- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 1 miesiąc temu #41016 przez angellika1
Asia27 ospałość i senność to jeden z objawów ciąży ja bym z testem nie czekała z resztą nie dała bym rady czekać tyle testów co ja zrobiłam to głowa boli
Testowac dziewczynki testowac czekamy .....
Testowac dziewczynki testowac czekamy .....
Temat został zablokowany.
- rita
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #41023 przez rita
Witam dziewczyny
Muszę się pochwalić!!! Od 8 miesięcy potajemnie odwiedzałam fora dla staraczek:) czytała, trzymałam kciuki ale jakoś nie miałam odwagi sama się odezwać...Po 8 miesiącach i po pierwszym miesiącu z clostybegytem zrobiłam 8.11 test i SUKCES!!!! Zaskoczona jestem bo poza złym samopoczuciem w kilka dni po zażyciu leku (bardzo bolał mnie brzuch) nie miałam żadnych objawów. Dopiero w tydzień po spóźnionej miesiączce zaczęły mnie boleć piersi...acha cieniutka bladziutka kreska wyszła mi już na 2 dni przed @ ( ale pojawiła się po jakiś 4-5 minutach, nie od razu)
Także dziwewczyny nie poddawać się tylko działać
Muszę się pochwalić!!! Od 8 miesięcy potajemnie odwiedzałam fora dla staraczek:) czytała, trzymałam kciuki ale jakoś nie miałam odwagi sama się odezwać...Po 8 miesiącach i po pierwszym miesiącu z clostybegytem zrobiłam 8.11 test i SUKCES!!!! Zaskoczona jestem bo poza złym samopoczuciem w kilka dni po zażyciu leku (bardzo bolał mnie brzuch) nie miałam żadnych objawów. Dopiero w tydzień po spóźnionej miesiączce zaczęły mnie boleć piersi...acha cieniutka bladziutka kreska wyszła mi już na 2 dni przed @ ( ale pojawiła się po jakiś 4-5 minutach, nie od razu)
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #41027 przez PM
Zostaje, nawet nie miałam zamiaru uciekać. Atmosfera rewelacja. Testować nie będę ale chętnie będę oczekiwać waszego testowania.
Ja z takich ciekawszych rzeczy przeczytałam że dziewczyny odczuwają kopniaki, ruchy już w 13 tygodniu. Ja mam 17 i nic. Nic tylko się załamać tylko nie wiem czy z powodu braku kopniaków u mnie czy z powodu bujnej wyobraźni u innych.
Uwielbiam Was staraczki bo jesteście rozsądne i pozytywne
Koniec słodzenia:)
A teraz z innej beczki czy ktoś z tego forum gra w farm ville ?
A no i oczywiście Rita GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!
Ja z takich ciekawszych rzeczy przeczytałam że dziewczyny odczuwają kopniaki, ruchy już w 13 tygodniu. Ja mam 17 i nic. Nic tylko się załamać tylko nie wiem czy z powodu braku kopniaków u mnie czy z powodu bujnej wyobraźni u innych.
Uwielbiam Was staraczki bo jesteście rozsądne i pozytywne
Koniec słodzenia:)
A teraz z innej beczki czy ktoś z tego forum gra w farm ville ?
A no i oczywiście Rita GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez PM.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #41030 przez bewipo
rita witam i gratuluję PM nic się nie załamuj, w swoim czasie dostaniesz parę kopniaków od maleństwa. Ale ten czas leci, pamiętam jak nie dawno dopiero co pojawiłaś się na naszym forum, a dzisiaj już o kopniaki maleństwa się martwisz
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 miesiąc temu #41036 przez Mirella
W 13 tygodniu??? Ha ha ha!!! kurcze ja koło 20 porządnie poczułam ale najmilej wspominam te z ostatnich tygodni, jak łapalismy Klaudię za nogę
Rita, no no no, co za konspira, trzeba było do nas przyjść to byś się cztery miesiące starała nie osiem Gratuluję serdecznie malucha
Rita, no no no, co za konspira, trzeba było do nas przyjść to byś się cztery miesiące starała nie osiem Gratuluję serdecznie malucha
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #41038 przez bombel779
PM napisał:
Ja sama pierwsze ruchy zauważyłam w końcówce 15tygodnia,ale są dziewczyny które doświadczają tego dopiero po upływie 20tygodnia.... Nie ma na to reguły.
Rita serdeczne gratulacje!!!!
PM nie sugeruj się takimi informacjami.Są kobiety które odczuwają pierwsze kopniaki bardzo szybko,a są takie które muszą trochę na te chwile poczekać.I nie ma się czym martwić,ani denerwować.Na każdą kiedyś przychodzi pora.Ja z takich ciekawszych rzeczy przeczytałam że dziewczyny odczuwają kopniaki, ruchy już w 13 tygodniu. Ja mam 17 i nic.
Ja sama pierwsze ruchy zauważyłam w końcówce 15tygodnia,ale są dziewczyny które doświadczają tego dopiero po upływie 20tygodnia.... Nie ma na to reguły.
Rita serdeczne gratulacje!!!!
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #41050 przez angellika1
PM czekamy z Tobą na pierwsze kopniaczki
Pamiętam jak mój syn od 8 miesiąca jak kładłam sie na plecy wystawiał pupę i tak śmiesznie mój brzuch wyglądał .... po bokach "płaski" a na środku pupa dziecka ehhh jak miło powspominać
Pamiętam jak mój syn od 8 miesiąca jak kładłam sie na plecy wystawiał pupę i tak śmiesznie mój brzuch wyglądał .... po bokach "płaski" a na środku pupa dziecka ehhh jak miło powspominać
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
14 lata 1 miesiąc temu #41053 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
rita napisał:
Witam,
proszę napisz mi jak się czułaś po Clostilbegyt-cie i stosuje go od tego miesiąca brała od 3-5dc; od 5-15dc Bromergon; a od 19-25dc Duphaston.Dziś mam 13dc boli mnie dołem brzuch.
Pierwsza ciąża obumarła nawet nie wiedziałam, że jestem w ciąży.... Plamiłam poszłam do lekarza zbadał mnie była macica powiększona nie potwierdził ani nie zaprzeczył- może być ciąża pytał czy zrobiłam test? Robiła ale wynik negatywny. Dostałam skierowanie na badania Beta-HCG. Miałam wziąć Luteinę-powiedział, że nie zaszkodzi ale i pomoże- i wzięłam 1 tabletkę. A na następny dzień dostałam w pracy mocne krwawienie krwawienie i wylądowałam w szpitalu wieczorem. Zrobiono mi badania i okazało się, że to ciąża popłakałam się ze szczęścia. Ale nie było tętna serduszka i ciąża obumarła-miałam zabieg...30-03-2010. Od sierpnia próbujemy....w tym miesiącu wspomaganie Clo.......
testy co mc......ale dwóch kresek nie ma....
Oboje z mężem pragniemy dziecka....
Witam dziewczyny
Witam,
proszę napisz mi jak się czułaś po Clostilbegyt-cie i stosuje go od tego miesiąca brała od 3-5dc; od 5-15dc Bromergon; a od 19-25dc Duphaston.Dziś mam 13dc boli mnie dołem brzuch.
Pierwsza ciąża obumarła nawet nie wiedziałam, że jestem w ciąży.... Plamiłam poszłam do lekarza zbadał mnie była macica powiększona nie potwierdził ani nie zaprzeczył- może być ciąża pytał czy zrobiłam test? Robiła ale wynik negatywny. Dostałam skierowanie na badania Beta-HCG. Miałam wziąć Luteinę-powiedział, że nie zaszkodzi ale i pomoże- i wzięłam 1 tabletkę. A na następny dzień dostałam w pracy mocne krwawienie krwawienie i wylądowałam w szpitalu wieczorem. Zrobiono mi badania i okazało się, że to ciąża popłakałam się ze szczęścia. Ale nie było tętna serduszka i ciąża obumarła-miałam zabieg...30-03-2010. Od sierpnia próbujemy....w tym miesiącu wspomaganie Clo.......
testy co mc......ale dwóch kresek nie ma....
Oboje z mężem pragniemy dziecka....
ViFi
- rita
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #41057 przez rita
Hej
Brałam clo od 7 do 9 dni cyklu. Od 11 do 13 miałam silne bóle jajników i generalnie źle się czułam ale działałam ( miałam też mdłości) ..myślę że owulacja była właśnie 11 ( śluz)...od 14 dnia czułam się już ok...nie sądziłam, że uda się za pierwszym razem:P mam juz starszą 11 córkę, nie miałam poronień dlatego też pewnie nie dostałam nic dodatkowo z leków które wymieniasz. Pani doktor stwierdziła że musimy wspomóc owulację ( hormony były ok) no i jak widać wspomogła:) teraz czuję się bardzo dobrze ( choć w czasie kiedy powinna wystąpić @ bardzo bolał mnie brzuch)
Brałam clo od 7 do 9 dni cyklu. Od 11 do 13 miałam silne bóle jajników i generalnie źle się czułam ale działałam ( miałam też mdłości) ..myślę że owulacja była właśnie 11 ( śluz)...od 14 dnia czułam się już ok...nie sądziłam, że uda się za pierwszym razem:P mam juz starszą 11 córkę, nie miałam poronień dlatego też pewnie nie dostałam nic dodatkowo z leków które wymieniasz. Pani doktor stwierdziła że musimy wspomóc owulację ( hormony były ok) no i jak widać wspomogła:) teraz czuję się bardzo dobrze ( choć w czasie kiedy powinna wystąpić @ bardzo bolał mnie brzuch)
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
14 lata 1 miesiąc temu #41062 przez ViFi
ViFi
Podczas clo # zaczęłam od 7 dc
Nie wiem jakie tu są skróty :
@ okres
DP dni płodne
Nie wiem jakie tu są skróty :
@ okres
DP dni płodne
ViFi
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
14 lata 1 miesiąc temu #41080 przez Asik
Asia27 no można powiedzieć ze na tym samym wózku jedziemy tylko mój nie na tirach tylko na małych jezdzi i jest tak średnio 3-4 dni w miesiącu w domciu ... masakra!!
co do pierwszych ruchów to ja poczułam tak około 15 tyg takie przelewania i bulgotania tyle lat juz od tego minęło a ja dalej pamiętam to cudne uczucie
co do pierwszych ruchów to ja poczułam tak około 15 tyg takie przelewania i bulgotania tyle lat juz od tego minęło a ja dalej pamiętam to cudne uczucie
- martela89
- Gość
14 lata 1 miesiąc temu #41086 przez martela89
Moja myszka pierwszy raz mnie kopnęła w 17 tyg. Jak puściłam jej piosenkę "Cudownych rodziców mam"