BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #308223 przez Mirella
Życzę Wam, żeby Wasi Panowie starali sie tak na codzień :lol:
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #308244 przez Majowka
Hehe, swietna fotka Mirella! :laugh: Ty to masz dobrze! :laugh:

Bidolku, lez spokojniutko. Dobrze, ze Gola taka kochana i Ci jedzonko przynesie ;)

Aguska, zaciskam!!! Ja bym sie na betke nie fatygowala, 6 dni po @ to tescik juz by cos pokazal...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308396 przez Joanna-Rona
Chłopek no rzeczywiście nie wyczuje człowiek jak będzie z tym szczęściem w zajściu w ciąże. Czasem podziwiam jak dziewczyny nie chcą być w ciąży jedna szalona chwila i nim się obrócą chodzą z brzuszkiem :silly:

Gorla Ja zazwyczaj myśle pozytywnie i mam nadzieje że i tym razem się nie zawiodę :)

Bidol Biorę Twoje słowa @ za dobrą wróżbe oby się spełniła.

Mirella szał! ciekawa jestem czy mój mąż tak by umiał :)

Aga23 trzymam kciuki za 2 kreseczki albo wysoki wynim beta !!!!!

Mój mąż gotuje dzisiaj walentynkowa kolacje jego popisowe spaghetti. Więc mam więcej czasu. Robie tylko ranie ręczników i ścierek. Alicja zasnęła mi na rękach ide ją odnieść do łóżeczka bo ręka mi cierpnie waży już 10 kg :)
12 lata 10 miesiąc temu #308410 przez ViFi
12 lata 10 miesiąc temu #308415 przez sylka
Vifo dobrze że podałaś link o hormonach tarczycy. Ja miałam niedoczynność o której dowiedziałąm się dopiero w ciąży. Stąd nieregularne cykle. Zawsze hormony były powyżej normy a lekarze mówili mi że taki poziom ponad norme może być i jest w granicach błedu laboratyjnego a tu jednak w ciąży wyszła niedoczynnośc. I jadę na lekach, byc może i ona spowodowała poród przedwczesny, bo innych oznak klinicznych typu stan zapalny nie stwierdzono. Takie moje przypuszczenia.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308420 przez bidol
sylka napisał:

Vifo dobrze że podałaś link o hormonach tarczycy. Ja miałam niedoczynność o której dowiedziałąm się dopiero w ciąży. Stąd nieregularne cykle. Zawsze hormony były powyżej normy a lekarze mówili mi że taki poziom ponad norme może być i jest w granicach błedu laboratyjnego a tu jednak w ciąży wyszła niedoczynnośc. I jadę na lekach, byc może i ona spowodowała poród przedwczesny, bo innych oznak klinicznych typu stan zapalny nie stwierdzono. Takie moje przypuszczenia.

100 lat dla syneczka :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka - leżę leżę, tylko Gorla coś z tym obiadem się spóźnia :S

Mirella - podam Ci adres a Ty prześlij mi tego pana z kwiatami :woohoo: :woohoo:

Joanna - :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #308421 przez sylka
Dziękujemy :D
12 lata 10 miesiąc temu #308500 przez Mirella
Gdzie jest Emka??????????????????????????????????????
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308569 przez gorla
Vifi no włąsnie tsh robiłam i jest ok, sam środek normy. Tą krzepliwść robiłamz powodu tych żylaków, ale jest też dobra . Po poronieniu tak sie czuje, nie wiem czy to nie czasem jaka nerwica, albo brak żelaza czy magnezu, jednak sporo krwawiam i za 3 tyg. @ dostałam. Jest lepiej niż w zeszłym cyklu. Kiedyś już byłąm na EKG i niby nerwica, przeszło faktycznie potem, mam tachykardie ale to nic takiego przecie

Emcia odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!

Joanna jakbyś szybko zaszla i urodziła w tym roku to 2 lata różnicy by było między dzieciakami :lol: taka sama jest między mną a bratem, no może 1 rok i 4 miesiace , bo brat urodził sie w 26 tc, lekarze w szoku byli że przeżył, 30 lat temu nie mieli takiego sprzetu co teraz
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308576 przez ViFi
gorla napisał:

Vifi no włąsnie tsh robiłam i jest ok, sam środek normy. Tą krzepliwść robiłamz powodu tych żylaków, ale jest też dobra . Po poronieniu tak sie czuje, nie wiem czy to nie czasem jaka nerwica, albo brak żelaza czy magnezu, jednak sporo krwawiam i za 3 tyg. @ dostałam. Jest lepiej niż w zeszłym cyklu. Kiedyś już byłąm na EKG i niby nerwica, przeszło faktycznie potem, mam tachykardie ale to nic takiego przecie

Emcia odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!

tsh o niczym nie swiadczy .... Anty TPO lu TG robiłaś?
A jakie na krzepliwość jest ich sporo?

@ przylazła :-(
nie mam siły odpuszczam umówiłam wizytę na marzec do lekarza zobaczymy nie mam już siły....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308577 przez gorla
vifi bede u lekarza w tygodniu to zapytam co dalej .. napomknĘ o tych badaniach, a krzepliwość to WSK. protromb. i INR. Zapisałam nazwy badań na kartce.
A to paskudna franca, Vifi sciskam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: nie poddawaj sie

sylka wszystkiego najlepszego dla synka, ale prezenta miałaś z zeszłym roku :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #308610 przez bidol
ViFi - zciskam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gorla- żarty sobie robisz :unsure: gdzie mój obiad :unsure: :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu #308647 przez Aguska23
Majowka napisał:

Hehe, swietna fotka Mirella! :laugh: Ty to masz dobrze! :laugh:

Bidolku, lez spokojniutko. Dobrze, ze Gola taka kochana i Ci jedzonko przynesie ;)

Aguska, zaciskam!!! Ja bym sie na betke nie fatygowala, 6 dni po @ to tescik juz by cos pokazal...

Kupiłam test, a w zasadzie dwa :P jutro rano zrobię, bo teraz to już ni ma chyba sensu
12 lata 10 miesiąc temu #308654 przez gorla
bidolku wybacz, ale wszystko mój emek zjadł :) :) zostały ino rybki po grecku, jak kcesz puszcze je Wisła do ciebie ;)

Aguska tyle po teminie, to nawet teraz wyjdzie, zrób jednego teraz. Idz i rób ja czekam...... :)
12 lata 10 miesiąc temu #308657 przez Aguska23
kiedy siusiu mi się nie chce :P :blush:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży