- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #39743 przez Mirella
JUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Na cześć Dawidka
hip hip? hura!
hio hip? hura!
hip hip? hurrrraaaaa!!!! hurrraaaaaa!!! huuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczynki, Dawidek jest pierwszym namacalnym dowodem na to, że nasz wątek NAPRAWDĘ działa Sunaja tak strasznie chciała nam to udowodnić że się deczko pospieszyła ale całkiem spory ten Dawidek jak na 37 tydzień Cuuuuudooooooo
Sunaja, widziałam podziękowania na listopadówkach, domyślam się że to za "raczej chłopiec"?
Eh, chciało by się takiego szkraba wziąć na ręce i tulić tulić tulić........ Tulaj ile wlezie, ode mnie całusek w lewe uszko
Na cześć Dawidka
hip hip? hura!
hio hip? hura!
hip hip? hurrrraaaaa!!!! hurrraaaaaa!!! huuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczynki, Dawidek jest pierwszym namacalnym dowodem na to, że nasz wątek NAPRAWDĘ działa Sunaja tak strasznie chciała nam to udowodnić że się deczko pospieszyła ale całkiem spory ten Dawidek jak na 37 tydzień Cuuuuudooooooo
Sunaja, widziałam podziękowania na listopadówkach, domyślam się że to za "raczej chłopiec"?
Eh, chciało by się takiego szkraba wziąć na ręce i tulić tulić tulić........ Tulaj ile wlezie, ode mnie całusek w lewe uszko
Temat został zablokowany.
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 1 miesiąc temu #39808 przez Agusia83
Cześć dziewczyny..od dziś jestem nowa uczestniczką forum:) Ja również od niedawna staram się o dzidziusia, a raczej staramy się mam nadzieje, ze za niedlugo bede mogla zobaczyc upragnione 2 kreseczki na teście..przeczytałam wszystkie wypowiedzi i mam nadzieje, ze za niedlugo bedziemy sie cieszyc z mojej ciąży..oby....pozdrawiam wszystkie dziewczyny...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #39852 przez Mirella
Wow, 176 stron? no no no jestem pod wrażeniem
Agusia witaj i rozgość się, jak przeczytałaś wszystko to nie muszę Ci tłumaczyć ze trafiłaś najlepiej jak mogłaś No pewnie że będziemy się cieszyć z Twojej ciązy, z każdej się cieszymy jak wariatki, takie już jesteśmy
Agusia witaj i rozgość się, jak przeczytałaś wszystko to nie muszę Ci tłumaczyć ze trafiłaś najlepiej jak mogłaś No pewnie że będziemy się cieszyć z Twojej ciązy, z każdej się cieszymy jak wariatki, takie już jesteśmy
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #39939 przez angellika1
Sunaja GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:))) SUPER bardzo sie cieszę że możesz tulić swoją malutka a jakże wielką miłość pierwsze co soie pomyślałam to ze tak całkiem niedawno czekałas na 2 kreseczki a teraz prosze bardzo jaki dorodny chłopak z tych kreseczek wyrósł
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #39941 przez angellika1
Mirella konspiracje???? nieeeeee mała próba oszukania natury no ba tak w ogóle to my z bewipo mamy cichy plan o którym nie będę pisać na głos hihihi no wiesz napisze po cichu ciiiiii.... mała próba oszukania natury po przez dietę
a tak a propos bewipo całkiem całkiem ta dietka
Agusia83 witam Cię dużym uśmiechem i życze powodzenia w staraniach w jakim okresie jesteś bo ja zaczynam za 2 dni przytulanko (co prawda już sie rozgrzewamy )
a tak a propos bewipo całkiem całkiem ta dietka
Agusia83 witam Cię dużym uśmiechem i życze powodzenia w staraniach w jakim okresie jesteś bo ja zaczynam za 2 dni przytulanko (co prawda już sie rozgrzewamy )
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 1 miesiąc temu #39951 przez Agusia83
Hej dziewczyny! ja mam cykl 31 dniowy i juz rozpoczelam dni plodne:)a dzien kulminacyjny ma nastapic 17 lub 18.11...no i juz zaczelismy sie przytulac...mam nadzieje, ze jutro ponownie powtórzymy igraszki:) ...ojej jakbym chciała by to wlasnie w tym miesiacu sie udalo....co prawda to dopiero nasza druga proba, ale od dawna marzyłam o dzidziusiu...teraz gdy sie pobralismy, swiat stoi przed nami otworem....
Naprawde trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki....KOBIETY GORA!
Naprawde trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki....KOBIETY GORA!
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #39992 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Sunaja gratulacje!!
Agus witamy i trzymam kciuki
Za reszte babeniek tez mocno zaciskam!!
Czy wiecie, ze Nasze dziecko nie zostalo poczete w wyliczonych dniach plodnych?? To taka ciekawostka na temat liczenia
Czesc babenki
Agus witamy i trzymam kciuki
Za reszte babeniek tez mocno zaciskam!!
Czy wiecie, ze Nasze dziecko nie zostalo poczete w wyliczonych dniach plodnych?? To taka ciekawostka na temat liczenia
Czesc babenki
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.