- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291573 przez gorla
Mirella a co jeszcze mozna robić?? wymyślać przyczyny niepłodności albo poronień i chodzic na badania? od gina nie dostane więcej skierowań , bo jest dobrze wg nich, a na loterii nie wygrałam ,zeby se sama płacić
Mam żal wkurw i newr, u mnie wszystko idzie jak po bruku. Po prostu bedzie co bedzie. Jak nie zdąże zajść to nie zdąże. Potem nie chcialabym stac przed dylematem brat czy dziecko. zreszta dbam o siebie, badam sie regularnie.
Taaaa Oliwia graa na kompie i rozkodowala klawiature kuwa kuwa kuwa
Ajloncia ja moge w kazdy weekend i w tygodniu popoludniu
bidolku wiadomo juz co sie dzieje
no pisac sie nie da
Mam żal wkurw i newr, u mnie wszystko idzie jak po bruku. Po prostu bedzie co bedzie. Jak nie zdąże zajść to nie zdąże. Potem nie chcialabym stac przed dylematem brat czy dziecko. zreszta dbam o siebie, badam sie regularnie.
Taaaa Oliwia graa na kompie i rozkodowala klawiature kuwa kuwa kuwa
Ajloncia ja moge w kazdy weekend i w tygodniu popoludniu
bidolku wiadomo juz co sie dzieje
no pisac sie nie da
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu #291584 przez Mirella
Gorla co to znaczy rozkodowała klawiaturę? jak Ci zmieniła język to o ile pamiętam na windowsie trzeba wcisnąć razem prawy shift i prawy ctrl. A jak nie to mów co nie tak, poradzimy.
I nic masz nie robić, mówiłam, mnie się podoba, nie masz w deprechę wpadać i się doszukiwać, miałaś pecha i znalazłaś się w tych 20% samoistnych poronień, smutne, bolesne ale prawdziwe. Tak trzeba do tego podejść. Myślę że ja na Twoim miejscu (tfu tfu splunąć i odpukać) wmówiłabym sobie że dziecko miało jakąś wadę i nie było zdolne do życia, obwinianie siebie to najgorsze co można sobie zrobić. Tak myślę że tak bym myślała, nie wiem, może nie mam racji, nie ukrywam że nie chcę się przekonywać. Ale robisz dobrze, więcej się zrobić nie da, teraz trzeba się starać na nowo i tyle, znaczy czekać na wpadkę
I nic masz nie robić, mówiłam, mnie się podoba, nie masz w deprechę wpadać i się doszukiwać, miałaś pecha i znalazłaś się w tych 20% samoistnych poronień, smutne, bolesne ale prawdziwe. Tak trzeba do tego podejść. Myślę że ja na Twoim miejscu (tfu tfu splunąć i odpukać) wmówiłabym sobie że dziecko miało jakąś wadę i nie było zdolne do życia, obwinianie siebie to najgorsze co można sobie zrobić. Tak myślę że tak bym myślała, nie wiem, może nie mam racji, nie ukrywam że nie chcę się przekonywać. Ale robisz dobrze, więcej się zrobić nie da, teraz trzeba się starać na nowo i tyle, znaczy czekać na wpadkę
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291588 przez mesy
Chłopek pewnie żadna ale możesz sprzedać na allegro
gorla w prawym dolnym rogu monitora powinnaś mieć taką klawiaturę ... wciśnij na nią i wybierz polski programisty .. i powinno być ok
gorla w prawym dolnym rogu monitora powinnaś mieć taką klawiaturę ... wciśnij na nią i wybierz polski programisty .. i powinno być ok
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291596 przez gorla
chłopek mesy ma racje na allegro daj tam wszystko sprzedasz za 2 dni masz półmetek ciąży
kurna działa!!! Mirell jestes wielka !!!!!!!!!!
Handluje mięsem tzn. jestem dilerem pośrednikiem skczydełka nózki szyjki teściowi sprzedałam szyjki i mi tu smoczyca przylazła z zamówienie, jak ją w drzwiach zobaczyłam o mało tymi szyjami w nią nie rzuciłam
kurna działa!!! Mirell jestes wielka !!!!!!!!!!
Handluje mięsem tzn. jestem dilerem pośrednikiem skczydełka nózki szyjki teściowi sprzedałam szyjki i mi tu smoczyca przylazła z zamówienie, jak ją w drzwiach zobaczyłam o mało tymi szyjami w nią nie rzuciłam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291600 przez Mirella
O właśnie, o klawiaturce w rogu zapomniałam, czasem tam też było pl na niebieskim tle, ale obstawiam że Oliwka zaczepiła palcami i dała razem shift z ctrl, jak miałam za długie pazury to ciągle sobie tak robiłam. Inna opcja jest taka że alt przestał działać, zaciął się albo trwale uszkodził.
chłopek, a ta kuzynka już wyjechała? bo może jej byś dała te zatoki? no wredna jestem, wiem, ale mam @ to mi wolno
eehh, za długo pisałam, no ale dobrze Gorla że już działa Ja mam linuxa i mnóstwo graficznych bajerów bo tak lubię i własnie przed chwilą o coś zaczepiłam i mi się gwiazdki pokazały eehhh, te dlugie pazury
chłopek, a ta kuzynka już wyjechała? bo może jej byś dała te zatoki? no wredna jestem, wiem, ale mam @ to mi wolno
eehh, za długo pisałam, no ale dobrze Gorla że już działa Ja mam linuxa i mnóstwo graficznych bajerów bo tak lubię i własnie przed chwilą o coś zaczepiłam i mi się gwiazdki pokazały eehhh, te dlugie pazury
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Mirella.
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291605 przez gorla
Ja wczoraj do nocy oglądałam na TLC porodówke, jak parły to ja razem z nimi oddychałam ale nie pamiętam juz czy mnie piekło jak główka wychodziła
Ogólnie to sie cykam porodu, przy poronieniu mi sie przpomniało ciut jak skurcze bolą. a to był tylko zalązek. A one po znieczuleniu se leżały, przyszła polożna , jest rozwarcie, przemy i jest dzidzia. A ja tu kurna w mękach sie wiłam ale wcale bym nie chciała znieczulenia.. chyba że nie wiem co mówie miała któraś??
Ogólnie to sie cykam porodu, przy poronieniu mi sie przpomniało ciut jak skurcze bolą. a to był tylko zalązek. A one po znieczuleniu se leżały, przyszła polożna , jest rozwarcie, przemy i jest dzidzia. A ja tu kurna w mękach sie wiłam ale wcale bym nie chciała znieczulenia.. chyba że nie wiem co mówie miała któraś??
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej