BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #45328 przez gosiak
Mirella napisał:

Tak z zuuuupełnie innej beczki, ale musze Wam powiedzieć, no komuś muszę a męza nie ma :D oglądam sobie dokument o muzyce lat 80, komunie, cenzurze, Jarocinie, a co robi moje dziecko? Nie śpi, nie ma obawy, stoi przed telewizorem i tańczy punk rocka :lol: Moje geny!!!

a ja myślałam że tu wszystkie spią a tu prosze mała rozrabiaka tańczy punk rocka:) to wesoło masz na nudę nie możesz narzekać:)

no a teraz to już na pewno dobranoc do juterka właściwie to do dzisiaj :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #45329 przez Nati
Przyszłam zobaczyć co u was słychać, taka przerwa w nauce :) bardzo przyjazne jest to forum, aż miło wejść i popisać :)
co do staranek, to muszę się wstrzymać, bo mimo, że zaczął się 4ty dzień cyklu to nie da rady przez te obfitości podczas @... ale 7go dc to już inna sprawa, weźmiemy się do roboty :D

teraz lecimy spać :)
dobranoc, do jutra :) :kiss:

Never judge the book by its cover...
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #45338 przez Asik
Lacrijka kochana :) wszystkiego naj naj naj naj najlepszego z okazji urodzinek :) :laugh: :laugh: duuuzo zdrowia ,szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń :kiss: :kiss: :kiss: no a w szczególności tego jednego najważniejszego żebyś szybciutko mamusią została :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 tydzień temu #45339 przez ViFi
Dołączam się do życzeń dla Lacrijka :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 1 tydzień temu #45341 przez MagdaM
Czesc
Raju ale tu sie Wam zrobilo tak... rodzinnie, paczkowo, grupkowo :)

Tez sie dolaczam do zyczen

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 tydzień temu #45342 przez Lacrijka
Dziękuję Wam kochane dziewuszki :kiss: Dziś ten feralny dzień, 26 lat minęło :dry: Powinnam mieć już conajmniej parke tzn synusia i córeczke , a tu co ?? Lipa :) Ale w przyszłym roku będziemy juz świetowali moje urozinki we troje :):):) Oby !!!!!!!!! :):):)

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje....
14 lata 1 tydzień temu #45343 przez Asik
ehh Lacrijka ..jaki feralny :) 26 lat :) uuu dla mnie to jest ten wiek do którego mogłabym sie cofnąć :D bo w zasadzie to mój umysł na tym wieku sie zatrzymał i nie dopuszcza mysli żem "troszkę" heheheeheh starsza :D no i nie lipuj tak bo hmmmmm zdarza sie tak ze jak sie worek z dzieciatkami otworzy to zamknąć go nie idzie i za cztery lata napiszesz : ehh niedawno dziewczynki wam pisałam że parke powinnam mieć a tu juz z piątym w ciązy jestem :P heheheh

14 lata 1 tydzień temu #45347 przez Nati
również wszystkiego najlepszego lacrijka :kiss: :kiss:

Never judge the book by its cover...
14 lata 1 tydzień temu #45363 przez bombel779
Lacrijka napisał:

Ale w przyszłym roku będziemy juz świetowali moje urozinki we troje :):):)

I tego Ci życzę Lacrijka!!!! ;)

Ja w zeszłym roku też marudziłam mężowi,że na urodziny chcę dzidziusia :P :D Wtedy się nie udało,ale w tym roku,albo raczej nadchodzącym :P bo ur. mam w lutym ;) - moje prezentowe życzenie się spełni :) Co prawda moja Kruszynka ma przyjść na świat w marcu :) ale to też się liczy ;) Po prostu nie rozpakuję prezentu w dniu urodzin,a nieco później :)
Radocha będzie podwójna,bo mój mężuś ma ur. w marcu :D więc w zasadzie obydwoje zrobiliśmy sobie na wzajem taki cudny prezent :D :D

Także Lacrijka - spełnienia marzeń ;) i 100lat!! :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #45366 przez Asik
bombel779 napisał:

Radocha będzie podwójna,bo mój mężuś ma ur. w marcu :D więc w zasadzie obydwoje zrobiliśmy sobie na wzajem taki cudny prezent :D :D

ojj to rzeczywiście super prezent :D Ja tez tak planowałam żeby w marcu sie dzidzia urodziła pomiedzy naszymi urodzinami -ja z lutego a mój misiek z kwietnia- ale długo się zastanawiała i w końcu wybrała sierpień :D

14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #45370 przez Mała
Witam dziewczyny i ja przyszłam za Wami.

My z mężem staramy się o drugie dziecko od 8 cykli. Mamy już synka 3,5 roku o dziwo udało się za pierwszym razem w noc poślubną. :)

Lacrijka i ja życzę spełnienia marzeń.
14 lata 1 tydzień temu #45371 przez bombel779
Mała napisał:My z mężem staramy się o drugie dziecko od 8 cykli. Mamy już synka 3,5 roku o dziwo udało się za pierwszym razem w noc poślubną. :)[/quote]Hehehe to się postaraliście :) :D :P
To teraz życzę równie owocnych starań ;)

14 lata 1 tydzień temu #45372 przez bombel779
Mała napisał:

Mamy już synka 3,5 roku o dziwo udało się za pierwszym razem w noc poślubną. :)

Nooo to nieźle się postaraliście :P :) :D
Teraz życzę równie owocnych starań ;)

14 lata 1 tydzień temu #45373 przez Asik
ojj miło Cię tu widzieć Mała :D :kiss:

14 lata 1 tydzień temu #45376 przez Mirella
Lacrijka, no sto lat kochana i dzidziusia przede wszystkim :) podobno nie wszystkie bociany odleciały, jakieś zabłąkane jeszcze krążą, jest szansa że zawita już teraz :)

Mała witaj i rozgość się, na pewno Ci się u nas spodoba :D

Madzia, jakie się zrobiło paczkowo? No co Ty? Paczką to my tu dawno jesteśmy, nowe dołączyły do nas :D No żebyś mi czasem nie pomyślała, że już nie jesteś u siebie, no no no :D

Dziewczyny fajnie że Was tyle przyszło, jak jeszcze się jakieś tam ostały to wołajcie szybko i głośno :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia