BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 dzień temu #340794 przez emka
Gorla Masz świetna figurkę, a brzusio juz wcale nie taki płaski :laugh: Dzidzia rośnie :) Cudnie... :kiss: :kiss: :kiss:

Kajo To się wydaje takie proste... Trudno się wyluzować jak się czegoś bardzo pragnie , a nie wychodzi... :blink: Trzymam kciuki zebyś nie musiała długo czekać :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
13 lata 1 dzień temu #340818 przez Majowka
Sliczny brzuszek Gorla! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 dzień temu #340859 przez gosiak
Gorluś rośniesz pięknie :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 1 dzień temu #340881 przez Kajo
emka napisał:

Gorla Masz świetna figurkę, a brzusio juz wcale nie taki płaski :laugh: Dzidzia rośnie :) Cudnie... :kiss: :kiss: :kiss:

Kajo To się wydaje takie proste... Trudno się wyluzować jak się czegoś bardzo pragnie , a nie wychodzi... :blink: Trzymam kciuki zebyś nie musiała długo czekać :kiss:

Wiem, że trudno...dlatego napisałam, że mam już obsesję pod tym względem :( Po prostu sporo dziewczyn pisze, że im sie dopiero udało jak już sobie odpuściły i pomyślałam, że może coś w tym jest :)
Jutro testuje, ale boli mnie brzuszek :( Dam znać ;)
13 lata 1 dzień temu #340901 przez gosiak
jak dla mnie odpuszczenie jest niemożliwe, u mnie prędzej załamanie będzie... :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #340954 przez @nulka
gorla dziekuję!!!!! dziękujęęęęęęęęęęęęęęę!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ależ śliczny :)
i to na pewno nie taki od kartoflów ino dzidek się do @nulki wypiął :lol:

kajo witam i trzymam oba kciuki za jutrzejszy teścik

dziewczyny wiem co czujecie, ja na początku tej drogi też miałam załamkę za załamką a
odpuścić się nie da, nie wierzę w to że można zwyczajnie zapomnieć o czymś o czym się marzy :)
niemniej jednak przechodzi się do następnej "fazy" gdzie każda kolejna @ jest coraz mniej bolesnym rozczarowaniem a smutek zaczyna się nie w momencie kiedy franca przyjdzie a na długo przed nią - to taka faza gdzie już po owulacji żałuje się straconego cyklu B)

Ja jestem na etapie, gdzie podświadomość broni się przed nadzieją, to chyba jakaś reakcja obronna. Gdybym była w tej fazie i na tym etapie co na początku (tej co Wy) to dzisiaj musiałabym łykać Prozac zamiast wiesiołka czy folika :blink:

życzę Wam wszystkim żebyście zafasolkowały zanim zaczniecie zmieniać "fazy" i zanim "odpuścicie" :blink:

podoba mi się mój suwak :lol: :lol: bo bawi mnie Gucio
13 lata 1 dzień temu #340955 przez agnesssa
Hej dziewczyny :woohoo:

Gorla Śliczny masz brzusio, i na pewno nie płaski :kiss: :kiss:

Byłam dzisiaj na wizycie i ginka na wszystkie możliwe sposoby wsłuchiwała się w serduszko, żeby wykluczyć wady serduszka, no i na szczęście wykluczyła :woohoo:
Moja kruszynka waży 190 gram :ohmy: Toż to wielkolud jakiś jak na ten tydzień ciąży :silly: :woohoo: No i potwierdziło się, że będzie chłopak :woohoo: Chociaż moją teściową stwierdziła, że zawsze póki się nie urodzi jest cień nadziei na wnuczkę :silly: :woohoo:
To rzuca foty mam nadzieję, że wejdą :)
Brzusio
Sisuiak
i cały Maksymilian :silly: :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #340961 przez @nulka
agnessa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kurde ale Maksio!!! szok!!!
czy to Ty mówiłaś że jesteś grubasem?????? ja tu widzę tylko okazałe szyszki :cheer:
sama mam dość spore jak na swoją posturę ale Twoich zazdroszczę :)
rośnij zdrowo Fasolku :kiss:
13 lata 1 dzień temu #340963 przez Agusia83
Gorla, sliczny masz brzuszek...zazdroszcze figurki...

Agnessa...przecie widac, ze to chlopak bedzie :silly: powiedz T, ze moze wnuczka uda sie za drugim razem :silly:

Dziewczyny wiem, ze ciezko jest wyluzowac, o ile faktycznie sie da...chyba noce sa najgorsze, prawda? Jednak wierze, ze kazda ze staraczek bedzie mamusia.
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #340968 przez agnesssa
Ja również wierzę, że każda staraczka, zostanie mamusią. Nie może być inaczej :)

Agusia no teściowa jeszcze nie uwidziała zdjęcia dlatego ciągle ma nadzieję :)

@nulka dziękuję jesteś kochana, ale ja na prawdę mała nie jestem mam na koncie 90kg :P No chyba że właśnie cycki warzą z dyche :silly: :blush: hehe

13 lata 1 dzień temu #340975 przez JustynaZuzanna

@nulka napisał:
Ja jestem na etapie, gdzie podświadomość broni się przed nadzieją, to chyba jakaś reakcja obronna. Gdybym była w tej fazie i na tym etapie co na początku (tej co Wy) to dzisiaj musiałabym łykać Prozac zamiast wiesiołka czy folika :blink:

To jesteśmy we dwie na tym etapie, mój rozsadek bardzo sie broni przed nadzieja ze sie uda.

Da sie wyłaczyc nie myślec, ja to robiłam przez ostatnie 1,5 roku, aż do tych nieszczęsnych badań które pokazało o dziwo że hormony są książkowe, nadzieja znowu się odrodziła, ale rozsadek cały czas mówi co innego.

Gosiak napisał:
jak dla mnie odpuszczenie jest niemożliwe, u mnie prędzej załamanie będzie...

A po załamce kochana przychodzi odpuszczenie i ponowna nadzieja po pewnym czasie i świeże spojrzenie na wszystko...

Agens ja też chce taki brzusio mieć...

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
13 lata 1 dzień temu #340980 przez Agusia83
JustynaZuzanna...bedziesz miec... :laugh: kurcze, szkoda, ze M wyrzucil tego Twojego testa...my sie znamy na nich...i luknelybysmy profesjonalnym okiem :silly:
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #340983 przez @nulka
agnesssa napisał:

Ja również wierzę, że każda staraczka, zostanie mamusią. Nie może być inaczej :)

Agusia no teściowa jeszcze nie uwidziała zdjęcia dlatego ciągle ma nadzieję :)

@nulka dziękuję jesteś kochana, ale ja na prawdę mała nie jestem mam na koncie 90kg :P No chyba że właśnie cycki warzą z dyche :silly: :blush: hehe

hmmm może nie dychę ale ze 7kg jeden B) co daje 76kg. Idąc dalej tą drogą - spory Maksio i jego domek z 10kg to na agnessę zostaje marne 65kg - rzekłabym żeś chuda! :laugh:

Justyna no sama sobie zaprzeczasz :kiss:
hormony ok???? to znaczy, że nie trzeba cudu tylko czasu :)
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #340986 przez JustynaZuzanna
Aguś zrobie w środę dla czystego sumienia, chociaż dobrze wiem że zaraz @ przyjdzie, znowu mnie krzyż boli i cycki urosły i bolą wiec na bank w sobotę dostane. Zaraz pewnie mnie ochrzanicie że pierwsze objawy ciąży są jak obiawy na @, ale ja to czuje że franca a nie dzidzi.

Ale ja jestem twarda, już 2 razy się podniosłam 3 raz też się podniosę jeśli się załamę i będę walczyć dalej... Nie dam się.
Pokaże wszystkim lekarza którym się nie znają, moim rodzicą którzy się mnie wyrzekli, mojej T że czasem chodzi wściekła że jeszcze wnuków nie ma, kuzynką mojego M śmiejącym się że nie mamy dzieci i wszystkim tym którzy mi przez ostatnie lata dopiekali że KUWA DAM RADE BO KTO JAK NIE JA

@anulka ale ja jestem po 2 chemiach 6 operacjach, 2 in vitro wszystko po to by mieć dziecko, to wszystko nic nie dało....

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
13 lata 1 dzień temu #340995 przez agnesssa
Justyna doczekasz się :) zaciskam z całych sił za Ciebie i pozostałe dziewczyny :kiss: :kiss: :kiss:

@nulka oplułam monitor :lol: :lol: :lol: :lol: :laugh: :laugh: bardzo mi się podobają Twoje obliczenia :lol: od dzisiaj innego kalkulatora nie biorę pod uwagę :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka