BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #40669 przez Agusia83
Magda, rozumiem, ze sie martwisz...ale kochana, jestes w upragnionej ciazy...naprawde postaraj sie odprezyc i nie myslec o tym..moze znjadz sobie jakies zajecie...bo przeciez jak narazie wszytsko jest w porzadku :) glowka do gory, bedziesz miec cudowna dzidzie....nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze.....
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #40670 przez MagdaM
no narazie leze wiec ciezko o jakies zajecie. mam nadzieje, ze juz po niedzieli wstane, no a za 3 tygodnie wizyta, czyli juz tydzien do przodu, ale wiesz obawa jest.... staram sie byc dobrej mysli :)
Trzymam mocno kciuki za Was!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #40711 przez monami
Hej Dziewczyny :) Nie mam ostatnio czasu, żeby coś napisać :) Zuzia rośnie jak na drożdżach a ja jestem taaaaaak z niej dumna :) Moje małe wielkie szczęście!

Co do zmartwień i czytywania głupot w sieci..
w trakcie starań czytamy ..szukając punktu zaczepienia w kwestii " to mi dolega";
w ciąży czytamy - martwiąc się o jej przebieg;
jak się dzidzia urodzi - czytamy :P bo wszystko, co jest choćby troszkę nie tak nas martwi;
taka oto natura kobiety - przyszłej mamy ! Nic na to nie poradzimy :)

Trzymamy z Zuzią kciuki za wszystkie starające się ! Buziaki ślemy:*

P.S. Mirella - śniłaś mi się ostatnio :)
no i...dla wszystkich blogowych cioteczek - Zuzia o poranku ( zdjęcie robiłam telefonem - jakość średnia , ale co tam.)

Załączniki:
14 lata 1 miesiąc temu #40713 przez bombel779
Monami śliczna ta Twoja Zuzia!!!!!! :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #40716 przez monami
:* dziękujemy bombelku :*

To jeszcze dwie fotki :

Załączniki:
14 lata 1 miesiąc temu #40722 przez angellika1
Śliczna ta Twoja Zuzia :) jakie ma duże niebieskie oczka ciekawe czy jej takie zostaną czy sie bardzo zmienią?

MagdaM - głowka do góry i przestań myśleć negatywnie!!!! już niedługaa przytulisz swojego szkraba zobaczysz jak szybko zleci ;)
14 lata 1 miesiąc temu #40723 przez monami
angellika1 - jest nadzieja, że takie oczka już będzie miała na zawsze, ja takie mam :) więc może, może..po mamusi :P
14 lata 1 miesiąc temu #40724 przez Mirella
Monami, ja nie wiem czy to dobrze że Ci się czarownica śniła, i to ta od fasolkowania..... Ty lepiej uważaj, na Ciebie to jeszcze za wcześnie :) a Zuzinka o poranku świetna, rozkoszny brzdąc, a jaka minka figlarna :D
14 lata 1 miesiąc temu #40733 przez angellika1
Cześć dziewczyny
Jakieś dziwne sny miałam dzisiaj.....śniło mi się że poszłam na oddział porodowy/położniczy i były tak kobiety w ciaży i te które urodziły a ja tam tylko zwiedzałam;( ciekawe co taki sen może oznaczać? wcześniej schodziłam po drewnianych schodach które miały barierki i te barierki się zawaliły ehhhh
14 lata 1 miesiąc temu #40738 przez bombel779
Angelika może to jakiś dobry znak? :) Może coś się szykuje.. :P Porodówki w końcu nie zwiedza się od tak!Z nudów! :P :P :)

14 lata 1 miesiąc temu #40740 przez angellika1
ehh obyś miała racje :)
Czytałam ostatnio w jakiejś gazecie ze coraz więcej kobiet zachodzi w ciąże!!! i jednym ze sposobów na pomoc naturze jest......zrobienie 10-20 przysiadów przez mężczyznę aby "rozruszać" jego plemniki hihihihi ale się uśmiałam czytając tą gazetę, ale oczywiście mąż dostanie zadanie przed snem bo nigdy nic nie wiadomo :D :D :D
14 lata 1 miesiąc temu #40741 przez bombel779
Hahahahah :) dobre :) Ciekawe czy mężowi ten pomysł też tak się spodoba? :P :P

14 lata 1 miesiąc temu #40752 przez bewipo
Hehe, nie wiem gdzie ty te przysiady wyczytałaś, ale czego to ludzie nie napiszą :)
Takie sny angelika, no może prorocze :) Mi się śniły dzisiaj ubranka i książeczki dla dzieci, ale najgorsze, że miałam je w kartonie do wywalenia i wydałam koleżance, która ma małe dziecko...
14 lata 1 miesiąc temu #40801 przez angellika1
bewipo - mysle że te nasze sny SĄ PROROCZE i że niedługo zobaczymy upragnione kreseczki :)
A może Mirella się wypowie na temat snów przecież to wróżka :)
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #40819 przez Mirella
Oj zdziwiłybyście się ile rzeczy może się wyśnić.... ale to nie miejsce na smęty to Wam nie powiem.

Nie no, jedno mogę. To w temacie będzie :D

Moja koleżanka nie mogła mieć dzieci, a mnie się ciągle śniła jej córeczka, więc twardo obstawiałam że będzie ją miała bo mi się śni. lata leczenia nic nie dały, zdecydowała się na in vitro, i co? Synek :P
A ja jej na to, spoko, bedzie i córeczka, ona mi się śni, wiem że będzie,
Pół roku po porodzie zaszła w ciążę :D Jak tylko mi powiedziała to znowu mi się przyśniła jej córeczka, no i co? We wrześniu już roczek skończyła :D

Także dziewczyny nie lekceważyć snów tak do końca.... Właściwie ja na operację w ciąży też nie poszłam przez jeden pokręcony sen, i jak się okazało była to najlepsza decyzja na świecie :D

No, teraz to już naprawdę pomyslicie że nawiedzona czarownica ze mnie, o ile już tak nie myślicie......
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia