- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292943 przez Insomnia
Cześć Mesy
Nie poszłam dziś na aerobik bo tak pizga że sobie darowałam, w domu poćwiczę i zła jestem bo w pracy mam strasznie zimno i jem jak głupia... no motyla noga 3 kilo do przodu w jeden dzień
Nie poszłam dziś na aerobik bo tak pizga że sobie darowałam, w domu poćwiczę i zła jestem bo w pracy mam strasznie zimno i jem jak głupia... no motyla noga 3 kilo do przodu w jeden dzień
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Insomnia.
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu #293035 przez gorla
Majówko mi nie przeszkadza, ze piszesz bez polskich znakłw, poiwem wiecej nawet tego nie zauważam
kivi witamy ponownie ja tez czytałam twoje posty kiedyś i cieszę sie, ze wracasz. A 2 latka to fajna różnica, mam brata 2 lata młodszego. Dzieciaki najlepiej się wtedy dogadują, u mnie , jakby sie udało w tym roku to by już 6 lat róznicy było. Ale też sa plusy, Oliwka jest samodzielna
a co z bidolkiem??? wie ktoś, nie odzywała sie , dziś może wyjdzie
Inso 3 kg w jeden dzień!!?? niemożliwe jest również za zepsutą wagą.
Ja za to miałam dietę wczoraj, całą noc nie spałam, zaszk0dził mi klops smażony u mnie żyganko to poważna sprawa mam drgawki, słabo mi sie robi i jeszcze sie duszę przy tym pół nocy łaziłam , zeby żołądek sie ruszył, małż stwierdził, ze jestem nienormalna , bo o 3 w nocy przysiady robiłam ale to pomaga naprawdę!! juz nieraz sie tak ratowałam.. stara japońska metoda hihi
kivi witamy ponownie ja tez czytałam twoje posty kiedyś i cieszę sie, ze wracasz. A 2 latka to fajna różnica, mam brata 2 lata młodszego. Dzieciaki najlepiej się wtedy dogadują, u mnie , jakby sie udało w tym roku to by już 6 lat róznicy było. Ale też sa plusy, Oliwka jest samodzielna
a co z bidolkiem??? wie ktoś, nie odzywała sie , dziś może wyjdzie
Inso 3 kg w jeden dzień!!?? niemożliwe jest również za zepsutą wagą.
Ja za to miałam dietę wczoraj, całą noc nie spałam, zaszk0dził mi klops smażony u mnie żyganko to poważna sprawa mam drgawki, słabo mi sie robi i jeszcze sie duszę przy tym pół nocy łaziłam , zeby żołądek sie ruszył, małż stwierdził, ze jestem nienormalna , bo o 3 w nocy przysiady robiłam ale to pomaga naprawdę!! juz nieraz sie tak ratowałam.. stara japońska metoda hihi
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293055 przez gorla
Mess dawaj czekamy
Kuwa co za dzień, całe rano spędziłam w przychodni potem EKG.. kurna se wolne wziełam i siedze u rodziców
Inso a ty co tak na jajca stękasz?? u ciebie to na wykresach ciężko coś stwierdzić, albo masz do doopy termometr, albo naprawdę hormony do zbadania. Ja skończyłam ostatnie badania i na tym koniec, tez miałam prolaktyne tsh... i czekam co los przyniesie
messy ty w niebieskim???
Kuwa co za dzień, całe rano spędziłam w przychodni potem EKG.. kurna se wolne wziełam i siedze u rodziców
Inso a ty co tak na jajca stękasz?? u ciebie to na wykresach ciężko coś stwierdzić, albo masz do doopy termometr, albo naprawdę hormony do zbadania. Ja skończyłam ostatnie badania i na tym koniec, tez miałam prolaktyne tsh... i czekam co los przyniesie
messy ty w niebieskim???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.