BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu #309202 przez sylka
Ciśnienie skacze i może dlatego masz albo po wysiłku. U mnie tez może dochodził stres. Miałaś zakładanego Holtera? To urządzenie które robi ekg przez 24 godz. Wynik jest wiarygodny bo monitoruje on pracę serca gdy jesteś w domu czy w pracy i wykonujesz codzienne obowiązki tylko z kompa i komórki niemozna wtym dniu korzystac by nie zakjłuciś odczytu.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #309205 przez Mirella
12 lata 10 miesiąc temu #309233 przez ViFi
Joanna-Rona jesteś z Krakowa ?

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 10 miesiąc temu #309241 przez ViFi
Aguska23 napisał:

gorla nie dostałam, ale test wczoraj wieczorem i dziś rano z jedną krechą. Czekam więc na @ i odpuszczam

A może owulacja sie przesuneła? ktory to dzień cyklu?

np
cykl 23d == owu 8-12 dnia
cykl 30d == owu 15-19 dnia
cykl 39d == owu 24-28 dnia

ViFi

12 lata 10 miesiąc temu #309248 przez ViFi
gorla napisał:

sylka teraz to mnie nastraszyłaś hehe :ohmy: :ohmy: ja radko kiedy miałam ta tachykardię zwykle na zmiany pogody, ale od 2 miesięcy , po poron. są częste

chorowałaś na stawy może w dzieciństwie?

ViFi

12 lata 10 miesiąc temu #309270 przez emka
Hej kochane...
Agnessa już wszystko napisała... nie będę się powtarzać, dziękuję Wam za wsparcie... Wczoraj wylałam wszystkie łzy do ostatniej kropelki... ze złości podarłam ręcznik w łazience :huh: Ale chyba pomogło! Szkoda ze to był najładniejszy z mojej kolekcji! Dziś odwiedziła mnie psyjacióła... i jest lepiej... Wymalowałam sie nawet, bo wyglądałam tragicznie. Wikula została ze mną w domu, popołudniu zawioze ją na angielski, dziękuję Bogu że ją mam...
U nas cały dzień sypie, mam nadzieje że nie zasypie mnie na tej wiosce!

A miałam napisać, ze lekarz ma pewne podejrzenia co do mnie i będę robiła badania pod kątem trombofili, ale szczerze mówiąc nie wiem czy zdecyduję się na ciążę, jeśli wyjdzie że to mam bo to codziennie zastrzyki w brzuch trzeba dostawać... Ale powiedział ze i tak lepiej się przebadać bo może to mi pomóc w razie jakichś zdarzeń losowych. Zobaczymy...

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 10 miesiąc temu #309279 przez bidol
Emka- kochana - tak mi przykro - Jesteś silna - dasz radę. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: My tu cały czas o Tobie myślimy :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #309283 przez ViFi
emka napisał:

Hej kochane...
Agnessa już wszystko napisała... nie będę się powtarzać, dziękuję Wam za wsparcie... Wczoraj wylałam wszystkie łzy do ostatniej kropelki... ze złości podarłam ręcznik w łazience :huh: Ale chyba pomogło! Szkoda ze to był najładniejszy z mojej kolekcji! Dziś odwiedziła mnie psyjacióła... i jest lepiej... Wymalowałam sie nawet, bo wyglądałam tragicznie. Wikula została ze mną w domu, popołudniu zawioze ją na angielski, dziękuję Bogu że ją mam...
U nas cały dzień sypie, mam nadzieje że nie zasypie mnie na tej wiosce!

A miałam napisać, ze lekarz ma pewne podejrzenia co do mnie i będę robiła badania pod kątem trombofili, ale szczerze mówiąc nie wiem czy zdecyduję się na ciążę, jeśli wyjdzie że to mam bo to codziennie zastrzyki w brzuch trzeba dostawać... Ale powiedział ze i tak lepiej się przebadać bo może to mi pomóc w razie jakichś zdarzeń losowych. Zobaczymy...

podejrzewa zakrzepica to co ja mam .....
a 1 dziecko rodziłaś siłami czy cesarką?

wiem co czujesz ja tez straciłam....

ViFi

12 lata 10 miesiąc temu #309284 przez Majowka
Emka, kochana trzymaj sie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #309289 przez Aguska23
ViFi napisał:

Aguska23 napisał:

gorla nie dostałam, ale test wczoraj wieczorem i dziś rano z jedną krechą. Czekam więc na @ i odpuszczam

np

Dziś jest 34 dc.
12 lata 10 miesiąc temu #309293 przez emka
Wifi Rodziłam siłami natury, w ciąży miałam krwiaka, musiłam leżeć 1,5 miesiaca chyba, ale sie wchłonął i potem było ok. Narazie są to tylko podejrzenia lekarza, muszę zrobić badania. A ty w którym tygodniu... współczuję... :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 10 miesiąc temu #309294 przez ViFi
Aguska23 napisał:

ViFi napisał:

Aguska23 napisał:

np

Dziś jest 34 dc.

a srednio co ile masz?
ja co 30dni czasami moze sie opóźnić o 3 dni i lekarz kazał mi robić betę w 33dc

ViFi

12 lata 10 miesiąc temu #309297 przez ViFi
emka napisał:

Wifi Rodziłam siłami natury, w ciąży miałam krwiaka, musiłam leżeć 1,5 miesiaca chyba, ale sie wchłonął i potem było ok. Narazie są to tylko podejrzenia lekarza, muszę zrobić badania. A ty w którym tygodniu... współczuję... :kiss:

6-7 tc nie było słychać serduszka ciąża obumarła ale caly czas krwawiłam...

ViFi

12 lata 10 miesiąc temu #309301 przez Aguska23
Vifi ok. 36 dni do 40 tak
12 lata 10 miesiąc temu #309310 przez Agusia83
Emka, wspolczuje, bardzo mi przykro. Moim zdaniem powinnas sie zbadac na wszytskie mozliwe sposoby...moze to faktycznie byc trombifilia..ale musisz sie dowiedziec jakiego typu...

A Ty Vifi zazywac acard i clexane?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka