BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #40823 przez MagdaM
tiaaa ja tam wole lekcewazyc sny, zwlaszcza te o przestajacym bic serduszku... I oby to nie byl sen proroczy :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #40825 przez Mirella
Magda taki sen to wynik paranoi na początku ciąży :P poczekaj dalej, w ciąży w ogóle wszystko się śni inaczej, bardziej wyraźnie, więcej i w ogóle oszaleć Ci przyjdzie z tymi snami, zobaczysz :)
14 lata 1 miesiąc temu #40826 przez MagdaM
Mirella :lol: :lol: No tak dobre podsumowanie mlodej ciezarowki :lol: :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #40833 przez Mirella
Magda, bo ja też kiedyś bylam młoda ciężarówką :P
14 lata 1 miesiąc temu #40841 przez angellika1
Prorocze sa tylko te pozytywne sny :)
Jak byłam w ciąży to śniło mi sie że urodziłam córeczkę i co? pare miesiecy póxniej urodził się synus :)
Pamiętam takze jak mi sąsiadka wróżyła z obrączki ile będę miała dzieci i co urodzę ....no i oczywiście nic sie nie spełniło
14 lata 1 miesiąc temu #40859 przez Asik
Hejka laseczki :) no i wróciłam :) było super :) pogoda bajka,po 20 stopni było w hiszpanii i na lazurowym wybrzeżu..ale włochy to juz tak jak u nas kropiło i tylko 14 stopni ale wilgoc była okropna więc tym milej sie nam przytulało :) zobaczymy czy cos z tego wyniknie :) w następną niedzielę sie juz dowiem :)
A co do wróżenia itp na temat płci to ja miałam od początku przeczucie że będę miała dziewczynkę :) a wszyscy stawiali na chłopca :) a ja na to twardo że Marta będzie i już :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 miesiąc temu #40862 przez angellika1
ehh ta Hiszpania na pewno przywieziecie (juz przywiozłaś) pamiątkę :)
14 lata 1 miesiąc temu #40869 przez Asik
ojjj mam taką cichą nadzieję :) jak to się mówi do trzech razy sztuka :) bo to trzecie podejście w hiszpanii w tym roku :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 miesiąc temu #40896 przez sylka
Co do przeczuć jak się dowiedziałam że spodziewam się dzidziusia to powiedziałąm że chłopak będzie takie przeczucie miałam no i jak narazie USG wskazuje że się nie myliłam :D
14 lata 1 miesiąc temu #40931 przez ViFi
Cześć
jestem tu nowa :) Tez sie staramy i nic... upragnionych dwóch kresek nie widać.

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 1 miesiąc temu #40933 przez angellika1
Witaj ViFi - a jak długo sie staracie bo ja już robię 2 podejście, na początku roku staralismy sie 4 miesiace potem przerwa a teraz w sumie 1 taki cykl gdzie pilnuje DP.:)
Uwierz mi że na Naszym forum będzie Ci łatwiej :)))

Eh dziewczyny zaraz idę do łóżka tylko mężowe zadanie musi być wykonane :) tylko jak ja mu o tym powiem, pomyśli że wariatka jestem z tymi przysiadami ;)
14 lata 1 miesiąc temu #40943 przez ViFi
Staramy sie od sierpnia bo juz bylo wolno.W marcu straciłam ciaze... A teraz Probujemy i nie wiem co jest zle.Od tego cyklu biorę Clostilbegyt,Bromergon,Duphaston...czy ktos to tez zażywał i sie udalo ;)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 1 miesiąc temu #40946 przez monami
Vifi - ja brałam wszystkie trzy :) Udało się :) jestem mamą zdrowiutkiej, slicznej Zuzi :)
Pozdrawiam :*
14 lata 1 miesiąc temu #40952 przez angellika1
Cześć dziewczyny :)
Tak szybko ten weekend zleciał, trzeba wykorzystać ten ostatnio wolny dzień, może do kina sie wybierzemy......
Asik - tak mi sie coś wydaje że u Ciebie si e udało :) moja koleżanka uwielbiała Egipt.... była tam 2 razy i za każdym razem wracała w ciąży:)) teraz powiedziała ze do Egiptu sie nie wybiera bo 2 dzieci jej wystarczy ;D, Także zmiana klimatu może zdziałać cuda...
14 lata 1 miesiąc temu #40961 przez Asia27
Witam ja też sie staram o dzidzie drugą bo pierwsza bedzie miala 3 lata w lutym :)
Nie mam okresu i wszytskie objawy ciąży najgorsze sa zawroty glowy, a dwa testy pokazują że nie jestem . Pisałam już w temacie hmmmm ciaza ale kolezanka Angellika1 zaprosila mnie do was. Wiec jetem bedzie mi bardzo miło jak mnie przyjmiecie:)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia