BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #45623 przez Mirella
Sylka konkurencję mi robisz? :D a rób, czarownicowanie to ciężka praca ;)

magduska, jak jesteście po ślubie to się módl, Bóg nie lubi jak małżeństwa się rozpadają, ani trochę nie lubi. No fakt, kłamstwo ma krótkie nogi i na kłamstwie nic zbudować się nie da, ale jak się kochacie to i przez to przebrniecie.

MagdaM, żadne może, wrócisz na pewno, kwestia paru miesięcy, bo tyle chyba odczekać trzeba. To znaczy wrócisz do starań, z nami i tak będziesz. W końcu nie tylko aktywne staraczki mają prawo tu pisać :)

Gosiak żebyś Ty widziała co mnie się załącza na samą myśl... Agresor to pikuś

Wiecie była taka dziewczyna na forum, już jej dłuuuuugo nie widziałam, jej synek teraz ma koło dwóch lat, ona miała taki opis: gdyby ktoś skrzywdził moje dziecko prawdopodobnie dostałabym dożywocie za bestialskie zachowanie. No się zastanawiam czasem czy słowo ciałem się nie stało
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #45626 przez sylka
Mirella napisał:

Sylka konkurencję mi robisz? :D a rób, czarownicowanie to ciężka praca ;)

Skądże nie mam takiego doświadczenia ani odwagi by z tobą zadzierać heheh :lol: :lol:
Jak zobaczyłam swoje 2 kreseczki to pomyślałam, synuś sobie w brzuszku siedzi i tak zostało :) Może i u Angeliki sięsprawdzi :D

Magda czasem są spory między dwojgiem ludzi. Zycie nie jest łatwe i nigdy nie było tym bardziej we dwoje. Wiara czyni cuda ja wierzę że wam się uda pokonać te przeciwności losu które teraz się namnożyły.
14 lata 1 tydzień temu #45642 przez delfinek83
Wynik testu negatywny, uff :) Może to głupio zabrzmi, ale tym razem się z tego cieszę a nie płaczę jak zwykle. Choć stracha ciągle mam, bo nadal mnie boli :( Już nie tak mocno i często jak ostatnio, ale jednak. Wyniki badania moczu miały być na 14, pewnie siorka (pielęgniarka w szpitalu) już je odebrała, a ja podejdę do niej wieczorem i je wezmę. Ciekawe jak wyszły.

Asik, pochwal się swoim maluszkiem, czekamy na pierwszą fotkę :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 1 tydzień temu #45644 przez Mirella
Ej, Delfinek bez takich, dzwoń do siostry natychmiast, skąd Ci przyszło do głowy że ja cierpliwa jestem?
14 lata 1 tydzień temu #45648 przez MagdaM
Boli... :(
Boje sie.... :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 tydzień temu #45679 przez Mirella
A to nie po tych lekach boli?

Nie bój, przytul, moje lewe ramię czeka na Ciebie :)
14 lata 1 tydzień temu #45712 przez Asik
Mirella na pewno po lekach... Magda :kiss: :kiss:

A ja po usg.opisałam wsio i zdjecie dałam w sierpniowych mamusiach :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 tydzień temu #45716 przez gosiak
Asik napisał:

A ja po usg.opisałam wsio i zdjecie dałam w sierpniowych mamusiach :)[/quote]

Asiu widziałam fotkę i czytałam opis wrażeń po usg gratuluję i ciesze się razem z Tobą:))) no i dbaj o siebie i oszczędzaj tak jak lekarz każe :) a no i widzisz ominą Cie przedświąteczne porządki:) no i foteczka słodka aż się wzruszyłam no i serducho fajnie ze słyszałaś:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #45719 przez Asik
:D ehhh no ominą porządki :D jakos przezyję ale jeszcze 4-5 tyg bez sexu ??? :P heh no tez przezyje :) gin super ,nie zdążyłam zapytać a on wszystko mi powiedział :)

14 lata 1 tydzień temu #45721 przez magduska
dzieki dziewczyny,ale podjelismy decyzje,niestety nie warto do siebie wracac,co z tego,ze ja chce,ale druga strona powiedziala juz swoje nigdy w zyciu-nie chce byc ze mna,padlo o pare slow za duzo,
powiem wam,ze bede zag;adac do was co u was sie ciekawego dzieje,ja niestety rezygnuje z tego forum-z wpisow,bede tylko ogladac,mi nie jest to dane niestety,to forum juz nie dlamni ja nie staram sie o fasilke
powodzenia dziewczyny mam nadzieje ze wam wszystkim sie uda
14 lata 1 tydzień temu #45722 przez delfinek83
Mirella, no właśnie wtedy nie mogłam się dodzwonić, bo pewnie miała pacjentów i nie miała jak odebrać. Ale potem oddzwoniła, że wyniki ok. :)
Zobaczymy co dalej. Kupiłam sobie dzisiaj cieplutkie rajstopy, muszę zacząć o siebie dbać, a nie jak do tej pory wszystko olewać, a potem narzekać na zdrowie.

Asik, świetnie, cieszę się :lol:

Magda, trzymaj się tam jakoś, a w mężu i rodzince wsparcie masz? Bo to najważniejsze.
Buziaki :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 1 tydzień temu #45725 przez Asik
magduskaaaaaa :( :( kuurcze no masakra :( cholercia ..zawsze o parę słow za duzo...przykro mi :( :( ehh a może cos sie pomimo jego deklaracji że nigdy itp zmieni.Ja Ci tego z całego serducha zyczę :kiss: :kiss:
nie rezygnuj z wpisów ! bądz , rozmawiaj z nami :D :D

14 lata 1 tydzień temu #45728 przez gosiak
Asik napisał:

:D ehhh no ominą porządki :D jakos przezyję ale jeszcze 4-5 tyg bez sexu ??? :P heh no tez przezyje :) gin super ,nie zdążyłam zapytać a on wszystko mi powiedział :)

no tyle bez figli to niewątpliwie straszne:D ale czego się dla fasoleczki nie zrobi jak się tyle na Nią czekało:) ale słyszałam że podczas ciąży ma się wielką ochotę na sex prawda to?

magduska kurde walcz jak to tak... kurde jak kochasz to walcz tym bardziej że tyle ze sobą jesteście to chyba musicie się oboje kochać no chyba że już dłuższy czas się ze sobą męczycie to już inna sprawa, ale może to tylko taki większy kryzys może jeszcze idzie coś naprawić ohhh ida święta to fajna okazja do wybaczania sobie ciepłych rozmów no życzę Ci żebyś mogła spędzić je z ukochanym :kiss:

kurde właśnie usłyszałam w jakimś skrócie informacyjnym że jakaś matka zostawiła dziecko w samochodzie na mrozie i poszła na zakupy no co za pusta babka następna niemyśląca, powiedziala że spało i nie chciala budzić noszzzz.....nie wiem co z tym dzieckiem bo to był tylko jakiś skrót info...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #45731 przez magduska
powiem ci asik,ze mam strasznego dola,nie mam ochoty z nkim gadac,to mi juz i tak nic nie pomoze,rozstalismy sie na dobre,a o co tak naprawde sie poklocilismy o glupie pieniadze i stare sprawy z zdawien dawna,glownie kasa jest przyczyna rozstania,a tak sie cieszylam,ze bedziemy razem w przyszlym roku mieszkac w naszym nowym domu,a tu nic i tak dom zostaje dla niego,bo on go zaczal stawiac przed naszym slubem,zostaje calkowicie sama,wiekszosc osob pokazala,ze na nich nie mozna liczyc,odwrocili sie odemnie,wszyscy znajomi wspolni poszli za moim i uwazaja ze dobrze ze zemna sie rozstaje :-( mam strasznego dola nic mi sie nie chce,nie mam sily na to wszystko
14 lata 1 tydzień temu #45732 przez sylka
Kurcze Magda szkoda :( naprawdę nie da się nic zrobić, załągodzić sporu. Spędziliście razem kawał życia.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia