- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu #291635 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
gorla Kurde w 100% się z Toba zgadzam, ile można zrobić badań, ilu odwiedzić lekarzy!!!! Ja sobie już powiedziałam ze następna moja wizyta bedzie jak zajde i już, ale co z tego jak sobie infekcje wkręcam i pewnie będę musiała pójść bo mi nie da spokoju! Najgorsze jest to ze cały czas podświadomie szukam przyczyny durna! I wiesz co jak robiłam testa chyba 2 cykle temu, to potem zdałam sobie sprawę, że chyba odetchnełam z ulgą, że jeszcze nie teraz!! To trza być porąbanym!!! A jak mi sie uda zajść... to dopiero sie zacznie!
Majówka Ja tez sobie znalazłam zajęcie, najpierw troche z tym zwlekałam, bo chce dzidzie i może nie będe miała na to czasu. Zajęłam sie projektowaniem wnętrz, kupiłam wymarzony program i właśnie sie w nim podszkalam, świetna zabawa swoją drogą Mam już jedna klientkę umówioną Teraz sobie kompletuję portfolio, bo robiłam kilka rzeczy dla znajomych i rodziny. Zdałam sobie sprawę ze nie mogę tak czekać, musze żyć... a jak się zdarzy to będzie super!
Mirela Kiedyś przeczytałam twojego posta na jednej z pierwszych stron tego wątku i pomyślałam , że masz racje i ze w gruncie rzeczy to ja myslę tak samo, tylko wiesz samo to ze jestem tu z Wami, ze ciągle w głowie ta myśl... To nie jest takie proste sie zdystansować, chociaż ja nie zamierzam bawić sie w termometry itp. I nie zamierzam zmuszać sie do stawiania krzyży bo to w końcu ma być przyjemność i fajnie jak jest spontaniczne, a nie wg kalendarza Też czekam aż wpadnę A jak narazie to własnie zameldowała sie małapa!
Ajłonka rzuć terminem! ale sobote za tydzień mam już zajętą A fotka Frania where Cieszę sie ze fajniutko u ciebie
Majówka Ja tez sobie znalazłam zajęcie, najpierw troche z tym zwlekałam, bo chce dzidzie i może nie będe miała na to czasu. Zajęłam sie projektowaniem wnętrz, kupiłam wymarzony program i właśnie sie w nim podszkalam, świetna zabawa swoją drogą Mam już jedna klientkę umówioną Teraz sobie kompletuję portfolio, bo robiłam kilka rzeczy dla znajomych i rodziny. Zdałam sobie sprawę ze nie mogę tak czekać, musze żyć... a jak się zdarzy to będzie super!
Mirela Kiedyś przeczytałam twojego posta na jednej z pierwszych stron tego wątku i pomyślałam , że masz racje i ze w gruncie rzeczy to ja myslę tak samo, tylko wiesz samo to ze jestem tu z Wami, ze ciągle w głowie ta myśl... To nie jest takie proste sie zdystansować, chociaż ja nie zamierzam bawić sie w termometry itp. I nie zamierzam zmuszać sie do stawiania krzyży bo to w końcu ma być przyjemność i fajnie jak jest spontaniczne, a nie wg kalendarza Też czekam aż wpadnę A jak narazie to własnie zameldowała sie małapa!
Ajłonka rzuć terminem! ale sobote za tydzień mam już zajętą A fotka Frania where Cieszę sie ze fajniutko u ciebie
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291649 przez Majowka
Gorla ty mnie niechcaco polamancem nazwalas ..no ale dobra! Przebaczam Ci
Super Emka! Trzymam kciuki, zeby sie udalo i jedno i drugie
Swietnie jest, jak czlowiek ma cos dzieki czemu nigdy sie nie nudzi.
Fajnie macie, ze mozecie ogladac cos po polskiemu
Z drugiej strony I tak sie ciesze, ze przed wejsciem nowej ustawy zdazylam juz obejrzec Wszystkie (serio, Wszystkie!) polskie filmy na ytube.
Super Emka! Trzymam kciuki, zeby sie udalo i jedno i drugie
Swietnie jest, jak czlowiek ma cos dzieki czemu nigdy sie nie nudzi.
Fajnie macie, ze mozecie ogladac cos po polskiemu
Z drugiej strony I tak sie ciesze, ze przed wejsciem nowej ustawy zdazylam juz obejrzec Wszystkie (serio, Wszystkie!) polskie filmy na ytube.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Majowka.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #291883 przez bidol
Hej dziewczyny. Ja juz sie lepiej czuje. Robia mi badania i ciagle nie wiedza co mi jest . Dzis bede miala USG i mam nadzieje E okaze sie ze dzidzia zdrowa. Jak dobrze pojdzie to wyjde moze w poniedzialek. Dziekuje za kciuki.
Jak mozecie to przekazcie to lipcowkom. Pa
Jak mozecie to przekazcie to lipcowkom. Pa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej