BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #39701 przez angellika1
bewipo dziękuję dostałam maila od jutra zaczynam :))
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #39704 przez Mirella
A co to za jakaś konspiracja?
A ja dziś sama śpię.......
14 lata 1 miesiąc temu #39738 przez sunaja21
witajcie mamuśki szybciutko wstawiam zdjęcie DAwidka :) jutro postaram sie znaalesc chwilke i nadrobic zaleglosci no i napisze jak tam u mnie!
sciskam was i caluje

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]
Załączniki:
14 lata 1 miesiąc temu #39743 przez Mirella
JUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Na cześć Dawidka

hip hip? hura!
hio hip? hura!
hip hip? hurrrraaaaa!!!! hurrraaaaaa!!! huuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki, Dawidek jest pierwszym namacalnym dowodem na to, że nasz wątek NAPRAWDĘ działa :D Sunaja tak strasznie chciała nam to udowodnić że się deczko pospieszyła :) ale całkiem spory ten Dawidek jak na 37 tydzień :D Cuuuuudooooooo :kiss:

Sunaja, widziałam podziękowania na listopadówkach, domyślam się że to za "raczej chłopiec"? :)

Eh, chciało by się takiego szkraba wziąć na ręce i tulić tulić tulić........ Tulaj ile wlezie, ode mnie całusek w lewe uszko :kiss:
14 lata 1 miesiąc temu #39744 przez Kasiekk
:P Jaki słodziak :D:D:D:D
14 lata 1 miesiąc temu #39808 przez Agusia83
Cześć dziewczyny..od dziś jestem nowa uczestniczką forum:) Ja również od niedawna staram się o dzidziusia, a raczej staramy się:) mam nadzieje, ze za niedlugo bede mogla zobaczyc upragnione 2 kreseczki na teście..przeczytałam wszystkie wypowiedzi i mam nadzieje, ze za niedlugo bedziemy sie cieszyc z mojej ciąży..oby....pozdrawiam wszystkie dziewczyny...
14 lata 1 miesiąc temu #39852 przez Mirella
Wow, 176 stron? no no no :) jestem pod wrażeniem :D
Agusia witaj i rozgość się, jak przeczytałaś wszystko to nie muszę Ci tłumaczyć ze trafiłaś najlepiej jak mogłaś :D No pewnie że będziemy się cieszyć z Twojej ciązy, z każdej się cieszymy jak wariatki, takie już jesteśmy :lol:
14 lata 1 miesiąc temu #39877 przez bombel779
Agusia witaj ;)
Poczekamy z Tobą na upragnione 2 kreseczki ;) :D

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 1 miesiąc temu #39884 przez bewipo
Sunaja śliczne maleństwo :) Serdecznie gratuluję :*

Agusia również witam w gronie staraczek :)
14 lata 1 miesiąc temu #39925 przez nikusia1988
14 lata 1 miesiąc temu #39939 przez angellika1
Sunaja GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:))) SUPER bardzo sie cieszę że możesz tulić swoją malutka a jakże wielką miłość :) pierwsze co soie pomyślałam to ze tak całkiem niedawno czekałas na 2 kreseczki a teraz prosze bardzo jaki dorodny chłopak z tych kreseczek wyrósł :)
14 lata 1 miesiąc temu #39941 przez angellika1
Mirella konspiracje???? nieeeeee mała próba oszukania natury ;) no ba tak w ogóle to my z bewipo mamy cichy plan o którym nie będę pisać na głos hihihi no wiesz napisze po cichu ciiiiii.... mała próba oszukania natury po przez dietę :D :D :D
a tak a propos bewipo całkiem całkiem ta dietka :)

Agusia83 witam Cię dużym uśmiechem i życze powodzenia w staraniach :) w jakim okresie jesteś bo ja zaczynam za 2 dni przytulanko :) (co prawda już sie rozgrzewamy ;) )
14 lata 1 miesiąc temu #39943 przez angellika1
aha Mirella jak to sama śpisz???
14 lata 1 miesiąc temu #39951 przez Agusia83
Hej dziewczyny! ja mam cykl 31 dniowy i juz rozpoczelam dni plodne:)a dzien kulminacyjny ma nastapic 17 lub 18.11...no i juz zaczelismy sie przytulac...mam nadzieje, ze jutro ponownie powtórzymy igraszki:) :kiss: ...ojej jakbym chciała by to wlasnie w tym miesiacu sie udalo....co prawda to dopiero nasza druga proba, ale od dawna marzyłam o dzidziusiu...teraz gdy sie pobralismy, swiat stoi przed nami otworem....
Naprawde trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki....KOBIETY GORA!
14 lata 1 miesiąc temu #39992 przez MagdaM
Sunaja gratulacje!! :laugh: :laugh:
Agus witamy i trzymam kciuki :)
Za reszte babeniek tez mocno zaciskam!!

Czy wiecie, ze Nasze dziecko nie zostalo poczete w wyliczonych dniach plodnych?? :laugh: :laugh: To taka ciekawostka na temat liczenia :silly:

Czesc babenki :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży