BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #291611 przez Aguska23
Gorla też to czasem oglądam. I jest jeszcze chyba program ciąża z zaskoczenia czy jakoś tak..że dopiero jak się zaczął poród to się dowiedziała, że w ciąży była
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #291613 przez chłopek
idem na dobre i złe ogladac
12 lata 11 miesiąc temu #291614 przez mesy
Gorla ja też to oglądam :P :P :P
12 lata 11 miesiąc temu #291619 przez Aguska23
A ja nie mam jak bo mężuś z nerwów zostawił naukę i na konsoli gra :P
12 lata 11 miesiąc temu #291634 przez gosiak
też oglądam porodówkę ale wczoraj nie widzialam i też prę jak one pra hahhaa :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #291635 przez emka
gorla Kurde w 100% się z Toba zgadzam, ile można zrobić badań, ilu odwiedzić lekarzy!!!! Ja sobie już powiedziałam ze następna moja wizyta bedzie jak zajde i już, ale co z tego jak sobie infekcje wkręcam i pewnie będę musiała pójść bo mi nie da spokoju! Najgorsze jest to ze cały czas podświadomie szukam przyczyny :P durna! I wiesz co jak robiłam testa chyba 2 cykle temu, to potem zdałam sobie sprawę, że chyba odetchnełam z ulgą, że jeszcze nie teraz!! To trza być porąbanym!!! A jak mi sie uda zajść... to dopiero sie zacznie!:silly:

Majówka Ja tez sobie znalazłam zajęcie, najpierw troche z tym zwlekałam, bo chce dzidzie i może nie będe miała na to czasu. Zajęłam sie projektowaniem wnętrz, kupiłam wymarzony program i właśnie sie w nim podszkalam, świetna zabawa :laugh: swoją drogą :laugh: Mam już jedna klientkę umówioną :blink: Teraz sobie kompletuję portfolio, bo robiłam kilka rzeczy dla znajomych i rodziny. Zdałam sobie sprawę ze nie mogę tak czekać, musze żyć... a jak się zdarzy to będzie super! :)

Mirela Kiedyś przeczytałam twojego posta na jednej z pierwszych stron tego wątku i pomyślałam , że masz racje i ze w gruncie rzeczy to ja myslę tak samo, tylko wiesz samo to ze jestem tu z Wami, ze ciągle w głowie ta myśl... To nie jest takie proste sie zdystansować, chociaż ja nie zamierzam bawić sie w termometry itp. I nie zamierzam zmuszać sie do stawiania krzyży :woohoo: bo to w końcu ma być przyjemność i fajnie jak jest spontaniczne, a nie wg kalendarza :lol: Też czekam aż wpadnę :laugh: A jak narazie to własnie zameldowała sie małapa!

Ajłonka rzuć terminem! ale sobote za tydzień mam już zajętą :) A fotka Frania where :unsure: Cieszę sie ze fajniutko u ciebie :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu #291636 przez gorla
Aguska z zaskoczenia tyż oglądam :laugh:

chłopek ten gaz to ciekawe, śmiejesz sie jak głupia zamiast przec :silly: :silly: :silly:

mesy a ty sie krzyżować , bo u ciebie sie płodne zbliżają :silly: :silly: ja w zeszłym cyklu miałam aż 4 krzyze :silly: :silly:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291649 przez Majowka
Gorla ty mnie niechcaco polamancem nazwalas :P ..no ale dobra! Przebaczam Ci :laugh: :laugh: :laugh:

Super Emka! Trzymam kciuki, zeby sie udalo i jedno i drugie ;)
Swietnie jest, jak czlowiek ma cos dzieki czemu nigdy sie nie nudzi.

Fajnie macie, ze mozecie ogladac cos po polskiemu :( :( :( :(
Z drugiej strony I tak sie ciesze, ze przed wejsciem nowej ustawy zdazylam juz obejrzec Wszystkie (serio, Wszystkie!) polskie filmy na ytube. :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #291653 przez chłopek
gorla no troche to głupie ten gaz,
a tak wogóle o ktorej i kiedy leci ta ciąża z zaskoczenia
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291810 przez gosiak
śpicie? :laugh:

tak patrze na mój ślubny suwaczek i widzę że...5m 1t i 6d do 2 lat starań o dzidka... :dry: mam nadzieję że do tego dnia coś się wydarzy :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #291812 przez Aguska23
Ja nie a powinnam, bo jutro pobudka o 6 :S
12 lata 11 miesiąc temu #291855 przez mesy
Gorla no co ty ja już po płodnych :P :P :P :P :P ale krzyże i tak będą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #291858 przez Insomnia
Cześć Mesy :lol:
Będziesz trzymała kciuki za mój egzamin?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #291883 przez bidol
Hej dziewczyny. Ja juz sie lepiej czuje. Robia mi badania i ciagle nie wiedza co mi jest . Dzis bede miala USG i mam nadzieje E okaze sie ze dzidzia zdrowa. Jak dobrze pojdzie to wyjde moze w poniedzialek. Dziekuje za kciuki.

Jak mozecie to przekazcie to lipcowkom. Pa
12 lata 11 miesiąc temu #291906 przez mesy
Inso no jasne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bidol oby wszystko było dobrze :kiss: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby