- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293249 przez gosiak
Kivi czytałam cały wątek więc pamiętam Twoje staranka, czy to Ty w śmietniku szukałaś testa z II krechami heheh fajnie że wracasz do staranek, no i fotka synka musowo musi tu trafić
Nie no dziewczyny ja to mogłam już po cichu narzekać że się starzeję ale Wy
Bidolku daj szybko znać co u Ciebie
Agnessa to nieźle pobalowałaś, ja domóweczke miałam i o 5 rano się kładłam, a już o 8 wstałam, i wczoraj cały dzień umierałam a jeszcze po południu goście sie zwaliły, więc niby niedziela a odespac nie było jak
Nie no dziewczyny ja to mogłam już po cichu narzekać że się starzeję ale Wy
Bidolku daj szybko znać co u Ciebie
Agnessa to nieźle pobalowałaś, ja domóweczke miałam i o 5 rano się kładłam, a już o 8 wstałam, i wczoraj cały dzień umierałam a jeszcze po południu goście sie zwaliły, więc niby niedziela a odespac nie było jak
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu #293260 przez Mirella
Gosiak, to nie Kivi, to Eash po śmieciach grzebała A Kivi jest pierwszą staraczką która nam dwie krechy pokazała, także czapki z głów, nie ma to tamto
Kivi fajnie że wróciłaś, nastaw sie tylko na to że tu jak w ulu, dwieście postów dziennie to norma atmosfera ciągle tak samo dobra jak nie lepsza
Gosiak, jak Ty możesz po cichu to ja mogę już całkiem głośno, mówiłam Wam że siwego włosa znalazłam?????
Trzy kilo w jeden dzień to się nie da przytyć, bez jaj, masa mięśniowa, tkanki tłuszcz, czy co tam, tak szybko nie rośnie. No chyba że sie stanie na wagę bezpośrednio po obiedzie z siedmiu dań
Bidolku???????????????
a pamięta ktoś Kaśku? Bardzom ciekawa co u niej, poszła i nie wróciła..................
Kivi fajnie że wróciłaś, nastaw sie tylko na to że tu jak w ulu, dwieście postów dziennie to norma atmosfera ciągle tak samo dobra jak nie lepsza
Gosiak, jak Ty możesz po cichu to ja mogę już całkiem głośno, mówiłam Wam że siwego włosa znalazłam?????
Trzy kilo w jeden dzień to się nie da przytyć, bez jaj, masa mięśniowa, tkanki tłuszcz, czy co tam, tak szybko nie rośnie. No chyba że sie stanie na wagę bezpośrednio po obiedzie z siedmiu dań
Bidolku???????????????
a pamięta ktoś Kaśku? Bardzom ciekawa co u niej, poszła i nie wróciła..................
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293363 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
hej babeczki
Witaj Kivi, czytałam cosik o twoich starankach jak cienia kreseczki szukałaś i jak w końcu sie udało Gratulacje!
Agneska Mojej bratowej na mdłości jakieś gumy pomagały, jakieś jabłkowe czy cóś, bo od mięty ją odrzucało. No cóż takie uroki Moja mama tez opowiadała, że będąc w ciąży miała mdłości , ja za to wcale więc sie nie przejmuj to chyba nie jest dziedziczne
Gorla Byłam wczoraj z Wiki w kinie na "alwin i wiewiórki" fajowe to Wiki była na tym lodowisku złapała bakcyla i teraz codzień by chciała chodzić moze dziś ją zabiorę :)A ty byłaś?
bidolku czekamy na info
Pozdrawiam Was wszystkie i ciepełka życzę w te brrr zimne dni
Witaj Kivi, czytałam cosik o twoich starankach jak cienia kreseczki szukałaś i jak w końcu sie udało Gratulacje!
Agneska Mojej bratowej na mdłości jakieś gumy pomagały, jakieś jabłkowe czy cóś, bo od mięty ją odrzucało. No cóż takie uroki Moja mama tez opowiadała, że będąc w ciąży miała mdłości , ja za to wcale więc sie nie przejmuj to chyba nie jest dziedziczne
Gorla Byłam wczoraj z Wiki w kinie na "alwin i wiewiórki" fajowe to Wiki była na tym lodowisku złapała bakcyla i teraz codzień by chciała chodzić moze dziś ją zabiorę :)A ty byłaś?
bidolku czekamy na info
Pozdrawiam Was wszystkie i ciepełka życzę w te brrr zimne dni
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293486 przez Agusia83
Hej dziewczynki...lubie Was czytac
Agness, nie martw sie, wszystko zalezy od orgaiznmu. Oczywiscie mdlosci moga za niedlugo przejsc, ale moga sie tez utrzymywac do kona 3, 4 miesiaca...niektore kobitki maja nawet przez cala ciaze...no, ale czego sie nie robi dla dzidziolkow?
Haha...no niezle, 3kg w ciagu dnia? Oj, chyba az tak szybko to sie nie da
Mirella, Ty znalazlas siwego wlosa? Kochana, ja mam 3/4 siwcow na glowie...dziekuje tym, co wymyslili farbiczki...
Kivi, super, ze sie odezwalas...zagladaj tu czesciej...
Bidulko...halooo...jak sie czujesz? Lekarze juz wiedza co sie podzialo?
A na polku strasznie zimno...nawet sobie odpuscilam spacery z Emilka..ostatnio nauczyla sie kaszlec na zawolanie...i sama czasem nie wiem czy to na powaznie, czy chce zwrocic moja uwage A tak poza tym to smieszka z niej nieslychana
Tez bym chetnie poszla na jakies hop siup tralala, jak to mowi moj M
Agness, nie martw sie, wszystko zalezy od orgaiznmu. Oczywiscie mdlosci moga za niedlugo przejsc, ale moga sie tez utrzymywac do kona 3, 4 miesiaca...niektore kobitki maja nawet przez cala ciaze...no, ale czego sie nie robi dla dzidziolkow?
Haha...no niezle, 3kg w ciagu dnia? Oj, chyba az tak szybko to sie nie da
Mirella, Ty znalazlas siwego wlosa? Kochana, ja mam 3/4 siwcow na glowie...dziekuje tym, co wymyslili farbiczki...
Kivi, super, ze sie odezwalas...zagladaj tu czesciej...
Bidulko...halooo...jak sie czujesz? Lekarze juz wiedza co sie podzialo?
A na polku strasznie zimno...nawet sobie odpuscilam spacery z Emilka..ostatnio nauczyla sie kaszlec na zawolanie...i sama czasem nie wiem czy to na powaznie, czy chce zwrocic moja uwage A tak poza tym to smieszka z niej nieslychana
Tez bym chetnie poszla na jakies hop siup tralala, jak to mowi moj M
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Agusia83.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293595 przez Aguska23
Saiko gratuluję chłopczyka. Niech zdrowo rośnie
Ja odebrałam swoje wyniki ogólnie wszystko jest ok poza:
RDW-CV 11,2 % przy normie 11,5-15,5
OB 18 mm/h przy normie 1-12
HDL cholesterol 37 mg/dl przy normie 45-75
trójglicerydy 206 mg/dl przy normie 30-150
i chyba lekkie zakażenie dróg moczowych tak wynika z badania osadu moczu:
nabłonki płaskie liczne (admierne złuszczanie się poprzez niszczenie nabłonka występuje w stanach zapalnych dróg moczowych wynikających z podrażnienia przez bakterie, wirusy lub pasożyty albo po zabiegach dokonywanych w świetle cewki czy pęcherza moczowego)
leukocyty 3-5wpw
erytrocyty świeże 1 co kilka pól widzenia
bakterie nieliczne
śluz liczne pasma (Obfite pasma śluzu w moczu świadczą o jego nadmiernej produkcji w przebiegu zakażeń dróg moczowych)
Ja odebrałam swoje wyniki ogólnie wszystko jest ok poza:
RDW-CV 11,2 % przy normie 11,5-15,5
OB 18 mm/h przy normie 1-12
HDL cholesterol 37 mg/dl przy normie 45-75
trójglicerydy 206 mg/dl przy normie 30-150
i chyba lekkie zakażenie dróg moczowych tak wynika z badania osadu moczu:
nabłonki płaskie liczne (admierne złuszczanie się poprzez niszczenie nabłonka występuje w stanach zapalnych dróg moczowych wynikających z podrażnienia przez bakterie, wirusy lub pasożyty albo po zabiegach dokonywanych w świetle cewki czy pęcherza moczowego)
leukocyty 3-5wpw
erytrocyty świeże 1 co kilka pól widzenia
bakterie nieliczne
śluz liczne pasma (Obfite pasma śluzu w moczu świadczą o jego nadmiernej produkcji w przebiegu zakażeń dróg moczowych)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293596 przez saiko
Majowka napisał:
no pewne, lekarz powiedział, że jej siusior
no wlasnie - co z Bidolem? miała dziś wyjść ze szpitala
Kivi, witaj! Trzymam kciuki za dziewczynke u ciebie!
Ciekawe co tam u bidolka?
Gratuluje Saiko!!!!!! To juz pewne?
no pewne, lekarz powiedział, że jej siusior
no wlasnie - co z Bidolem? miała dziś wyjść ze szpitala
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293623 przez Majowka
Dziekuje Agnessa!
Dobrze, caly czas nic mi nie jest... Oby ta dzidzia taka grzeczna i dobra dla mamusi byla po urodzeniu
Moja mama wymiotowala ...tesciowa mi mowila, ze ona wlasnie z synem, czyli moim miskiem, nic nie czula, cala ciaze bezobjawowo przeszla, porod trwal pare minut, bez zadnych boli....no i jako dziecko anioleczek ...wiec ludze sie, ze to takie geny i mnie tez to spotka
Biedna Ty, czytalam jak Cie mecza wymioty...ale wszystko przejdzie! Glowa do gory!
Juz w srode ide do Gina, wiec sie dowiem co dalej z tym lezeniem.....
Dobrze, caly czas nic mi nie jest... Oby ta dzidzia taka grzeczna i dobra dla mamusi byla po urodzeniu
Moja mama wymiotowala ...tesciowa mi mowila, ze ona wlasnie z synem, czyli moim miskiem, nic nie czula, cala ciaze bezobjawowo przeszla, porod trwal pare minut, bez zadnych boli....no i jako dziecko anioleczek ...wiec ludze sie, ze to takie geny i mnie tez to spotka
Biedna Ty, czytalam jak Cie mecza wymioty...ale wszystko przejdzie! Glowa do gory!
Juz w srode ide do Gina, wiec sie dowiem co dalej z tym lezeniem.....