BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #293056 przez mesy
Inso ma termometr nie ten teges :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale jak jajca bolą to dobrze :lol: ni tylko siać i siać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #293057 przez gorla
mesy ty w niebieskim , ze zapytam ponownie?????
12 lata 11 miesiąc temu #293060 przez Insomnia
Mesy Ty w różowych skarpetach :lol:
Gorla bo mi sie owu zbliża :lol: a wyczytałam że takie wykresy zębate to po antykach mogą być... ja brałam 3 lata ale przecież pół roku temu odstawiłam

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #293062 przez mesy
Gorla o ja w tej niebieskiej kiecce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Haha :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293065 przez gorla
Inso to juz powinno sie uregulować chyba.. masz urodzinki dzień przed moim małżem :lol: :lol: badałas ostatnio jakieś hormonki?

mesy wiec zgadłam :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #293068 przez Insomnia
Mesy ta pyza? :silly: :silly:
Gorla nie badałam sie ostatnio wcale

12 lata 11 miesiąc temu #293070 przez mesy
Inso jaka pyza :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Pyza to ja byłam jak byłam mała haha nóżki jak parówki aż mi się sandałki wpijały :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #293075 przez Insomnia
Ja to byłam jedna wielka kluska... I dziwię się że zaczęłam szybko chodzić bo chyba jak miałam 10 m-cy

12 lata 11 miesiąc temu #293077 przez mesy
Inso moja mama też mówi że jakos tak zaczełam dreptać :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #293079 przez gorla
Inso to najpierw se termometra zmień , a potem jak sie nei zmieni nic to idz chociaz na te tsh i prolaktynę, jak bedziesz u gina to napomknij, szkoda czasu na czekanie, jak pzrez hormony nie maszan za zajscie, lepiej uregulowac i potem czekać. Ja czekałam rok przy Oliwki , po pół roku hormonów sie udało, cieszę sie ,z ę polazłam na badania i nie czekałam

Inso ty moda dupka jestes hehe :lol: ja w tym roku już pani po 30 stce :( :( :( :( :( :( :( :(
12 lata 11 miesiąc temu #293091 przez Insomnia
Gorla tak właśnie zamierzam zrobić :silly: A czy młoda? Jakoś ciężko mi się pogodzić z tym że to już 26 :ohmy: czuje jakby było 20 :woohoo: :woohoo:

12 lata 11 miesiąc temu #293096 przez gorla
Inso taa jak sie też czuję jak 20stka :silly: :silly: ale Pesel nie kłamie :S :S ale tyz wyglądam jak gówniarz i nikt mi nie wierzy , ze mam tyle latek hihi. Wszyscy małża znajomi myślą, że małż se młoda siksę wyrwał, a ja jestem starsza od niego hehe
12 lata 11 miesiąc temu #293101 przez Insomnia
No u mnie aż tak dobrze nie jest bo M. młodszy i do tego młodo wygląda... Ale zazwyczaj mi dają 23 :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #293111 przez Aguska23
Hej ale dziś mrozi brr
Krew na badanka zdana - wyniki po 15:30. PZU, US odwiedzone. Małe zakupy w drogerii zrobione jeszcze poczta i wolne :) I do brata idę na kiszkę :woohoo:

Jak ja myślę o tym, że mam 24 lata to mam przed oczyma ile to ja lat jestem z moim kochanym i jak ten czas ucieka. Śmieję się do niego, że zabrał mi lata młodości :)
12 lata 11 miesiąc temu #293204 przez agnesssa
Heloł :kiss:

Bidolku obyś jak najszybciej wróciła do domku ze zdrową dzidzią :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Nie jestem wstanie nadrobić Was, więc nie wiem co komu odpisać :huh:

A wiecie, że w piątek byłam na balu karnawałowym w Bydgoszczy :lol: A, że załatwialiśmy sobie bilety jak jeszcze nie wiedziałam, że w ciąży jestem to już nie mogłam ich odwołać, no i ledwo wysiedziałam, trochę się pobujałam ale skończyło się to tym, że jakiś babsztyl mi obcasem w stopę wlazła i mam spuchniętą nogę do dzisiaj, ciężko było z mdłościami i zmęczeniem, ale reszta się tak dobrze bawiła, że wyszliśmy dopiero o 4 rano i cały weekend byłam nieprzytomna :huh: Ale nie było tak źle, przynajmniej dobre jedzonko było :lol: Do domu wróciłam wczoraj i pierwszy ram moje mdłości się rozkrciły do haftowania i to było straszliwe :dry: Myślałam, że jest lepiej jak w zeszłym tygodniu, ale nadal mdłości są dość mocne :ohmy: Jeszcze mnie mama pocieszała, że ona miała mdłości do 7 miesiaca :cheer:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka