BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #340125 przez JustynaZuzanna
no właśnie dla nie to dziwne, ale Madziocha twierdzi że 3dni po stosunku już wyjdzie test... jak oni dwójkę dzieci zrobili to ja nie wiem.
Ja robiłam nie paskowy tylko ten kasetowy(czy jak go zwał) co go trzeba zakropić.
poczekamy jeszcze tydzien

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #340127 przez mesy
3 dni po stosunku ? haha można wiedzieć po którym > tym na koniec cyklu ?

No ja nie wiem co to za cuda wianki ale nie ma opcji żeby 3 dni po stosunku wyszedł test przecież wszystko ma swoją kolej zapładnianie , zagnieżdżanie .....
12 lata 8 miesiąc temu #340130 przez JustynaZuzanna
Wiem wiem, pamiętacie jak z tydzień temu pisałam że mi suszy głowę że mam już robić test ciążowy... i że żadne naukowe tezy nie idą :)

Ja to obstawiam że oni zrobili olka wcześniejszym cyklu a po porostu miała @ normalną i się nie skapła... W sumie ciotka mojego męża dowiedziała się że jest w ciązy w 7 miesiącu :D normalnie miała @ praktycznie nic nie zgrubła, żadnych objawów ciążowych. Dopiero 7 @ nie dostała i dziwnie ją zaczął brzuch boleć i poszła do lekarza :D:D

12 lata 8 miesiąc temu #340140 przez Mirella
Justyna bez foty i do kosza??? Ehhhh, wyciągaj i fotuj, a jak się okaże że to to??? Albo mąż niech wyciąga jak tyle naśmiecił :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #340145 przez JustynaZuzanna
Litości w petach i kawie mam grzebać i innych dziwnych wynalazkach (np obierki z marchewki)
Poczekamy do przyszłej soboty, chyba że szybciej doktorek coś wymaca palpacyjnie 4tego na wizycie. Ale... nie ten cykl...

12 lata 8 miesiąc temu #340150 przez Mirella
Justyna, no weź, taka oblatana jesteś a nie bierzesz pod uwagę że badanie ginekologiczne we wczesnej ciązy jest niewskazane??? Kawa i obierki z marchewki to na kompost nie do śmieci :blink:

Rękawiczki załóż i grzeb, nie mam litości, jeszcze Ci dziewczyny nie powiedziały???
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #340193 przez gorla
Justyna dawaj tego testa!!!!! nie ma że boli!!!! :lol: a lekarz nic ci nie wybada w tak wczesnej ciązy.

Ktos pytał o problemy z pęcherzem zanim jeszcze test zrobiony?? ja tak miałam , piekło i parło na pęcherz, ale przy siusianiu nie piekło, dlatego to mnie zastanowiło, 2 razy tak miałam.

Kuwa wyobrazcie sobie, ze jeszcze schudłam !! :ohmy: :ohmy: lekarz sie przeraził z lekka, ale i tak z Oliwka zaczęłam od niższej wagi niż teraz :) jak juz myśle że koniec z wstretem do żarełka to na drugi dzień wraca ze zdwojoną siłą :ohmy: :ohmy: taaaa wczoraj u babci na 80 siątce były takie pyszności, skubałam żeby nikt sie nie skapnął, ze w ciązy jestem, ale babcia jakimś cudem wyczaiła i mnie zaciągneła na ubocze ;) jakaś czarownica z niej, obiecała że nie piśnie zanim sama nie powiem :) ciekawe..
12 lata 8 miesiąc temu #340196 przez gabi28
witam.... wrociłam :):):):)

nie nadrobie nigdy... proszę mi streścić co sie działo oid 14 lutego..są nowe fasolki? jak czuja sie zafasolkowane i kto do nas doszedł....

wróciłam dzisiaj...jestem zmeczona,jechałam 24 godziny...ale musiałam do was zaglądnąć. :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #340204 przez gorla
gabi fajnie, ze wróciłaś!!! zafasolkowała jeszcze kivi , a tak poza tym to tyle sie dzieje, ze sama niestety musisz doczytać, bo sama nie jestem w stanie ci streścić. A opowiadaj co u ciebie?

A no od 14 lutego cię nie było, to jeszcze ja sie doczekałam kresuniek ;)
12 lata 8 miesiąc temu #340210 przez Mirella
No właśnie Gabi, co u Ciebie??????????? zajrzyj na meldunek tam jest w miarę aktualnie, to się zorientujesz, od Walentynek to ho ho ho się działo, i nowych staraczek też przybylo :)

Witaj w domu :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #340218 przez gabi28
co u mnie?? opowiem jutro... końcówkę pracy mialam bardzo ciezką....trudno mi o tym mówić...jutro sprobuję napisać w skrócie o tym.
12 lata 8 miesiąc temu #340237 przez JustynaZuzanna
gorla napisał:

Justyna dawaj tego testa!!!!! nie ma że boli!!!! :lol: a lekarz nic ci nie wybada w tak wczesnej ciązy.

Ktos pytał o problemy z pęcherzem zanim jeszcze test zrobiony?? ja tak miałam , piekło i parło na pęcherz, ale przy siusianiu nie piekło, dlatego to mnie zastanowiło, 2 razy tak miałam.

No własnie dokładnie tak mam od mniej więcej wtorku, środy. Dokładnie tak jak Ty to opisałaś, z tym że ja jak kończe siku to coś mnie dziwnie (czasami nie za każdym razem) ciągnie w dół.

Mirella obcykana to jestem ale nie w sprawie ciąży... z tym na własnej skórze (a właściwie brzuszku) jeszcze aż tak bardzo nie miałam doświadczenia :)

Gorla, Mirella zanurkowałam (w rękawiczkach)i cholera wie gdzie on w tych obierkach, petach i kawie i innych świństwach jest. Kurka ten z czwartu ze 4 razy mi w oko wpadł chyba dlatego że rózowy, a tego białego dzisiejszego nie widze. To 4 zanim pojadę do lekarza rano zrobię jeszcze jeden teścior.

Gabi witaj, ja doszłam weteran leczenia ginekologiczno - onkologicznego :)

12 lata 8 miesiąc temu #340238 przez princess
JustynaZuzanna napisał:

no właśnie dla nie to dziwne, ale Madziocha twierdzi że 3dni po stosunku już wyjdzie test...

Ja też pierwsze słyszę, że po trzech dniach wychodzi test, przecież wzrost stężenia bHCG nie jest tak szybki, a testy wykrywają od poziomu 25, a w pierwszych dniach ciąży wzrasta on nieznacznie... ja robiłam test ok. 5 dni po spodziewanej miesiączce, która się spóźniała no i wtedy wyszły dwie kreski, ta druga słaba ale była...
12 lata 8 miesiąc temu #340240 przez JustynaZuzanna
princess napisał:

JustynaZuzanna napisał:

no właśnie dla nie to dziwne, ale Madziocha twierdzi że 3dni po stosunku już wyjdzie test...

Ja też pierwsze słyszę, że po trzech dniach wychodzi test, przecież wzrost stężenia bHCG nie jest tak szybki, a testy wykrywają od poziomu 25, a w pierwszych dniach ciąży wzrasta on nieznacznie... ja robiłam test ok. 5 dni po spodziewanej miesiączce, która się spóźniała no i wtedy wyszły dwie kreski, ta druga słaba ale była...

No ja jej tłumaczyłam, że musi się fasolka zagnieździć w gniazdku, ułożyć przespać z myślą że trzeba rosnąć :D i dopiero po woli gonadotropina się produkuje... ale nieee ona jest w 2 ciąży i chyba lepiej wie... brrrrrr

12 lata 8 miesiąc temu #340274 przez Dorciaition
3 dni po stosunku test nie wyjdzie. Dopiero w dniu planowanej miesiączki. Ja zrobiłam dzień wcześniej i wyszedł negatywny, a w dniu @ już pozytywny- bardzo bladziutka krecha.

Dziewczyny zaciskam :kiss:

Alanek[*] :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży