BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #338771 przez mesy
nikusia ja też takie kcem !! kradnę hahaha
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #338776 przez nikusia1988
Jeszcze wtedy na zdjęciu miała stópki opuchnięte... :( Do dziś jeszcze troche ma ale już nie tak bardzo...

Więc @nulka nie marudź bo widzisz że wszystko jest możliwe :D
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338786 przez emka
Hej laseńki!
Ale mam Wam do opowiedzenia :laugh:
Po pierwsze na zumbie było super!!! Dałam rade i nawet nadążałam, no może czasem nie , ale co tam, pośmiałyśmy się i spociłyśmy nieziemsko, a babki tam w róznym wieku i w róznych rozmiarach :laugh: Ale powiem Wam super sprawa!!! I naprawdę poprawia nstrój :)

Byłam u doktorka z rana na foteliku, wszystko dobrze, jak zwykle, badanie histo bezsensu, szkada ich roboty bo nic sebsownego nie wnosi, czego się zresztą spodziewałąm :huh:
NO i co... Zapytałam czy mam jeszcze w ogóle szanse, powiedział ze jak najbardziej , ze znajdziemy przyczynę i do dzieła! Hmmm... NO zlecił mi badanka, jak pojechałam do laboratorium opytać o koszt, to babki się za głowy łapały, patrzyły na mnie jak na kosmitkę!!! :P Wydzwaniały gdzieś po gdańskach żeby sie dowiedzieć czy coś takiego w ogóle u nich można zrobić. Ja pitole Tczew to wiocha normalnie!!! :blink:
A mam zrobić
Antykoagulant tocznia
Przeciwciała antykardiolipidowe IgG IgM
Białko c
Białko s
mutacja w genie protrombiny

koszt w jednym laboratorium z 25% zniżką 638, a w drugim bez zniżki :laugh: :laugh: uwaga 550!!!!

Badanka zrobie w czerwcu bo teraz mamy przyjęciny, więc kasa będzie potrzebna :dry:

Gorla
Ty wiedziałąś, że ten Knur jest zastępcą ordynatora ???!!!! W szokum!!!

To widać że większość z Was w domku sobie siedzi, no ale też jeszcze studiujecie, no i z pracą nie jest łatwo... Moja kuzynka właśnie wczoraj do mnie dzwoniła, też pracę straciła... Ona to juz w tylu miejscach pracowała że szok, międzyinnymi tam gdzie gorla, a jej CV wyglada niewiarygodnie :laugh: Ale podziwiam ją bo zawsze coś znajduje...
Sastka to chcesz być instruktorem ? Szacun! :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 8 miesiąc temu #338788 przez mesy
emka no to super :laugh: :laugh: na fajnego lekarza trafiłaś ! :lol: :lol: to teraz tylko badanka zrobić i do dzieła :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #338806 przez emka
Mesy Czy fajnego to sie okaże jak mi się uda!!! NIe ma co chwalić przed zachodem.., :silly:

A i jeszcze....Wysłał mnie i meża do poradni genetycznej na badanie kariotypu, któraś z Was robiła coś takiego? Podobno mozna to zrobić na NFZ przy 3 poronieniach, musze tam zadzwonić. :dry:

Agnessa W jakiej firmie kurierskiej pracujesz? My swspółpracujemy z GLSem, sprzedajemy przez neta. Apropo nie szukają u Was kogoś do pracy, w/w kuzynka szuka :blink:

12 lata 8 miesiąc temu #338812 przez agnesssa
Gorla Super zdjęcie kruszynki :) Ależ się cieszę, że wszystko dobrze :kiss: :kiss: :kiss: Hmmm a skoro już w Gdańsku siedzisz to na kawę byś wpadła :silly: Z tym, że na Osową to masz kawał drogi :huh: Nie ciekawie z Twoim kuzynem, również życzę powrotu w zasadzie do normalności w tej sytuacji :dry:

Nikusia jaka śliczna Madziulka :woohoo: :woohoo: A dopiero co pamiętam jak pisałaś o cioci :blush:

Emka cieszę, się, że na dobrego lekarza trafiłaś, i tego się trzymaj, że szansa jest zawsze :lol: Badania faktycznie kosztowne, ale powiem Ci, że jak by zliczyć ile wydałam na badania zanim udało się zajść w ciążę to kwota sięga trzech zer :huh: Jestem pewna, że jeszcze będziesz się cieszyć rosnącym brzuszkiem :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Sylwia ty sie jeszcze nie denerwuj i nie wyżywaj na biednym mężu, póki @ nie ma. Po za tym sama pisałaś, że to jeszcze może być za szybko :blink: Nadal zaciskam kciuki :woohoo:

A za Ciebie Mesy póki się @ nie rozkręci to też, a co mi tam szkodzi :silly: :woohoo: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 8 miesiąc temu #338830 przez gosiak
Nikusia no Madzia superaśna i jaka już duża (porównując ile miała) niech rośnie zdrowo :kiss: a ciocia jak się czu je?

Emka trzymam kciuki żeby wyniki badań wyjaśniły problem, a potem do dzieła :kiss:

Gorla śliczny ten Twój mały człowieczek :kiss:

mesy i sylwka nadal trzymam kciuki :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #338861 przez Majowka
czesc dziewczyny!
ja juz na ojczystej ziemi :)

dziekuje Anulka :kiss:

Gorla, ciesze sie ze tak pieknie rosnie Twoje malenstwo! :kiss:

Mesy, jednak przylazla? :dry: ...a to malpa!

Nikusia, slicznosci!!!!!
12 lata 8 miesiąc temu #338894 przez sylwka727
Gorla jaka piękna fasoleczka :kiss:

Nikusia jaka śliczna ta twoja królewna :kiss:

Agnesa ja wiem ale dziś mi to zepsuło humor okropnie i nie trafiają do mnie żadne rozsądne argumenty :dry:

A do tego jeszcze nie mogę się dogadać z kurierem :angry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #338970 przez Sasetka_88
agnesssa : Mój ma płacone za kółko :/ czyli 400 zł ma za jedno, zrobi 5 w miesiącu to ma 2tysiące .. Trochę ciulowo :(

emka: Kocham jazdę autem i chcę uczyć innych :)

Zapisałam mojego ukochanego na badanie nasienia na poniedziałek, godina 16!!:) oby tylko nie jechał w trasę, bo się napaliłam, że wkońcu pójdzie i będzie wiadomo :(
12 lata 8 miesiąc temu #338977 przez emka
Fajnie byłoby jeździć z kobietką... Ja bym się do CIebie na pewno zapisała... ale nie miałabyś lekko bo zdałam za 7 razem!!! :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #338980 przez Sasetka_88
Ja jestem spokojna i umiem nauczyć :) Kto robi u nas w rodzinie prawko to się zgłasza do mnie i uczę jeździć :)

A ja uwielbiam jazdę !!:D:D
12 lata 8 miesiąc temu #338990 przez ilona
Sasetka niech Twój M. zmienia pracę... za kółko po Europie płacą < 1000 zł.
12 lata 8 miesiąc temu #338991 przez nikusia1988
Gosiu moja cicia fizycznie dobrze... Mleko ma jeszcze swoje to odciąga i karmi butelką, przy kołysaniu pomaga jej mama czyli moja babcia :) (robiłaby to non stop :D) tatuś oczywiście też się zajmuje swoją "królewną"- bo przecież "królewnę mają tylko jedną" - to jego ulubione zdanie :D teraz to ich oczko w głowie :) no i jakoś sobie radzą i wszystko jak na razie oki z nią i malutką. Tylko jej się wzrok pogorszył po tym długo utrzymującym się wysokim ciśnieniu.
12 lata 8 miesiąc temu #338996 przez mesy
O zguba ilona się znalazła :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Sasetka to dobrze że jesteś spokojna bo ja do nauki jazdy to bym się nie nadawała :laugh: :laugh: :laugh:

Ale czy kobiety uczące to dobry pomysł to nie wiem .... mój brat jak zdawał to była jedna baba co egzaminowała na mieście i makabra siekiera jakich mało :angry: :angry: :angry:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia