- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
- Otrzymane podziękowania: 0
chłopek piękny brzusio,
ja to już tylko mogę głaskać obce brzuszki....mój brzuchol proze głaskac i sie zaraźać
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Chłopek Twój brzusio jest cudny Kiedy masz tą wizytę, bo jestem ciekawa czy Kornelcia, czy nie Kornelcia
Eash Buziaki dla Ciebie i brzuszka Jak się czujesz
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Cześć dziewczyny
Kajo nie wiem czy pamiętasz mój wykres temperatur wczoraj dołączyłam, nie wytrzymałam i zrobiłam test POZYTYWNY :D już byłam u gin następna wizyta 26.04 :D:D
Oczywiście , że pamietam
Ale fajnie gratulacje Ginger
U mnie było podobnie z Temp ale test był negatywny
Bardzo się cieszę, że Ci się udało!
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
niee, zapewne znowu coś się popsuło... normalka, tak zawsze jest po wizycie u gin kiedy usłysze że jest w miarę dobrze. Nie ma co się łudzići trzymać kciuki tylo zbierać na in vitro... może 3 podejście było by szczęśliwym
Oj, nie podchodź tak do tego. Już biedna przeszłas tyle w życiu, że teraz będzie już tylko lepiej.
A swoją drogą ile kosztuje to in vitro? Mi ginek mówił, że jak przez 3 miesiące się nie uda to będę miała 2 inseminacje a później też in vitro. Mam nadzieję, że uda się wcześniej
Dziś teścik owulacyjny pokazał już grubszą tę drugą kreskę, miałaś racje Mesy
Teraz mam taki stresik, żeby nie przegapić tej owu jak w poprzednim cyklu , że M już za wczasu ciągne na przytulanko
M oczywiscie cały szczęśliwy i ogólnie podoba mu się całe to staranie, bo w końcu nie ma żadnych wymówek z mojej strony, że to głowa boli albo co innego
Jutro jadę do gina, żeby się dowiedzieć co z moimi pęcherzykami
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
I tu mam do Was pytania:
1. czy w małpę mierzycie temp czy dopiero po niej??
2. ile mniej więcej kosztują paski do owu i ile ich tam sztuk jest?? Może głupie pytanie ale je się wykonuje tak jak ciążowy??
Kajo
no widzisz Twój się cieszy a mój załamuje, bo jemu coś się w dynkę stało i od jakiś 2 lat sex to dla niego kara boska, a wcześniej to się zachowywał jak królik :D:D
IV zależy gdzie robisz i jakie leki masz podawane, w Łodzi w klinice Salve jest to koszt ok 10tys zł, w Wawie (bodajże) Medica około 18 tys zł, w Krakowie ponoć cenowo jak w Łodzi, ale to jest jakaś nowa klinika. Także zależy gdzie trafisz. Tak naprawdę wszystkie te kliniki różnią się tylko CENA nie jakością, wiec Wawa nie ma sensu.
Inseminacja to koszt około 3-5tys oczywiście też zależy gdzie trafisz.
U mnie inseminacja nie ma sensu bo Dużego chłopaki są w miarę dobre to u mnie jest nie halo, że ją się powinno robić jak u faceta są jakieś problemy.
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Właśnie wyszłam z pod prysznica i.... dostałam normalnej @
I tu mam do Was pytania:
2. ile mniej więcej kosztują paski do owu i ile ich tam sztuk jest?? Może głupie pytanie ale je się wykonuje tak jak ciążowy??
Ad. 1 Ja osobiście mierzę już przy końcówce okresu, w pierwszsym i drugim dniu nie, gdyż mam za mocne krwawienie. Mozna mierzyć, ale jak zaczniesz po miesiączce to też będzie dobrze.
Ad. 2 Paski do owu to koszt ok. 25-30 zł. Zalezy jaka firma, ja ostatnio przestawiłam się na Amil. Dla mnie są ok. Są też takie lepsiejsze na ślinę i tutaj wygrywa chyba test Afrodyta. Te moje to stosuje się jak przy teście ciążowym czyli z moczu do pojemniczka i 4 krople do okienka. Najlepiej jak robisz je o stałej porze i najlepiej między 17.00 a 20.00. Czyli nie z pierwszego siusiania Dobrze jest aby przed wykonaniem testu nie pić nic przez 2 godz, aby nie zaburzyć wyniku.
ps. Szkoda, że okres przyszedł . Mój M ma gorsze ode mnie wyniki ,więc pewnie inseminacja nas czeka. Oby jednak nie
ps. Mój właśnie jest jak królik Mam z nim urwanie głowy
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Właśnie wyszłam z pod prysznica i.... dostałam normalnej @
I tu mam do Was pytania:
Kajo
no widzisz Twój się cieszy a mój załamuje, bo jemu coś się w dynkę stało i od jakiś 2 lat sex to dla niego kara boska, a wcześniej to się zachowywał jak królik :D:D
IV zależy gdzie robisz i jakie leki masz podawane, w Łodzi w klinice Salve jest to koszt ok 10tys zł, w Wawie (bodajże) Medica około 18 tys zł, w Krakowie ponoć cenowo jak w Łodzi, ale to jest jakaś nowa klinika. Także zależy gdzie trafisz. Tak naprawdę wszystkie te kliniki różnią się tylko CENA nie jakością, wiec Wawa nie ma sensu.
Inseminacja to koszt około 3-5tys oczywiście też zależy gdzie trafisz.
U mnie inseminacja nie ma sensu bo Dużego chłopaki są w miarę dobre to u mnie jest nie halo, że ją się powinno robić jak u faceta są jakieś problemy.
Justyna pierwszy raz słysze o tak drogiej inseminacji...z tego co wiem jak się dowiadywałam u ginów to 600zł +leki+wizyty to wszystko ok 1700
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Justyna pierwszy raz słysze o tak drogiej inseminacji...z tego co wiem jak się dowiadywałam u ginów to 600zł +leki+wizyty to wszystko ok 1700
Teraz to może i tyle kosztować, ceny inseminacji to mi koleżanka mówiła ale ona kupe lat temu robiła, obecnie ma synka w 1 klasie podstawówki.
Ja to od razu byłam wysłana na IV