- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #45803 przez bewipo
MagdaM każdej się czasem zdarza mieć głupie pomysły, a w twojej sytuacji to jest jak najbardziej zrozumiałe i wybaczalne. Skoro teraz się zastanawiasz po co ci to było to wszystko jest jak najbardziej wporządku. Wiesz co robisz, wiesz że to może i głupie było, ale czasem trzeba. Tak jak dziewczyny mówia, popisac trochę to nic złego. Nie martw się tym. Kulki sobie włącz, to ci czas zleci tak, że hej i żadne chaty ci do głowy nawet nie przyjdą. Albo domino na kurniku, tez dobre jest i wciągające
Mirella biorę chłopca jak mówisz że ten miesiąc na chłopców jest
Idę spać, bo coś ostatni zasnąć nigdy nie mogę i kapryśna jestem
Mirella biorę chłopca jak mówisz że ten miesiąc na chłopców jest
Idę spać, bo coś ostatni zasnąć nigdy nie mogę i kapryśna jestem
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 tydzień temu #45809 przez Marta M
No tak Mirella fuj, fuj..
Gosiak nie ja chatuje tylko MagdaM
Dziewczyny powiedzcie mi jedna rzecz, bo ja im wiecej chce wiedziec tym mniej wiem...i wiecej pytan na ktore nie znam odpowiedzi...powiedzcie mi czy zatoka Douglassa powinna byc calkowicie wolna czy cos w niej powinno jednak byc?
I ile i w jakim okresie cyklu endometrium powinno miec rozmiar. Bo znajduje rozne sprzeczne informacje. Mialam USG w 10 dniu cyklu (przy cyklach 28 dniowych) takze faza przedowulacyjna mnie bardziej interesuje.
Niestety jutro wieczorkiem bede miala okazje wejsc takze niecierpliwe czekam jutra...a teraz slodkich snow staraczki
Gosiak nie ja chatuje tylko MagdaM
Dziewczyny powiedzcie mi jedna rzecz, bo ja im wiecej chce wiedziec tym mniej wiem...i wiecej pytan na ktore nie znam odpowiedzi...powiedzcie mi czy zatoka Douglassa powinna byc calkowicie wolna czy cos w niej powinno jednak byc?
I ile i w jakim okresie cyklu endometrium powinno miec rozmiar. Bo znajduje rozne sprzeczne informacje. Mialam USG w 10 dniu cyklu (przy cyklach 28 dniowych) takze faza przedowulacyjna mnie bardziej interesuje.
Niestety jutro wieczorkiem bede miala okazje wejsc takze niecierpliwe czekam jutra...a teraz slodkich snow staraczki
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 6 dni temu #45821 przez angellika1
Bewipo także myślę że tam jakas fasolinka może kiełkować
witam Iwonko
Widze że coraz więcej staraczek - świetnie Oby Grudzien był dla Was pogodny
A ja cały czas mam te plamienia wczoraj w sumie lekarz w szpitalu nic konkretnego mi nie powiedział.
witam Iwonko
Widze że coraz więcej staraczek - świetnie Oby Grudzien był dla Was pogodny
A ja cały czas mam te plamienia wczoraj w sumie lekarz w szpitalu nic konkretnego mi nie powiedział.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 6 dni temu #45831 przez Asik
Angellika to musisz sie bardzo denerwowac ...ale jak nic złego nie widzą to leż i się oszczedzaj porządki nas ominą typu mycie okien i przestawianie cięzkich rzeczy ale zawsze cos
laski ale miałam sen dzisiaj..dziwny..przysniło mi się imię dla chłopczyka nie miałam żadnego pomysłu ,żadne mi sie nie podobało a tu dzisiaj podpowiedz:D Szymon ni z gruszki ni z pietruszki bo sen o dupie marynie i nagle ktoś powiedział w nim imie ..dziwne.. heh ale Szymon mi się podoba
laski ale miałam sen dzisiaj..dziwny..przysniło mi się imię dla chłopczyka nie miałam żadnego pomysłu ,żadne mi sie nie podobało a tu dzisiaj podpowiedz:D Szymon ni z gruszki ni z pietruszki bo sen o dupie marynie i nagle ktoś powiedział w nim imie ..dziwne.. heh ale Szymon mi się podoba
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 6 dni temu #45832 przez Lacrijka
Szymon, bardzo ładne imie. Kiedyś tez myślałam że będe miała Szymonka ale czar prysł kiedy poznałam jednego Szymona który niezbyt miło mi sie kojazy Ja jak będę miała synka to będzie Maksymilian a jak będzie dziewuszka to będzie Nastazja lub Ligia, będziemy ciągnąć zapałki
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 6 dni temu #45835 przez Lacrijka
Dokładnie, ja w nigdy nie dam dziecku na imie Ewelina, Kinga, Emilia, Patrycja - wszystkie które znam to porażka ( oczywiscie nie mówie tu ze wszstkie takie są, w razie gdyby któraś z dziewczynek tak miała na imie) mówie o tych które ja akurat znam A z chlopaków to napewno nie Przemek, Rafał i Paweł
Nie wiem co z tym forum jest ale jak wiekszosc dziewczyn ja tym razem tez podchodze na luzie do staranek. Co ma być to będzie Ale są chwile że się jeszcze nakręce, ale już tak bardziej lajtowo Moze tez przez to, że juz szał świąteczny ogarnia nas po mału i wszystko inne schodzi na dalszy plan
Nie wiem co z tym forum jest ale jak wiekszosc dziewczyn ja tym razem tez podchodze na luzie do staranek. Co ma być to będzie Ale są chwile że się jeszcze nakręce, ale już tak bardziej lajtowo Moze tez przez to, że juz szał świąteczny ogarnia nas po mału i wszystko inne schodzi na dalszy plan
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 6 dni temu #45840 przez angellika1
Asik moja gin powiedziała że mogą występować plamienia a ten wczoraj gadał różne rzeczy a stanęło na tym że nie wiadomo od czego przyczyn może być dużo.....
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 6 dni temu - 14 lata 6 dni temu #45844 przez Asik
Lacrijka:D a możliwe że przedświąteczny szał ale to forum jest takie przyjacielskie i pewnie to tez ma wpływ
Angellika co lekarz to inny,ja bym się skupiła na prowadzącym wiec woierz w to co mówi Twoja gin a nie lekarz z przypadku niektórzy to dopiereo potrafia namącic jak widzą ze kobitka wystraszona ..masakra
Angellika co lekarz to inny,ja bym się skupiła na prowadzącym wiec woierz w to co mówi Twoja gin a nie lekarz z przypadku niektórzy to dopiereo potrafia namącic jak widzą ze kobitka wystraszona ..masakra
Ostatnio zmieniany: 14 lata 6 dni temu przez Asik.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 6 dni temu #45881 przez bewipo
Dziewczyny wy mi tu nie fasolkujcie, bo to i tak za wcześnie, ledwo co okres mi się skończył tydzień temu. Ja po prostu zestresowana jestem, potem nie mogę zasnąć, a że wstaje codziennie o 5 to zmęczona mogę być
Mirella na kurze siedziałam dużo, dużo jakiś czas temu. Teraz to już bym musiała nowe konto założyć, bo tamtego nie pamiętam. Przy wolnej chwili pewnie powrócę tam. A Mahjong-a też mam już opanowanego w sumie od dawna, tez jest fajny
Co do imion to ja mam dla dziewczynki Anita lub Eliza, a co do chłopca to z mężem do porozumienia żadnego nie doszliśmy.
Mirella na kurze siedziałam dużo, dużo jakiś czas temu. Teraz to już bym musiała nowe konto założyć, bo tamtego nie pamiętam. Przy wolnej chwili pewnie powrócę tam. A Mahjong-a też mam już opanowanego w sumie od dawna, tez jest fajny
Co do imion to ja mam dla dziewczynki Anita lub Eliza, a co do chłopca to z mężem do porozumienia żadnego nie doszliśmy.