- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 8 miesiąc temu #342433 przez gorla
sylwka ściskam mocno kochana może faktycznie jak nie musisz to nie idz na te chrzciny. 2 dni po moim poronieniu męża kuzynka blizniaki urodziła, a stara czyt, teściow rozpływała sie jakie to słodkie maluszki itd. może głupio mówie, ale mnie szlak trafiał i i jiaa ochotę nakopać starej do doopy. A tak wogóle to cieszyłąm sie, ze im sie udało, starali się 5 lat, 3 razy poroniła, ma 38 lat. Leczyła sie hormonalnie, nikomu nie mówili o ciązy do 5 miesiąca, mieszkają we Francji akze nikt nie widział brzucholka
Vifi daj znac co z tobą??????
Tyle do nhadrobienia było, ze nic nie pamietam co czytała
gosiaku ty zboczenico
Lacra dziewuszka superaśna, jestem pod wrażeniem
Aguś zdrówka dla Emi
Inso suwaczek fajny, zebyś go zamieniła szybko na inny
Jak przygotowania do świą??? U mnie powoli... zrobiłam bigos i galeretę warzywa na sałatkę sie ugotowały i zaraz jajca z liwką ide malować . bo mi zyć nie da.
Ale mi sie nie chce jak cholera śpać bym poszła najchetniej
I schizy dostaje znowu, bo mnie cycki przestały boleć i brzuch jakby zmalał ..ehhhh a do gina za 2 tyg. dopiero.. boję się, ze brzuch zacznie znów boleć i już po ptokach bedzie
Póki co czas obiad robić , bo mi dziecko padnie z głodu ziemniaki i jajce w sosie musztardowym.. ja oczywiście ie jem, bo bym haftnęła
Vifi daj znac co z tobą??????
Tyle do nhadrobienia było, ze nic nie pamietam co czytała
gosiaku ty zboczenico
Lacra dziewuszka superaśna, jestem pod wrażeniem
Aguś zdrówka dla Emi
Inso suwaczek fajny, zebyś go zamieniła szybko na inny
Jak przygotowania do świą??? U mnie powoli... zrobiłam bigos i galeretę warzywa na sałatkę sie ugotowały i zaraz jajca z liwką ide malować . bo mi zyć nie da.
Ale mi sie nie chce jak cholera śpać bym poszła najchetniej
I schizy dostaje znowu, bo mnie cycki przestały boleć i brzuch jakby zmalał ..ehhhh a do gina za 2 tyg. dopiero.. boję się, ze brzuch zacznie znów boleć i już po ptokach bedzie
Póki co czas obiad robić , bo mi dziecko padnie z głodu ziemniaki i jajce w sosie musztardowym.. ja oczywiście ie jem, bo bym haftnęła
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #342441 przez gosiak
no u mnie powoli też do przodu, szyneczki wędzimy serniczek czekoladowy w piekarniku- uwaga mój pierwszy w życiu sernik więc czymcie kciuki jutro jajca będę malować i dużo nie szykuję bo troche i moich rodziców troche u teściów.
miłego dnia
miłego dnia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez gosiak.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #342685 przez @nulka
Wesołych Świąt Przyszłe i Jużmamusie
niech Wam ten wielkanocny zajączek w parze z barankiem przytaszczą spełnienie tego co dla Was najważniejsze:
dla Mamuś zdrówka ich maleństw a dla Staraczek - zdrowego, chętnego jajeczka
usunęłam swój suwak bo zaczął pokazywać bzdury zamiast w przód to on się cofał
niech Wam ten wielkanocny zajączek w parze z barankiem przytaszczą spełnienie tego co dla Was najważniejsze:
dla Mamuś zdrówka ich maleństw a dla Staraczek - zdrowego, chętnego jajeczka
usunęłam swój suwak bo zaczął pokazywać bzdury zamiast w przód to on się cofał
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez @nulka.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #342694 przez ajłona
Cześć Kochane!!!!Wpadłam życzyć Wam upragnionych BEJBIKÓW!!!!Wesołych Świąt!!!!!!! Pamiętam o Was oczywiście i zaciskam kciuki tylko padam na ryjek już czasami i nie nadążam za Wami Parówki Witam nowe Staraczki, ściskam starą załogę i forumowe Skarbki małe po świętach wpadnę na małe streszczenie sytuacji u Was ;)a ja już blisko mety i zaciskam nieco pośladki, w sensie boję ja
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #342977 przez Kajo
Hej dziewczyny!
Trochę późno się odzywam, ale nie miałam jak wejść na net podczas Świąt. Mam nadzieję, ze miło spędziłyscie Święta?
I jak zaczynamy nowy cykl starań? Widziałam, ze nie pozmieniałyście dat na staraczki meldunek Czyżby to oznaczało, że można już komuś gratulować
Mnie niestety dopało grypsko a zaraz zaczyam staranko
Trochę późno się odzywam, ale nie miałam jak wejść na net podczas Świąt. Mam nadzieję, ze miło spędziłyscie Święta?
I jak zaczynamy nowy cykl starań? Widziałam, ze nie pozmieniałyście dat na staraczki meldunek Czyżby to oznaczało, że można już komuś gratulować
Mnie niestety dopało grypsko a zaraz zaczyam staranko
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 8 miesiąc temu #342984 przez gorla
Święta i po swiętach
U mnie Oliwię też choróbstwo bierze rano zawiozłam ją do przedszkola, ale szybko ja odbiorę.
My święta przesiedzieliśmy w domu, wczoraj odwiedzili nas moi rodzice i brat z bratowa, rano teść a tak sie byczylismy jedlismy i oglądalismy filmy na necie
Wizyta u teściowej mnie ominęła, Marek sam złożył życzenia, mówiłam żeby zszedł z Oliwia jeszcze raz złozyc ale nie chciał i tyle... stara nie przyszła do Oliwii ani chrzestna ( Marka zaj** siostra) *uj im w doopę Jeszcze zostało odwiedzić babcię i Marka bratową, ale już czasu nie starczyło...
U mnie Oliwię też choróbstwo bierze rano zawiozłam ją do przedszkola, ale szybko ja odbiorę.
My święta przesiedzieliśmy w domu, wczoraj odwiedzili nas moi rodzice i brat z bratowa, rano teść a tak sie byczylismy jedlismy i oglądalismy filmy na necie
Wizyta u teściowej mnie ominęła, Marek sam złożył życzenia, mówiłam żeby zszedł z Oliwia jeszcze raz złozyc ale nie chciał i tyle... stara nie przyszła do Oliwii ani chrzestna ( Marka zaj** siostra) *uj im w doopę Jeszcze zostało odwiedzić babcię i Marka bratową, ale już czasu nie starczyło...
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #342994 przez Kajo
gorla napisał:
No tak przy takiej pogodzie to bardzo łatwo było się załatwić. Dzis po świętach i wyszło ślońce
A jak się w ogóle czujesz? bo to już 2 miesiąc Twojej ciązy sie zaczął?
Święta i po swiętach
No tak przy takiej pogodzie to bardzo łatwo było się załatwić. Dzis po świętach i wyszło ślońce
A jak się w ogóle czujesz? bo to już 2 miesiąc Twojej ciązy sie zaczął?
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
12 lata 8 miesiąc temu #342999 przez gabi28
witajcie...
no wracam do was na dobre... potrzebowałam trochę czasu po przyjezdzie z Niemiec.Nie wiem czy wiecie,ale pracowałam przy opiece.Miałam bardzo fajną babcie,zżyłam się z nią... niestety stan jej zdrowia się pogarszał.Nawet już nie jadła,tylko sonde miala podłączoną... a trzy dni przed moim zjadem rodzina zdecydowała że ją odłączają od sondy.miała podawane tylko leki przedciwbólowe.Babcia zyła jeszcze 9 dni.Umarła... i wiecie... niby obca osoba,ale przeżyłam to bardzo.Rozumiem decyzje jej rodziny dlaczego tak postąpiła(takie było życzenie babci),ale cięzko bylo mi to zaakceptować...
mimo,że jestem w Polsce to myślami bylam tam przy babci..aż do wiadomosci,że umarła.
Teraz chcę szybko zapomniec,wrocic do rzeczywistosci.
no wracam do was na dobre... potrzebowałam trochę czasu po przyjezdzie z Niemiec.Nie wiem czy wiecie,ale pracowałam przy opiece.Miałam bardzo fajną babcie,zżyłam się z nią... niestety stan jej zdrowia się pogarszał.Nawet już nie jadła,tylko sonde miala podłączoną... a trzy dni przed moim zjadem rodzina zdecydowała że ją odłączają od sondy.miała podawane tylko leki przedciwbólowe.Babcia zyła jeszcze 9 dni.Umarła... i wiecie... niby obca osoba,ale przeżyłam to bardzo.Rozumiem decyzje jej rodziny dlaczego tak postąpiła(takie było życzenie babci),ale cięzko bylo mi to zaakceptować...
mimo,że jestem w Polsce to myślami bylam tam przy babci..aż do wiadomosci,że umarła.
Teraz chcę szybko zapomniec,wrocic do rzeczywistosci.