BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291908 przez chłopek
bidolku wracaj szybko do domku buziaki

przekazałam lipcówką, wszystkie trzymaja kciuki i życzą powrotu do zdrowia
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #291916 przez emka
bidolku cieszę się że już lepiej sie czujesz, wychodź ze szpitala jak najprędzej :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291987 przez Majowka
Pewnie, ze sie wydazy Gosiak! Zobaczysz! Wszystkie trzymamy mocno kciuki! :kiss: :kiss: :kiss:

Bidolku, wracjaj szybciutko do domku! Wszystko bedzie dobrze! :kiss: :kiss: :kiss:

Ale sie usmialam Emka! Swietny filmik!!!!!!!
Dziecko wychodzi z tylka! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: , albo gardlem :laugh: :laugh: :laugh:
A minka Beatki :lol:
Dzieci to maja piekna wyobraznie! :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #292024 przez gorla
Bidolkuszybko wracaj do domu, będzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss:

Majóweczko no jak połamańcem cie nazwałam??? :unsure: :unsure: napisałam że nie mam polskich znaków i pisze jak połamaniec :lol:

Emka filmik super :silly: dzieci jaki to dzieci, ale ci dorośli łooo matko, a ten ojciec co mówił, ze plemnik sie łączy z plemnikiem buhahaha :lol:

mesy jesteś pewna że po płodnych?? :silly: u ciebie zakręcone jak u mnie w zeszłym cyklu
12 lata 11 miesiąc temu #292029 przez Majowka
Ja zartowalam! Chodzilo o to, ze to ja zawsze bez polskich znakow pisze, jak taki polamaniec :laugh:
Ale u mnie nie da sie inaczej...... :(
12 lata 11 miesiąc temu #292038 przez Mirella
Majówka da się, trzeba tylko polski język doinstalować :)

Bidolku buziakuję i czekam na dobre wieści :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #292040 przez Majowka
Ale wiesz jak to jest Mirelka, zmienie jezyk na pl, da sie, ale bede musiala zapamietac pod jakim znakiem lub litera ichnia sie nasza chowa... A za chwile bede chciala cos po ichniemu napisac...I znowu zmieniac! Eee :(
Teraz wogole juz od 2 miesiecy jestem na ipadzie, a tu sie na tym nie znam.... Jeszcze cos zepsuje :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #292086 przez Aguska23
Bidolku wszystko będzie ok. Zaciskam mocno kciuki, żebyś jak najszybciej wróciła do domku. :kiss:

A ja dziś zastrajkowałam i poszłam na wagary (tzn. pospałam dłużej a potem pojechałam na kosmetyczne zakupy). A teraz zabieram się w końcu do nauki na jutrzejszy egzamin (trzymajcie więc kciuki) ;)
Mężuś zaspokojony, płodne chyba dobiegły końca hehe więc można teraz się edukować :P
12 lata 11 miesiąc temu #292164 przez mesy
gorla a noo :P :P śluz płodny już był a teraz mam ten biały ... i cyce zaczyają boleć :P :P :P :P :P :P
12 lata 11 miesiąc temu #292289 przez Aguska23
Jakoś mi dziś ciężko taka ociężała jestem że szok :silly: i nic a nic się uczyć nie chce. Robię wszystko tylko nie to co trzeba :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #292516 przez mesy
Gorla widzę Cię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #292519 przez Majowka
A jestescie! :laugh:
A ja myslalam, ze wszystkie w kosciele :laugh: ...taka cisza
12 lata 11 miesiąc temu #292813 przez Aguska23
Hej :)

co za dzień ja dziś miałam :silly: rano wstajemy na egzamin i co się okazuje? że samochód nie chce zapalić, bo zamarzł akumulator, więc trzeba było taxi jechać i ot niepotrzebny wydatek. :P potem mężuś wrr mnie zdenerwował bo coś mu chyba test nie poszedł i naburmuszony (oczywiście ja jak zwykle winna, a kto mu bronił się uczyć ;p ) jak znam życia i tak zda jak zawsze.
Na ostatnim wykładzie myślałam, że przysnę i mówię mu chodźmy do domu a on nie on do końca zostaje...więc w nerwach poszłam na autobus, szłam 20 min na autobus czekałam 15 a potem 40 min tłuczenia się przez miasto (ta moja szkoła na totalnym zadupiu jest).
Ale teraz siedzę już w piżamce, z książeczką i relaks :lol: a on niech się lepiej nie zbliża, bo normalnie oberwie (jak wrócił to dobił mnie tym, że noża znaleźć nie mógł i specjalnie musiałam wstać do kuchni wrr).

Żebym nie zapomniała tylko, że jutro mam iść na badania :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #292917 przez kivi
CZeść dziewczyny!!!!!!

Niektóre pewnie mnie znają i pamiętają z "poprzednich starań" teraz za namową Mirelli wracam na wątek starających się...
W marcu starujemy z staraniami o kolejne maleństwo :-) Mateuszek w grudniu skończył rok, myślę, że to świetna różnica wieku dwa latka :-) Chciałabym by miał siostrzyczkę, dlatego założyłam wątek na temat starań o konkretną płeć dziecka...ale...chłopczyk tez będzie super jeśli się nam "nie uda"

pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna i POWODZENIA
12 lata 11 miesiąc temu #292938 przez Insomnia
Kivi witamy ponownie,a na początek wkupne potrzebne w postaci zdjęcia Twojego Matiego :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka