- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #45328 przez gosiak
Mirella napisał:
a ja myślałam że tu wszystkie spią a tu prosze mała rozrabiaka tańczy punk rocka:) to wesoło masz na nudę nie możesz narzekać
no a teraz to już na pewno dobranoc do juterka właściwie to do dzisiaj
Tak z zuuuupełnie innej beczki, ale musze Wam powiedzieć, no komuś muszę a męza nie ma oglądam sobie dokument o muzyce lat 80, komunie, cenzurze, Jarocinie, a co robi moje dziecko? Nie śpi, nie ma obawy, stoi przed telewizorem i tańczy punk rocka Moje geny!!!
a ja myślałam że tu wszystkie spią a tu prosze mała rozrabiaka tańczy punk rocka:) to wesoło masz na nudę nie możesz narzekać
no a teraz to już na pewno dobranoc do juterka właściwie to do dzisiaj
Temat został zablokowany.
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 1 tydzień temu #45329 przez Nati
Przyszłam zobaczyć co u was słychać, taka przerwa w nauce bardzo przyjazne jest to forum, aż miło wejść i popisać
co do staranek, to muszę się wstrzymać, bo mimo, że zaczął się 4ty dzień cyklu to nie da rady przez te obfitości podczas @... ale 7go dc to już inna sprawa, weźmiemy się do roboty
teraz lecimy spać
dobranoc, do jutra
co do staranek, to muszę się wstrzymać, bo mimo, że zaczął się 4ty dzień cyklu to nie da rady przez te obfitości podczas @... ale 7go dc to już inna sprawa, weźmiemy się do roboty
teraz lecimy spać
dobranoc, do jutra
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #45338 przez Asik
Lacrijka kochana wszystkiego naj naj naj naj najlepszego z okazji urodzinek duuuzo zdrowia ,szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń no a w szczególności tego jednego najważniejszego żebyś szybciutko mamusią została
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 tydzień temu przez Asik.
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
14 lata 1 tydzień temu #45339 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Dołączam się do życzeń dla Lacrijka
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 tydzień temu #45341 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czesc
Raju ale tu sie Wam zrobilo tak... rodzinnie, paczkowo, grupkowo
Tez sie dolaczam do zyczen
Raju ale tu sie Wam zrobilo tak... rodzinnie, paczkowo, grupkowo
Tez sie dolaczam do zyczen
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 1 tydzień temu #45342 przez Lacrijka
Dziękuję Wam kochane dziewuszki Dziś ten feralny dzień, 26 lat minęło Powinnam mieć już conajmniej parke tzn synusia i córeczke , a tu co ?? Lipa Ale w przyszłym roku będziemy juz świetowali moje urozinki we troje Oby !!!!!!!!!
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje....
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje....
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #45343 przez Asik
ehh Lacrijka ..jaki feralny 26 lat uuu dla mnie to jest ten wiek do którego mogłabym sie cofnąć bo w zasadzie to mój umysł na tym wieku sie zatrzymał i nie dopuszcza mysli żem "troszkę" heheheeheh starsza no i nie lipuj tak bo hmmmmm zdarza sie tak ze jak sie worek z dzieciatkami otworzy to zamknąć go nie idzie i za cztery lata napiszesz : ehh niedawno dziewczynki wam pisałam że parke powinnam mieć a tu juz z piątym w ciązy jestem heheheh
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #45363 przez bombel779
Lacrijka napisał:
Ja w zeszłym roku też marudziłam mężowi,że na urodziny chcę dzidziusia Wtedy się nie udało,ale w tym roku,albo raczej nadchodzącym bo ur. mam w lutym - moje prezentowe życzenie się spełni Co prawda moja Kruszynka ma przyjść na świat w marcu ale to też się liczy Po prostu nie rozpakuję prezentu w dniu urodzin,a nieco później
Radocha będzie podwójna,bo mój mężuś ma ur. w marcu więc w zasadzie obydwoje zrobiliśmy sobie na wzajem taki cudny prezent
Także Lacrijka - spełnienia marzeń i 100lat!!
I tego Ci życzę Lacrijka!!!!Ale w przyszłym roku będziemy juz świetowali moje urozinki we troje
Ja w zeszłym roku też marudziłam mężowi,że na urodziny chcę dzidziusia Wtedy się nie udało,ale w tym roku,albo raczej nadchodzącym bo ur. mam w lutym - moje prezentowe życzenie się spełni Co prawda moja Kruszynka ma przyjść na świat w marcu ale to też się liczy Po prostu nie rozpakuję prezentu w dniu urodzin,a nieco później
Radocha będzie podwójna,bo mój mężuś ma ur. w marcu więc w zasadzie obydwoje zrobiliśmy sobie na wzajem taki cudny prezent
Także Lacrijka - spełnienia marzeń i 100lat!!
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #45366 przez Asik
bombel779 napisał:
ojj to rzeczywiście super prezent Ja tez tak planowałam żeby w marcu sie dzidzia urodziła pomiedzy naszymi urodzinami -ja z lutego a mój misiek z kwietnia- ale długo się zastanawiała i w końcu wybrała sierpień
ojj to rzeczywiście super prezent Ja tez tak planowałam żeby w marcu sie dzidzia urodziła pomiedzy naszymi urodzinami -ja z lutego a mój misiek z kwietnia- ale długo się zastanawiała i w końcu wybrała sierpień
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 tydzień temu przez Asik.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #45370 przez Mała
Witam dziewczyny i ja przyszłam za Wami.
My z mężem staramy się o drugie dziecko od 8 cykli. Mamy już synka 3,5 roku o dziwo udało się za pierwszym razem w noc poślubną.
Lacrijka i ja życzę spełnienia marzeń.
My z mężem staramy się o drugie dziecko od 8 cykli. Mamy już synka 3,5 roku o dziwo udało się za pierwszym razem w noc poślubną.
Lacrijka i ja życzę spełnienia marzeń.
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 tydzień temu przez Mała.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 tydzień temu #45376 przez Mirella
Lacrijka, no sto lat kochana i dzidziusia przede wszystkim podobno nie wszystkie bociany odleciały, jakieś zabłąkane jeszcze krążą, jest szansa że zawita już teraz
Mała witaj i rozgość się, na pewno Ci się u nas spodoba
Madzia, jakie się zrobiło paczkowo? No co Ty? Paczką to my tu dawno jesteśmy, nowe dołączyły do nas No żebyś mi czasem nie pomyślała, że już nie jesteś u siebie, no no no
Dziewczyny fajnie że Was tyle przyszło, jak jeszcze się jakieś tam ostały to wołajcie szybko i głośno
Mała witaj i rozgość się, na pewno Ci się u nas spodoba
Madzia, jakie się zrobiło paczkowo? No co Ty? Paczką to my tu dawno jesteśmy, nowe dołączyły do nas No żebyś mi czasem nie pomyślała, że już nie jesteś u siebie, no no no
Dziewczyny fajnie że Was tyle przyszło, jak jeszcze się jakieś tam ostały to wołajcie szybko i głośno