- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
sylwka727 napisał:
Kajo witaj w klubie, miałam mieć owu we wtorek niby a pasek na to ni hu hu jedna krecha a drugiej jakby cień cienia nie do uchwycenia test ciążowy też zrobiłam i też negatyw a brzuch mnie boli i mam mdłości już drugi cykl i nie wiem o co chodzi z tym wszystkim dziś znów zrobiłam i podobnie też taka słabiutka krecha
Ale numer rzeczywiscie mamy podobnie ja dostała ten trzydniowy okres, test ciążowy negatywny, owulacyjny ze słabiutką kreską. Nie chciałabym przegapic owulki i w tym cyklu. Nie myślałam, że zaraz po okresie może ona nastąpić. A co oznacza ta słaba druga kreska, że jeszcze nie było jej czy juz jest po
ALE JAK bierzesz teraz CLO i miałaś niby po @ owulke to bez sensu to brać
Jeśli wychodzi słaba kreska na teście owulacyjnym to z dnia na dzień będzie ona wyraźniejsza to nie jest tak że owu jeszcze nie było
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo napisał:
sylwka727 napisał:
Kajo witaj w klubie, miałam mieć owu we wtorek niby a pasek na to ni hu hu jedna krecha a drugiej jakby cień cienia nie do uchwycenia test ciążowy też zrobiłam i też negatyw a brzuch mnie boli i mam mdłości już drugi cykl i nie wiem o co chodzi z tym wszystkim dziś znów zrobiłam i podobnie też taka słabiutka krecha
Ale numer rzeczywiscie mamy podobnie ja dostała ten trzydniowy okres, test ciążowy negatywny, owulacyjny ze słabiutką kreską. Nie chciałabym przegapic owulki i w tym cyklu. Nie myślałam, że zaraz po okresie może ona nastąpić. A co oznacza ta słaba druga kreska, że jeszcze nie było jej czy juz jest po
Jeśli wychodzi słaba kreska na teście owulacyjnym to z dnia na dzień będzie ona wyraźniejsza to nie jest tak że owu jeszcze nie było
Ja chyba jakaś ułomna jestem bo nie rozumiem wytłumacz mi Mesy o co chodzi z tym clo, że mam nie brać? chodzi Ci o to, ze ta owu jest za wczesnie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy napisał:
Kajo napisał:
sylwka727 napisał:
Ja chyba jakaś ułomna jestem bo nie rozumiem wytłumacz mi Mesy o co chodzi z tym clo, że mam nie brać? chodzi Ci o to, ze ta owu jest za wczesnie?
Jeśli masz pewność że owu wystąpiła zaraz po @ TO MOIM ZDANIEM nie powinnaś brać CLO ale tylko jeśli masz pewność bo jak to w jednym cyklu 2 owulację ?
CLO bierze się do stymulacji owulacji ..... teraz chyba rozumiesz o co mi chodzi ?
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo napisał:
mesy napisał:
Kajo napisał:
sylwka727 napisał:
Jeśli masz pewność że owu wystąpiła zaraz po @ TO MOIM ZDANIEM nie powinnaś brać CLO ale tylko jeśli masz pewność bo jak to w jednym cyklu 2 owulację ?
CLO bierze się do stymulacji owulacji ..... teraz chyba rozumiesz o co mi chodzi ?
no niestety nie mam tej pewności, że była. Po prostu zrobiłam test owulacyjny i wyszła ta druha kreska blada i pomyślałam, że może jest juz po owulacji. Ja tak bardzo już chcę tej ciąży, że chyba przestałam myśleć racjonalnie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kajo te testy dopiero ci wyjdą pozytywne ..
Mam nadzieję, moja temp z 37,00 spadła do 36,50. Myślę, że preziębienie mija a przynajmniej gorączka ustała.
Dziś też zrobie teścik owulacyjny. W tym cyklu mam czas tylko do niedzieli, bo mój M wyjeżdza i nie będzie go od poniedziąłku do środy co za pech
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
o nie.... obraziłam się....juz prawie kończyłam pisać ...i mi się wszystko skasowało....
może się skuszę i napiszę jeszcze raz...
widze,że Gosiak jest... Witaj Gosiu. :*
Fajnie Gabi, że dodałaś się do staraczki meldunek, jeszcze niektóre dziewczyny muszą daty pozmieniać, bo trochę ta lista juz chyba nieaktualna
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ej dziewuszki... coś tu dawno dwóch kreseczek nie było!!!! Która teraz testuje???
Pozdrowionka!!!
Chyba jedziemy na tym samym wózku:) Wydaje mi się, że większość dostała, ale nie wiem jak Justyna? test wyszedł jej negatywny, ale czy dostała okres to nie wiem......
Dlatego fajnie jakby dziewczyny odświeżyły daty nowego okresu, to będziemy razem się wspierać
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
kilka dni temu pisałam jak u mnie syt wygląda:
www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...ciaze/Page-2025.html
pierwszy post
Obecnie nadal nie mam @, brzuch i (.)(.) bolą jak nie wiem co. Jedyne co mam to brązowe upławy jak przy peknięciu torbieli czekoladowej...
Czekam do poniedziałku jak nie będzie @ zrobie jeszcze raz bete (tydz temu było 2,5) jeśli się nie podniosła to zaczne spowrotem ćwiczyć, żeby wywołać normalną @ i zaczne stymulacje z monitoringiem
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- ginger06
- Wylogowany
- gaworzenie