- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #339475 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Aguś, Bidol dzięki za rady może jednak jutro pojadę do apteki, tam babka mnie dobrze zna to coś wymyśli mi, bo w domu z takich lżejszych środków to tylko Furaginium i tantum rose, na początku myślałam że to z "nią" się stało, ale skoro tamtum nie dało radę, to łykłam narazie 50mg furaginium.
Ale skoro tak mówicie, to jutro pojadę do apteki po ziółka najlepiej i zrobie sobie "posiedzenie" :D będzie najbezpieczniej, bo ja leków nie chce brać, "jużem się nabroła ich" :D
Agusia jaką masz śliczną księżniczkę a jak ladnie się do aparatu uśmiecha - będzie modelka
hmm to jak mówicie, że babcie i mamy gadają o tej obrączce że się sprawdza to w niedziele powinny być II krechy bo tak powiedziała obrączka mi tydzień temu :D i moje trojaczki powinny być już
Aguś dziękuje bardzo :* muszę być silna i pokazać wszystkim, a wszczególności moim rodzicą (o ile tak ich mogę nazwać) i lekarzą którzy wszystko mi chcieli usnąć ŻĘ SIĘ KUWA DA!! BO KTO JAK NIE JA
Lacra weekend teścików 3mam kciuki za Ciebie
A ja jutro na rozmowe o prace, zamiast na uczelnie więc też bardzo prosze o 11stej trzymać za mnie kciuki
Ale skoro tak mówicie, to jutro pojadę do apteki po ziółka najlepiej i zrobie sobie "posiedzenie" :D będzie najbezpieczniej, bo ja leków nie chce brać, "jużem się nabroła ich" :D
Agusia jaką masz śliczną księżniczkę a jak ladnie się do aparatu uśmiecha - będzie modelka
hmm to jak mówicie, że babcie i mamy gadają o tej obrączce że się sprawdza to w niedziele powinny być II krechy bo tak powiedziała obrączka mi tydzień temu :D i moje trojaczki powinny być już
Aguś dziękuje bardzo :* muszę być silna i pokazać wszystkim, a wszczególności moim rodzicą (o ile tak ich mogę nazwać) i lekarzą którzy wszystko mi chcieli usnąć ŻĘ SIĘ KUWA DA!! BO KTO JAK NIE JA
Lacra weekend teścików 3mam kciuki za Ciebie
A ja jutro na rozmowe o prace, zamiast na uczelnie więc też bardzo prosze o 11stej trzymać za mnie kciuki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #339602 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej dziewczyny!
Ale pogoda... o mało do pracy nie zaspałam... obudziłam sie 9.10!!! Dawno mi sie to nie zdarzyło
W radiiu słyszłam że u Was na południu strasznie wieje i jeszcze śnieg do tego... masakra jakaś...
Gosiaczku Wczoraj jak o tej tęczy pisałyśmy... wyszłam z pracy , wsiadam do auta a tu moim oczom ukazuje się piękna tęcza MOze to jakis znak...
Lakra ależ zaciskam za teścika!!!
I za wszystkie testujące... Pozdrawiam weekendowo..
Justynka za ciebie podwójnie , za teścika i za rozmowę pracę
Ale pogoda... o mało do pracy nie zaspałam... obudziłam sie 9.10!!! Dawno mi sie to nie zdarzyło
W radiiu słyszłam że u Was na południu strasznie wieje i jeszcze śnieg do tego... masakra jakaś...
Gosiaczku Wczoraj jak o tej tęczy pisałyśmy... wyszłam z pracy , wsiadam do auta a tu moim oczom ukazuje się piękna tęcza MOze to jakis znak...
Lakra ależ zaciskam za teścika!!!
I za wszystkie testujące... Pozdrawiam weekendowo..
Justynka za ciebie podwójnie , za teścika i za rozmowę pracę
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez emka.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339626 przez Majowka
Emilka slicznosci!
Justyna, ja sie nie znam na zapaleniu pecherza w ciazy, jeszcze mnie nie spotkalao, choc wczesniej mialam straszne klopty z zapaleniem pecherza, lekarz mowil, ze taki moj urok...no ale chyba przez odstawienie przytulanek jakos tak sie jeszcze nie pokazalo, poniewaz najczestszym powodem tej przypadlosci u mnie byly przytulanka
Justyna, ja sie nie znam na zapaleniu pecherza w ciazy, jeszcze mnie nie spotkalao, choc wczesniej mialam straszne klopty z zapaleniem pecherza, lekarz mowil, ze taki moj urok...no ale chyba przez odstawienie przytulanek jakos tak sie jeszcze nie pokazalo, poniewaz najczestszym powodem tej przypadlosci u mnie byly przytulanka
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 8 miesiąc temu #339641 przez @nulka
Justyna jak o tym pęcherzu napisałaś to sobie uświadomiłam ze jakaś cisza u mnie i to chyba już ponad pół roku!!
Moja metoda na pęcherz to: wciągam suszoną żurawinę całą paczkę dziennie, piję sok z żurawiny ok 2 l dziennie w międzyczasie herbatkę ziołową pęcherzową jakąś(w aptece doradzą) i leżę pod kołderką podgrzewaną termoforem a jak nie masz termoforu to zwykły pet po mineralnej z ciepłą wodą w środku.
Mi to pomaga. Tak jak dziewczyny pisały trzeba się mocno zakwasić bo wtedy bakterie się odklejają ze ścianek pęcherza. I bardzo, ale to bardzo dużo pić. tak minimum 4 literki tych herbat i soku żeby te robale wysikać.
witaj bidol miło że ktoś pamięta, a jak Twoje i dzidziulka zdrówko?
Emilka taka delikatniutka i subtelna na pyszczku, śliczna, podobają mi się takie kruszynki-dziewczynki
u nas wieje, że łeb chce urwać u samej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
na przemian pada deszcz ze śniegiem to znów wychodzi słońce i jest zimno
ale siedzę sobie w domku, zakupy zrobił synuś i zaraz się biorę za muffiny z budyniem w środku
a mnie się cykl kończy w I dzień świąt ale nie wierzę w zająca, chyba wyrosłam
Mikołaj to co innego
miłej soboty dziewuszki
Moja metoda na pęcherz to: wciągam suszoną żurawinę całą paczkę dziennie, piję sok z żurawiny ok 2 l dziennie w międzyczasie herbatkę ziołową pęcherzową jakąś(w aptece doradzą) i leżę pod kołderką podgrzewaną termoforem a jak nie masz termoforu to zwykły pet po mineralnej z ciepłą wodą w środku.
Mi to pomaga. Tak jak dziewczyny pisały trzeba się mocno zakwasić bo wtedy bakterie się odklejają ze ścianek pęcherza. I bardzo, ale to bardzo dużo pić. tak minimum 4 literki tych herbat i soku żeby te robale wysikać.
witaj bidol miło że ktoś pamięta, a jak Twoje i dzidziulka zdrówko?
Emilka taka delikatniutka i subtelna na pyszczku, śliczna, podobają mi się takie kruszynki-dziewczynki
u nas wieje, że łeb chce urwać u samej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
na przemian pada deszcz ze śniegiem to znów wychodzi słońce i jest zimno
ale siedzę sobie w domku, zakupy zrobił synuś i zaraz się biorę za muffiny z budyniem w środku
a mnie się cykl kończy w I dzień świąt ale nie wierzę w zająca, chyba wyrosłam
Mikołaj to co innego
miłej soboty dziewuszki
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339685 przez Kajo
Hej Dziewczyny
Nie mogłam wytrzymać i weszłam na net:), jestem u rodzinki, ale temp cały czas mierze i nie wiem co jest grane ale znowu wzrosła do 37.3 , dziś mam 37,5:)
Mam tylko nadzieję, że to nie efekt pogody za oknem:( nie wiem jak tam u Was, ale u mnie pada śnieg i jest zimno, brrr...
Jutro robię test, okres powinnam mieć jakoś 2 kwietnia więc może jutro będzie ok?
Dam Wam znać. nie było mnie zaledwie dwa dni na forum a tu tyle do przeczytania:)
Trzymajcie się cieplutko
Nie mogłam wytrzymać i weszłam na net:), jestem u rodzinki, ale temp cały czas mierze i nie wiem co jest grane ale znowu wzrosła do 37.3 , dziś mam 37,5:)
Mam tylko nadzieję, że to nie efekt pogody za oknem:( nie wiem jak tam u Was, ale u mnie pada śnieg i jest zimno, brrr...
Jutro robię test, okres powinnam mieć jakoś 2 kwietnia więc może jutro będzie ok?
Dam Wam znać. nie było mnie zaledwie dwa dni na forum a tu tyle do przeczytania:)
Trzymajcie się cieplutko
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339699 przez JustynaZuzanna
a w moim regionie śląska (bardziej medalikowatym) na przemian deszcz z gradem ;(
No wiec rozmowa do bani!! 30% od zabiegów... brrrr i umowa zlecenie, i jeszcze do tego dojedź pociągiem za 150zł miesięcznie i nie wiesz czy na niego zarobisz... ;/
Pani w aptece dała mi Urosept i witaminkę C bo żurawiny nie miała ;/
Mnie to chyciło, bo mi się w domu nie chce już palić w piecu, i wyszłam spod ciepłego prysznica na zimną łazienkę... i to chyba to to mnie tak załatwiło
No wiec rozmowa do bani!! 30% od zabiegów... brrrr i umowa zlecenie, i jeszcze do tego dojedź pociągiem za 150zł miesięcznie i nie wiesz czy na niego zarobisz... ;/
Pani w aptece dała mi Urosept i witaminkę C bo żurawiny nie miała ;/
Mnie to chyciło, bo mi się w domu nie chce już palić w piecu, i wyszłam spod ciepłego prysznica na zimną łazienkę... i to chyba to to mnie tak załatwiło
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339705 przez gosiak
emka napisał:
Emka no to chciałaś swoją tęczę i Ci się ukazała, oby to był jakiś znak
u mnie @nula pogoda podobna, jakaś masakra, byliśmy na zakupach i nie zamierzam dziś więcej wychylać nosa z ciepłego domku, zaraz zabieram się za obiadek, a potem tv i leniuszkowanie, jedyny plus takiej pogody to, to że emek posiedzi troszkę w domu bo jak jest ciepło to zawsze coś na dworze albo w garażu sobie znajdzie do dziobania a tak odpocznie przynajmniej
)
Emka no to chciałaś swoją tęczę i Ci się ukazała, oby to był jakiś znak
u mnie @nula pogoda podobna, jakaś masakra, byliśmy na zakupach i nie zamierzam dziś więcej wychylać nosa z ciepłego domku, zaraz zabieram się za obiadek, a potem tv i leniuszkowanie, jedyny plus takiej pogody to, to że emek posiedzi troszkę w domu bo jak jest ciepło to zawsze coś na dworze albo w garażu sobie znajdzie do dziobania a tak odpocznie przynajmniej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #339714 przez JustynaZuzanna
Ano jakby było maleństwo to jak najbradziej by się paliło, ale jak siedze sama w domu to mi 19-20st wystarczy, a mój jak w tygodniu przyjeżdza to tylko śpi i je
Gosiak a mój to nawet w taką pogodę sobie coś wymyśli, dzisiaj to akurat poszedł uczyć na C, bo teść w szpitalu, a ja mam tylko na B
Gosiak a mój to nawet w taką pogodę sobie coś wymyśli, dzisiaj to akurat poszedł uczyć na C, bo teść w szpitalu, a ja mam tylko na B
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej