- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
witajcie...
mam głupi problem... trochę wstydliwe to dla mnie..no ale kogo mam zapytać jak nie was.Przez 6 tygodni bylam w Niemczech więc żadnego seksu nie było.a teraz...tak dzien po zaczyna mnie piec... nie w środku..ale normalnie..jakby skóra... wczesniej tez tak mialam po dlugiej przerwie. Nie mam ochoty na seks,bo to glupie pieczenie... mam uczulenie na męża??
Ja też mam takie pieczenie, nawet ostatnio gina zapytałam czy może jestem uczulona Ale ginek powiedział, że spokojnie i nie muszę się tym przejmować. Po prostu mamy inny odczyn pH i dlatego tak szczypie. Chociaz mnie to bardziej w środku, a nie na zewnątrz. Skóra na zewnątrz Cię piecze?
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Czemu miałybyśmy się smiać!po to jest to forum..tak,skóra na zewnatrz... i nawet emkowi to wcziraj powiedzialam... i on powiedzial ze tez to ma.... nie śmiejcie się...ale mialam mysli ze moze mnie zdradzil jak mnie nie bylo...
Może po prostu jakaś bakteria , ale czemu na zewnątrz? hmmm zastanawiam się, bo ja jestem ekspertem od różnych mieszkańców ale w środku:) od chyba 8 lat cały czas coś mnie męczy
Ale M ma pieczenie tylko czy jakies zmiany , np jakie kropki?
Może grzybica Was zaatakowała? Ala napisz czy sa widoczne jakies zmiany? Jak nie będzie przechodzić to pójdź do Ginka, aby przepisał Wam jakieś mazidło i leki
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
na pieczenia najlepsza jest mąka ziemniaczna Czasem tez mi się zdarzało, choć posiew wychodzi idealnie U mnie to jakoś kilka dni przed @ bywało, teraz z gumką i nie ma już tego problemu Pewnie PH sie zmienia...
U mnie też przed i zaraz po, a potem mija. Nauczyłam się już sobie z tym radzić. Przed łykam lacibios femina i lactovaginal dopochwowo i zaraz po okresie znowu kolejna dawka. Polecam borykającym się z infekcjami
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
AGabi zrób sobie płukankę z tantum rosa, mi pomogło szybko
le to szczypanie jest na zewnątrzm także tantum tutaj nie pomoże. Zresztą uważaj Gosiak na ten specyfik, bo ona nadmiernie wypłukuję naturalną florę, a jesli są bakterie to przepycha je dalej. On rzeczywiście pomaga w danej chcwili ukoić ból i swędzenie ale nie wyleczy. Jak szczypie w środku to lepiej zaaplikowac globulki, wspomagać się pałeczkami doustnie i dopochowo aby wróciła naturalna równowaga. Duzo kefirków, dobry jest tez sok z koszonych ogórków, sok ale czysty z żurawiny. Czasem ale trzeba uważać można trochę popić octu jabłkowego. Ale to sa środki doraźne na grzybki i słabe bakterie. Jesli to coś powazniejszego to lepiej iść po lek do gina, bo przechodzenie nie wrócy najlepiej.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
To jak dawno nie byłaś to tym bardziej idździsiaj poprzytulam się jeszcze z mężem... i jeśli się nasili to pójdę do gina...zresztą... już baaaardzo dawno nie byłam.
kurcze mam problem z określeniem swojej owulacji. Czy może być owulacja zaraz po okresie, dodatkowo biorę clo od 2 do 6 dnia cyklu?
Pod koniec okresu bolały mnie jajniki a teraz, żeby nie było powtórki z poprzedniego cyklu chciałam się dodatkowo zabezpieczyć paskami owulacyjnymi, ale pokazuja mi bardzo słabą drugą kreskę. Nic już nie rozumiem.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Gabi ale pipka czy jak? może zatarliście czy coś? po długiej przerwie i może zaszaleliście ostro i dlatego
gabi też właśnie pomyślałam to co gosiak
Kup sobie puder dla niemowląt do pupki i tym posyp na drugi dzień nic cię nie będzie szczypić
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo witaj w klubie, miałam mieć owu we wtorek niby a pasek na to ni hu hu jedna krecha a drugiej jakby cień cienia nie do uchwycenia test ciążowy też zrobiłam i też negatyw a brzuch mnie boli i mam mdłości już drugi cykl i nie wiem o co chodzi z tym wszystkim dziś znów zrobiłam i podobnie też taka słabiutka krecha
Ale numer rzeczywiscie mamy podobnie ja dostała ten trzydniowy okres, test ciążowy negatywny, owulacyjny ze słabiutką kreską. Nie chciałabym przegapic owulki i w tym cyklu. Nie myślałam, że zaraz po okresie może ona nastąpić. A co oznacza ta słaba druga kreska, że jeszcze nie było jej czy juz jest po
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa