- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291987 przez Majowka
Pewnie, ze sie wydazy Gosiak! Zobaczysz! Wszystkie trzymamy mocno kciuki!
Bidolku, wracjaj szybciutko do domku! Wszystko bedzie dobrze!
Ale sie usmialam Emka! Swietny filmik!!!!!!!
Dziecko wychodzi z tylka! , albo gardlem
A minka Beatki
Dzieci to maja piekna wyobraznie!
Bidolku, wracjaj szybciutko do domku! Wszystko bedzie dobrze!
Ale sie usmialam Emka! Swietny filmik!!!!!!!
Dziecko wychodzi z tylka! , albo gardlem
A minka Beatki
Dzieci to maja piekna wyobraznie!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Majowka.
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu #292024 przez gorla
Bidolkuszybko wracaj do domu, będzie dobrze
Majóweczko no jak połamańcem cie nazwałam??? napisałam że nie mam polskich znaków i pisze jak połamaniec
Emka filmik super dzieci jaki to dzieci, ale ci dorośli łooo matko, a ten ojciec co mówił, ze plemnik sie łączy z plemnikiem buhahaha
mesy jesteś pewna że po płodnych?? u ciebie zakręcone jak u mnie w zeszłym cyklu
Majóweczko no jak połamańcem cie nazwałam??? napisałam że nie mam polskich znaków i pisze jak połamaniec
Emka filmik super dzieci jaki to dzieci, ale ci dorośli łooo matko, a ten ojciec co mówił, ze plemnik sie łączy z plemnikiem buhahaha
mesy jesteś pewna że po płodnych?? u ciebie zakręcone jak u mnie w zeszłym cyklu
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292040 przez Majowka
Ale wiesz jak to jest Mirelka, zmienie jezyk na pl, da sie, ale bede musiala zapamietac pod jakim znakiem lub litera ichnia sie nasza chowa... A za chwile bede chciala cos po ichniemu napisac...I znowu zmieniac! Eee
Teraz wogole juz od 2 miesiecy jestem na ipadzie, a tu sie na tym nie znam.... Jeszcze cos zepsuje
Teraz wogole juz od 2 miesiecy jestem na ipadzie, a tu sie na tym nie znam.... Jeszcze cos zepsuje
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292086 przez Aguska23
Bidolku wszystko będzie ok. Zaciskam mocno kciuki, żebyś jak najszybciej wróciła do domku.
A ja dziś zastrajkowałam i poszłam na wagary (tzn. pospałam dłużej a potem pojechałam na kosmetyczne zakupy). A teraz zabieram się w końcu do nauki na jutrzejszy egzamin (trzymajcie więc kciuki)
Mężuś zaspokojony, płodne chyba dobiegły końca hehe więc można teraz się edukować
A ja dziś zastrajkowałam i poszłam na wagary (tzn. pospałam dłużej a potem pojechałam na kosmetyczne zakupy). A teraz zabieram się w końcu do nauki na jutrzejszy egzamin (trzymajcie więc kciuki)
Mężuś zaspokojony, płodne chyba dobiegły końca hehe więc można teraz się edukować
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292813 przez Aguska23
Hej
co za dzień ja dziś miałam rano wstajemy na egzamin i co się okazuje? że samochód nie chce zapalić, bo zamarzł akumulator, więc trzeba było taxi jechać i ot niepotrzebny wydatek. potem mężuś wrr mnie zdenerwował bo coś mu chyba test nie poszedł i naburmuszony (oczywiście ja jak zwykle winna, a kto mu bronił się uczyć ;p ) jak znam życia i tak zda jak zawsze.
Na ostatnim wykładzie myślałam, że przysnę i mówię mu chodźmy do domu a on nie on do końca zostaje...więc w nerwach poszłam na autobus, szłam 20 min na autobus czekałam 15 a potem 40 min tłuczenia się przez miasto (ta moja szkoła na totalnym zadupiu jest).
Ale teraz siedzę już w piżamce, z książeczką i relaks a on niech się lepiej nie zbliża, bo normalnie oberwie (jak wrócił to dobił mnie tym, że noża znaleźć nie mógł i specjalnie musiałam wstać do kuchni wrr).
Żebym nie zapomniała tylko, że jutro mam iść na badania
co za dzień ja dziś miałam rano wstajemy na egzamin i co się okazuje? że samochód nie chce zapalić, bo zamarzł akumulator, więc trzeba było taxi jechać i ot niepotrzebny wydatek. potem mężuś wrr mnie zdenerwował bo coś mu chyba test nie poszedł i naburmuszony (oczywiście ja jak zwykle winna, a kto mu bronił się uczyć ;p ) jak znam życia i tak zda jak zawsze.
Na ostatnim wykładzie myślałam, że przysnę i mówię mu chodźmy do domu a on nie on do końca zostaje...więc w nerwach poszłam na autobus, szłam 20 min na autobus czekałam 15 a potem 40 min tłuczenia się przez miasto (ta moja szkoła na totalnym zadupiu jest).
Ale teraz siedzę już w piżamce, z książeczką i relaks a on niech się lepiej nie zbliża, bo normalnie oberwie (jak wrócił to dobił mnie tym, że noża znaleźć nie mógł i specjalnie musiałam wstać do kuchni wrr).
Żebym nie zapomniała tylko, że jutro mam iść na badania
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292917 przez kivi
CZeść dziewczyny!!!!!!
Niektóre pewnie mnie znają i pamiętają z "poprzednich starań" teraz za namową Mirelli wracam na wątek starających się...
W marcu starujemy z staraniami o kolejne maleństwo Mateuszek w grudniu skończył rok, myślę, że to świetna różnica wieku dwa latka Chciałabym by miał siostrzyczkę, dlatego założyłam wątek na temat starań o konkretną płeć dziecka...ale...chłopczyk tez będzie super jeśli się nam "nie uda"
pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna i POWODZENIA
Niektóre pewnie mnie znają i pamiętają z "poprzednich starań" teraz za namową Mirelli wracam na wątek starających się...
W marcu starujemy z staraniami o kolejne maleństwo Mateuszek w grudniu skończył rok, myślę, że to świetna różnica wieku dwa latka Chciałabym by miał siostrzyczkę, dlatego założyłam wątek na temat starań o konkretną płeć dziecka...ale...chłopczyk tez będzie super jeśli się nam "nie uda"
pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna i POWODZENIA
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17