moze juz....z drugiej zas strony ja chyba bym nie wytrzymala i szybko zrobila tescik...dlatego namawiam Cie do tego i pozdrawiam!
Nikusia, wcale sie nie dziwie, ze nie chcesz jeszcze robic testu...jak jest sie w niepewnosci to istnieje cien szansy, ze to moze juz....z drugiej zas strony ja chyba bym nie wytrzymala i szybko zrobila tescik...dlatego namawiam Cie do tego i pozdrawiam!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 miesiąc temu #40659 przez Mirella
Agusia, Ty jakieś nieodpowiednie fora czytasz i się dołujesz bez sensu. Zadna tajemnica że 20 % ciąz jest usuwanych przez organizmy kobiet z takich czy innych powodów, często kobiety nie wiedzą nawet ze były w ciąży. Ale popatrz na to z drugiej strony 80% ciąz jest donaszanych no może ciut mniej, ale naprawdę ciut. Poza tym trafiłaś na magiczne miejsce w sieci więc skąd te myśli dziwne? No wiem wiem, jesień.....
Nosek do góry, będzie dobrze
Nosek do góry, będzie dobrze
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #40660 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Agusia palne Cie!! Zakaz czytania netu!! Wieeeem co mowie
Aaalez mam dziwne uczucie w brzuszku
Aaalez mam dziwne uczucie w brzuszku
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #40662 przez Agusia83
Dziewczyny, przepraszam za swoje zachowanie..tak juz jest od pewnego czasu, ze ciagle szukam czegos po necie a pozniej okazuje sie, ze to tylko mnie doluje. od te pory nie czytam nic a nic poza naszym forum i naszymi rozmówkami:)a 2 kreseczki pewnie przyjda szybciej niz mysle:) zreszta moj maz mowi, ze niepotrzebnie ciagle o tym mysle...trza sie wyluzowac no i dzialac wowczas gdy mamy na to ochote:)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #40664 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Agnieszka i maz ma racje, ja Ci to mowie A jak juz sie pojawia 2 kreseczki to tym bardziej nie czytaj!! Inaczej idzie oszalec
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #40667 przez Agusia83
tak tak, wiem, ze maz ma 10000% racje, no i w ogole jest kochany kiedys mialam mnostwo marzen, pierwszym bylo miec cudownego meza ...no i sie spelnilo, drugie by miec zdrowe i piekne dzieci....czuje, ze za niedlugo to nastapi...Myslenie pozytywne jest chyba w tym wszystkim najwazniejsze
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #40668 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
ojjj macie racje dziewcyny, ale kurcze nie wiem jak Wam ae mnie nie jest latwo myslec ppozytywnie. ciagle latam do wc i sie boje ze zobacze cos czego nie chce...4no nic uciekam wyciagnac swoj brzuszek na lozku
milego weekendu!!
milego weekendu!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.