BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #308930 przez gorla
Aguska a miałas juz tak kiedyś albo cykle długie??
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #308937 przez chłopek
aguska bidol chyba wczoraj pisała ze dziewczynie nie wyszły testy z sikania a beta wyszła pozytywna.
dzisiaj jeśli dostane fotke wstawie wam mojego dzidziolka zebyscie sie zarażały
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308962 przez agnesssa
Gorla z tego co ja pamiętam to Aguśka już tak miała, że cykl trwał prawie 50dni :dry: Ale ja nadal zaciskam kciuki :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #308979 przez gorla
Agnessaja najdluzsy miałam 40 dni ale wtedy sie nie starałam
12 lata 10 miesiąc temu #308984 przez agnesssa
Dziewczyny mam wieści od Emki :dry: :dry: :dry: :dry: ale tak bardzo chce mi się ryczeć, że ledwo mogę to napisać :dry: :dry: :dry: Emka jest już w domku, ale po zabiegu :( :( :( :( Może jeszcze dzisiaj się odezwie.... Życie jest takie niesprawiedliwe, nie mogę się ogarnąć :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 10 miesiąc temu #309014 przez gorla
Emcia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: strasznie mi przykro kochana, ściskam mocno, az mi łzy poleciały :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
12 lata 10 miesiąc temu #309026 przez bidol
Kurcze co za dzięń :( same złe wieści :(

Aguśka - trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

Vifi - dasz radę- może dla zdrowia odpuść sobie jeden cykl- :kiss: W tym cylku bądź wyluzowana i spontaniczna :kiss: :kiss:

Agnesssa - no widzisz - poszłam spać głodna - dobrze że Jędrula mi wczoraj to Rafaello przyniusł - przynajmniej tyle podjadłam :silly:

Gorla - a ja nadal głodna :S ale przynajmniej nie utyję :blink:

Chłopek
- czekamy - ja obstawiam dziewczynkę :kiss: :unsure:

Emcia - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: bardzo mi przykro :kiss: :kiss: :kiss: ciągle miałam nadzieję :kiss: :kiss: Trzymaj się kochana i odpoczywaj. Jak chcesz się wygadać....
12 lata 10 miesiąc temu #309036 przez gorla
bidolku wysle ci jednak tą Wisłą, a niech emek podjedzie na brzeg :silly: :silly: :silly:

chłopek o której masz wizyte?? żebym wiedziała o ktorej wejsc . Ja obstawiam chłopca!!
12 lata 10 miesiąc temu #309038 przez sylka
Gorla dziękuję za wczorajsze życzenia dla synka :)
12 lata 10 miesiąc temu #309042 przez gorla
sylka nie ma za co :lol: :kiss: :kiss: wczoraj moja kuzynka tez urodziła synka Wiktorka :)
12 lata 10 miesiąc temu #309056 przez Majowka
Emka kochana, trzymaj sie!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Nie trac wiary. Zobaczysz jeszcze sie uda. Mam kolezanke ktora starala sie o drugie malenstwo i poronila 9 razy zanim sie udalo. Jej synek jest przesliczny! Warto walczyc! Jestem pewna, ze juz wkrotce bedziesz sie cieszyc ponownie dwiema kreseczkami!
Tule mocno! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #309063 przez Aguska23
Emka tak mi przykro kochana :kiss: To niesprawiedliwe :( Ale wierzę, że Ci się uda. :kiss:

Myślicie, że ma sens robienie bety? Pewnie znowu się opóźnia jak zawsze. Tołku już dojść nie mogę o co chodzi, jeden miesiąc było ok, a teraz znowu to samo. Nawet do Gina mi się nie chce iść bo ile można, tabletki podziałały na miesiąc.
12 lata 10 miesiąc temu #309066 przez gorla
Majówka 9 razy! jeny silna babka

Emcia mam nadzieje że sie nie poddasz :kiss: :kiss:

Ja nie chce sie poddac nawet jakby jeszcze mnie to spotkało :(
12 lata 10 miesiąc temu #309080 przez Majowka
No, 9... :(

Chlopek czekam na Ciebie wieczorkiem!!! Tez obstawiam dziewczynke! :) i fotka obowiazkowo!
12 lata 10 miesiąc temu #309102 przez mesy
Emka o cholera :( :( :( :( :( :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: tak bardzo mi przykro .... miałam nadzieję że jednak będzie wszystko dobrze ....

Aguska no nie wstrzymię !!! naginaj na betę :lol: nie ma co się zastanawiać czy przyjdzie @ czy nie ... a jak zrobisz betę to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia