- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294073 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
i tak pierwsza beta to nic mi nie da, ja musze dwie zrobić, wazne jest to czy rośnie , po dwóch tzw. biochemicznych ciążach jestem ostrożna w "cieszeniu się". No ale jest nadzieja Dzięki za wsparcie dziewwczyny!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294075 przez bidol
no wreszcie Was doczytałam
ja już w domku
badania porobione i przyczyna bólu nie znaleziona w sumie to za bardzo nie spodziewałam się że znajdą przyczynę. ale martwie się bo co niby mam robić jak ból ponownie się pojawi. Panikować? czy przecierpieć?
W karcie mam zapisane poronienie zagrażające i muszę dużo leżeć
z USG wyszło że dzidek niby zdrowy, ale białko w moczu mi wyszło lekarze niby nic na to nie mówili, ale białko w moczu to brzmi jakoś strasznie. Muszę coś o tym poczytać.
Emciu - trzymam kciuki z całych sił
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Jak w szpitalu miałam doła to zaczynałam Was czytać i od razu mi się humorek poprawiał
KOCHANE JESTEŚCIE
ja już w domku
badania porobione i przyczyna bólu nie znaleziona w sumie to za bardzo nie spodziewałam się że znajdą przyczynę. ale martwie się bo co niby mam robić jak ból ponownie się pojawi. Panikować? czy przecierpieć?
W karcie mam zapisane poronienie zagrażające i muszę dużo leżeć
z USG wyszło że dzidek niby zdrowy, ale białko w moczu mi wyszło lekarze niby nic na to nie mówili, ale białko w moczu to brzmi jakoś strasznie. Muszę coś o tym poczytać.
Emciu - trzymam kciuki z całych sił
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Jak w szpitalu miałam doła to zaczynałam Was czytać i od razu mi się humorek poprawiał
KOCHANE JESTEŚCIE
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez bidol.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294083 przez emka
Suer bidolku nawet nie wiesz jak sie cieszę ze już w domku jesteś, uważaj na siebie i będzie ok, najważniejsze ze dzidzia zdrowa! Co do białka w moczu , nie pomoge...
A mam jeszcze pytanko czy któras z was tak miała, ze były plamienia w terminie miesiączki a potem ciąża i było ok??? Bo ja jestem przewrażliwiona i każde plamienie mnie przeraża.
A mam jeszcze pytanko czy któras z was tak miała, ze były plamienia w terminie miesiączki a potem ciąża i było ok??? Bo ja jestem przewrażliwiona i każde plamienie mnie przeraża.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 11 miesiąc temu #294096 przez mesy
Bidol super że jesteś w domu - teraz odpoczywaj
emka ja nie ja miałam ostatnio że @ trwał 1,5 dnia ale nic mi nie wyszło trzymam mocno kciuki za ciebie
Ale takie plamienie mogło się wiązać z tym że doszło do zagnieżdżenia dlatego też plamienie
emka ja nie ja miałam ostatnio że @ trwał 1,5 dnia ale nic mi nie wyszło trzymam mocno kciuki za ciebie
Ale takie plamienie mogło się wiązać z tym że doszło do zagnieżdżenia dlatego też plamienie
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294228 przez Majowka
Bidolku! Nareszcie w domku!
Pewnie to nie bylo nic powaznego, odpoczniesz i znowu szybciutko staniesz na nogi!
Najwazniejsze, ze z dzidzia wszystko dobrze!
To co, lezymy razem!? ... Wiem, wiem, nic w tym smiesznego, ani fajnego, ale jakos to przezyjemy!
Duzo zdrowka kochana!
Pewnie to nie bylo nic powaznego, odpoczniesz i znowu szybciutko staniesz na nogi!
Najwazniejsze, ze z dzidzia wszystko dobrze!
To co, lezymy razem!? ... Wiem, wiem, nic w tym smiesznego, ani fajnego, ale jakos to przezyjemy!
Duzo zdrowka kochana!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu #294350 przez chłopek
hej my wróciliśmy od lekrza Ksawcio ma węzły chłonne powiekszone no i miał stawiane bańki.
bidol mi tez kiedys wyszlo białko w moczu i lekarz bardzo tym zmartwiony był, no ale sie unormowało, bedzie dobrze fajnie ze juz w domku jestes
bidol mi tez kiedys wyszlo białko w moczu i lekarz bardzo tym zmartwiony był, no ale sie unormowało, bedzie dobrze fajnie ze juz w domku jestes
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu #294567 przez Mirella
No i jak ja mam nie siwieć? Przecież czekanie na drugą betę Emki mnie wykończy chociaż w sumie... czym ja mam się martwić, no przecież musi być dobrze, prawda?
Emka ja się na plamieniach nie znam, ale jak przyjdą nasze ekspertki czyli Lacra i Vifi to Ci wszystko wyjaśnią, one są obcykane w temacie.
Bidolku, w zasadzie jak nie znaleźli przyczyny to może i lepiej? Przynajmniej wiadomo że nic złego, bo by znaleźli. Potraktuj to jako jednorazowy wypadek i dbaj o siebie. I brzucholka pogłaskaj.
Chlopku Ksawcia ucałuj i zdrówko Wam wirtualnie ślemy
My na spacerek na kwadransik a i tak jak wróciłyśmy to policzki jak buraczki, ale zimaaaaa, brrrrr
Emka ja się na plamieniach nie znam, ale jak przyjdą nasze ekspertki czyli Lacra i Vifi to Ci wszystko wyjaśnią, one są obcykane w temacie.
Bidolku, w zasadzie jak nie znaleźli przyczyny to może i lepiej? Przynajmniej wiadomo że nic złego, bo by znaleźli. Potraktuj to jako jednorazowy wypadek i dbaj o siebie. I brzucholka pogłaskaj.
Chlopku Ksawcia ucałuj i zdrówko Wam wirtualnie ślemy
My na spacerek na kwadransik a i tak jak wróciłyśmy to policzki jak buraczki, ale zimaaaaa, brrrrr
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5