- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #338776 przez nikusia1988
Jeszcze wtedy na zdjęciu miała stópki opuchnięte... Do dziś jeszcze troche ma ale już nie tak bardzo...
Więc @nulka nie marudź bo widzisz że wszystko jest możliwe
Więc @nulka nie marudź bo widzisz że wszystko jest możliwe
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338786 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej laseńki!
Ale mam Wam do opowiedzenia
Po pierwsze na zumbie było super!!! Dałam rade i nawet nadążałam, no może czasem nie , ale co tam, pośmiałyśmy się i spociłyśmy nieziemsko, a babki tam w róznym wieku i w róznych rozmiarach Ale powiem Wam super sprawa!!! I naprawdę poprawia nstrój
Byłam u doktorka z rana na foteliku, wszystko dobrze, jak zwykle, badanie histo bezsensu, szkada ich roboty bo nic sebsownego nie wnosi, czego się zresztą spodziewałąm
NO i co... Zapytałam czy mam jeszcze w ogóle szanse, powiedział ze jak najbardziej , ze znajdziemy przyczynę i do dzieła! Hmmm... NO zlecił mi badanka, jak pojechałam do laboratorium opytać o koszt, to babki się za głowy łapały, patrzyły na mnie jak na kosmitkę!!! Wydzwaniały gdzieś po gdańskach żeby sie dowiedzieć czy coś takiego w ogóle u nich można zrobić. Ja pitole Tczew to wiocha normalnie!!!
A mam zrobić
Antykoagulant tocznia
Przeciwciała antykardiolipidowe IgG IgM
Białko c
Białko s
mutacja w genie protrombiny
koszt w jednym laboratorium z 25% zniżką 638, a w drugim bez zniżki uwaga 550!!!!
Badanka zrobie w czerwcu bo teraz mamy przyjęciny, więc kasa będzie potrzebna
Gorla Ty wiedziałąś, że ten Knur jest zastępcą ordynatora ???!!!! W szokum!!!
To widać że większość z Was w domku sobie siedzi, no ale też jeszcze studiujecie, no i z pracą nie jest łatwo... Moja kuzynka właśnie wczoraj do mnie dzwoniła, też pracę straciła... Ona to juz w tylu miejscach pracowała że szok, międzyinnymi tam gdzie gorla, a jej CV wyglada niewiarygodnie Ale podziwiam ją bo zawsze coś znajduje...
Sastka to chcesz być instruktorem ? Szacun!
Ale mam Wam do opowiedzenia
Po pierwsze na zumbie było super!!! Dałam rade i nawet nadążałam, no może czasem nie , ale co tam, pośmiałyśmy się i spociłyśmy nieziemsko, a babki tam w róznym wieku i w róznych rozmiarach Ale powiem Wam super sprawa!!! I naprawdę poprawia nstrój
Byłam u doktorka z rana na foteliku, wszystko dobrze, jak zwykle, badanie histo bezsensu, szkada ich roboty bo nic sebsownego nie wnosi, czego się zresztą spodziewałąm
NO i co... Zapytałam czy mam jeszcze w ogóle szanse, powiedział ze jak najbardziej , ze znajdziemy przyczynę i do dzieła! Hmmm... NO zlecił mi badanka, jak pojechałam do laboratorium opytać o koszt, to babki się za głowy łapały, patrzyły na mnie jak na kosmitkę!!! Wydzwaniały gdzieś po gdańskach żeby sie dowiedzieć czy coś takiego w ogóle u nich można zrobić. Ja pitole Tczew to wiocha normalnie!!!
A mam zrobić
Antykoagulant tocznia
Przeciwciała antykardiolipidowe IgG IgM
Białko c
Białko s
mutacja w genie protrombiny
koszt w jednym laboratorium z 25% zniżką 638, a w drugim bez zniżki uwaga 550!!!!
Badanka zrobie w czerwcu bo teraz mamy przyjęciny, więc kasa będzie potrzebna
Gorla Ty wiedziałąś, że ten Knur jest zastępcą ordynatora ???!!!! W szokum!!!
To widać że większość z Was w domku sobie siedzi, no ale też jeszcze studiujecie, no i z pracą nie jest łatwo... Moja kuzynka właśnie wczoraj do mnie dzwoniła, też pracę straciła... Ona to juz w tylu miejscach pracowała że szok, międzyinnymi tam gdzie gorla, a jej CV wyglada niewiarygodnie Ale podziwiam ją bo zawsze coś znajduje...
Sastka to chcesz być instruktorem ? Szacun!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez emka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338806 przez emka
Mesy Czy fajnego to sie okaże jak mi się uda!!! NIe ma co chwalić przed zachodem..,
A i jeszcze....Wysłał mnie i meża do poradni genetycznej na badanie kariotypu, któraś z Was robiła coś takiego? Podobno mozna to zrobić na NFZ przy 3 poronieniach, musze tam zadzwonić.
Agnessa W jakiej firmie kurierskiej pracujesz? My swspółpracujemy z GLSem, sprzedajemy przez neta. Apropo nie szukają u Was kogoś do pracy, w/w kuzynka szuka
A i jeszcze....Wysłał mnie i meża do poradni genetycznej na badanie kariotypu, któraś z Was robiła coś takiego? Podobno mozna to zrobić na NFZ przy 3 poronieniach, musze tam zadzwonić.
Agnessa W jakiej firmie kurierskiej pracujesz? My swspółpracujemy z GLSem, sprzedajemy przez neta. Apropo nie szukają u Was kogoś do pracy, w/w kuzynka szuka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez emka.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 8 miesiąc temu #338812 przez agnesssa
Gorla Super zdjęcie kruszynki Ależ się cieszę, że wszystko dobrze Hmmm a skoro już w Gdańsku siedzisz to na kawę byś wpadła Z tym, że na Osową to masz kawał drogi Nie ciekawie z Twoim kuzynem, również życzę powrotu w zasadzie do normalności w tej sytuacji
Nikusia jaka śliczna Madziulka A dopiero co pamiętam jak pisałaś o cioci
Emka cieszę, się, że na dobrego lekarza trafiłaś, i tego się trzymaj, że szansa jest zawsze Badania faktycznie kosztowne, ale powiem Ci, że jak by zliczyć ile wydałam na badania zanim udało się zajść w ciążę to kwota sięga trzech zer Jestem pewna, że jeszcze będziesz się cieszyć rosnącym brzuszkiem
Sylwia ty sie jeszcze nie denerwuj i nie wyżywaj na biednym mężu, póki @ nie ma. Po za tym sama pisałaś, że to jeszcze może być za szybko Nadal zaciskam kciuki
A za Ciebie Mesy póki się @ nie rozkręci to też, a co mi tam szkodzi
Nikusia jaka śliczna Madziulka A dopiero co pamiętam jak pisałaś o cioci
Emka cieszę, się, że na dobrego lekarza trafiłaś, i tego się trzymaj, że szansa jest zawsze Badania faktycznie kosztowne, ale powiem Ci, że jak by zliczyć ile wydałam na badania zanim udało się zajść w ciążę to kwota sięga trzech zer Jestem pewna, że jeszcze będziesz się cieszyć rosnącym brzuszkiem
Sylwia ty sie jeszcze nie denerwuj i nie wyżywaj na biednym mężu, póki @ nie ma. Po za tym sama pisałaś, że to jeszcze może być za szybko Nadal zaciskam kciuki
A za Ciebie Mesy póki się @ nie rozkręci to też, a co mi tam szkodzi
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 8 miesiąc temu #338830 przez gosiak
Nikusia no Madzia superaśna i jaka już duża (porównując ile miała) niech rośnie zdrowo a ciocia jak się czu je?
Emka trzymam kciuki żeby wyniki badań wyjaśniły problem, a potem do dzieła
Gorla śliczny ten Twój mały człowieczek
mesy i sylwka nadal trzymam kciuki
Emka trzymam kciuki żeby wyniki badań wyjaśniły problem, a potem do dzieła
Gorla śliczny ten Twój mały człowieczek
mesy i sylwka nadal trzymam kciuki
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 8 miesiąc temu #338970 przez Sasetka_88
agnesssa : Mój ma płacone za kółko :/ czyli 400 zł ma za jedno, zrobi 5 w miesiącu to ma 2tysiące .. Trochę ciulowo
emka: Kocham jazdę autem i chcę uczyć innych
Zapisałam mojego ukochanego na badanie nasienia na poniedziałek, godina 16!! oby tylko nie jechał w trasę, bo się napaliłam, że wkońcu pójdzie i będzie wiadomo
emka: Kocham jazdę autem i chcę uczyć innych
Zapisałam mojego ukochanego na badanie nasienia na poniedziałek, godina 16!! oby tylko nie jechał w trasę, bo się napaliłam, że wkońcu pójdzie i będzie wiadomo
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 8 miesiąc temu #338980 przez Sasetka_88
Ja jestem spokojna i umiem nauczyć Kto robi u nas w rodzinie prawko to się zgłasza do mnie i uczę jeździć
A ja uwielbiam jazdę !!:D
A ja uwielbiam jazdę !!:D
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #338991 przez nikusia1988
Gosiu moja cicia fizycznie dobrze... Mleko ma jeszcze swoje to odciąga i karmi butelką, przy kołysaniu pomaga jej mama czyli moja babcia (robiłaby to non stop ) tatuś oczywiście też się zajmuje swoją "królewną"- bo przecież "królewnę mają tylko jedną" - to jego ulubione zdanie teraz to ich oczko w głowie no i jakoś sobie radzą i wszystko jak na razie oki z nią i malutką. Tylko jej się wzrok pogorszył po tym długo utrzymującym się wysokim ciśnieniu.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #338996 przez mesy
O zguba ilona się znalazła
Sasetka to dobrze że jesteś spokojna bo ja do nauki jazdy to bym się nie nadawała
Ale czy kobiety uczące to dobry pomysł to nie wiem .... mój brat jak zdawał to była jedna baba co egzaminowała na mieście i makabra siekiera jakich mało
Sasetka to dobrze że jesteś spokojna bo ja do nauki jazdy to bym się nie nadawała
Ale czy kobiety uczące to dobry pomysł to nie wiem .... mój brat jak zdawał to była jedna baba co egzaminowała na mieście i makabra siekiera jakich mało