BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #40222 przez MagdaM
Haha Agnieszka ja nie powiedzialam, ze nie poczelismy w dni plodne, tylko, ze nie poczelismy w dni plodne wyliczane w kalkulatorach, NPR i przez lekarza. Lekarz kazal miedzy 18-24dc szczegolnie. Kalkulatory mowily o 20dc, NPR o ok 22dc a Dzidziol zostal poczety ok 10dc tylko dlatego, ze zaobserwowalam sluz odpowiedni i popedzilismy z mezem na zabawe :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #40225 przez sylka
Magda u nas było podobnie. Jak poszłam do lekarza to wg. jego wyliczeń i wg. terminu @ był to 7-8 tydz. ja mówię że napewno nie i obstawiam 4-5, no i okazało się że był to 4 tydz. z kawałkiem. Wiec u mnie to wogóle wyszło dziwnie :D.
14 lata 1 miesiąc temu #40240 przez alutka1011
Przypomniało mi się jak byłam u lekarza i lekarz mi mówi że dziecko było poczęte k 28 października a ja mu na to że napewno k 2 listopada i sie popatrzyc na mnie tak jakby to była taka jednodniowa przygoda :laugh: a ja zawsze na internecie sobie sprawdzałam dni płodne i 2 wzięliśmy się do roboty :laugh:
14 lata 1 miesiąc temu #40351 przez bewipo
MagdaM NPR polega właśnie na obserwacji śluzu i tempki, a nie jakichś obliczeniach, więc to NPR wam pomogło :)
Agusia83 wszystkie leki mogą zaszkodzić fasolce, ale wyleczyć się musisz. Główka do góry będzie dobrze :)
14 lata 1 miesiąc temu #40521 przez nikusia1988
No i dzisiaj też cisza... 38 dzień... ale jeszcze wszystko się może zdarzyć bo ostatnio też coś się przyblokowało i dostałam po 44 dniach :D ale to tylko raz tak długo nie miałam :)
14 lata 1 miesiąc temu #40530 przez Mirella
14 lata 1 miesiąc temu #40534 przez bewipo
nikusia rób koniecznie teścik, nie trzymaj nas w niepewności, no i siebie też :)
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #40545 przez nikusia1988
No ale wiecie... ja mam nieregularne cykle i przeważnie po 34, 36 dniach przychodziła no i kiedyś te 44 dni... więc ja się nie nastawiam za bardzo na pozytywny :-( jeszcze 2, 3 dni zaczekam :)
14 lata 1 miesiąc temu #40552 przez Mirella
Nikusia łamiesz zasady forum.... Wiesz ile Kivi i Eash zrobiły testów? Ja nawet policzyć nie umiem :D Inne dziewczyny też testowały zgodnie z zasadą że im więcej testów się zrobi tym większa szansa że któryś będzie pozytywny. A Ty tak spokojnie, zaczekam dwa trzy dni.... Ej, nieładnie :P :lol:
14 lata 1 miesiąc temu #40558 przez nikusia1988
Mirella Mirella co ja bym bez ciebie i innych zrobiła :) heh... Tyle co już się naczytałam (a przeczytałam wszystkie strony) i co się naśmiałam jak grażynie kibicowałaś i jakie przeboje z kivi miałaś :D To chyba drugiej osoby takiej jak ty kochanej tutaj na forum nie ma... :) Ale dobrze wam pisać: rób rób rób ale dobrze też wiecie jaki później jest dzień spieprzony jak się nie zobaczy tych 2 kreseczek :( i dlatego się boję robić tak szybko znając moje pokopane cykle...
14 lata 1 miesiąc temu #40569 przez MagdaM
Bewipo ja wiem co to NPR bo stosowalam juz daaaaawno i wybacz ale samo obserwowanie sluzu z doskoku NPRem nie jest :silly: a NPR zostawilam w diably 2 miesiace przed poczeciem bo mnie stresowalo :laugh: wiec nie NPR pomoglo, a jakis dziwny traf :laugh: :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #40572 przez Mirella
MagdaM bo to zawsze pomaga dziwny traf :D

Nikusia, no bez przesady wszystkie dziewczyny tu są kochane :D kurcze a wiesz ile ja zrobiłam testów zanim mi w koncu jeden wyszedł.... oj zarobili na mnie producenci zarobili....
14 lata 1 miesiąc temu #40573 przez MagdaM
Mirella oj tak zgadzam sie :) Ze tez wczesniej Was nie sluchalam :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #40583 przez Kasiekk
och tak na mnie tez producenci zarobili... i to nie mało :P
14 lata 1 miesiąc temu #40595 przez Mirella
MagdaM napisała:

Mirella oj tak zgadzam sie :) Ze tez wczesniej Was nie sluchalam :)

No nareszcie ktoś mi przyznał rację :P Magda, będę Cię cytować za każdym razem jak przyjdzie do nas jakaś nowa uparta :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia