BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #45764 przez sylka
angellika1 napisał:

A ja po wizycie na usg ehh czekam na nastepna 28 i zobaczymy jak na razie lekarz powiedział je ciąża jest młodsza o 1,5-2 tygodni niż z wyliczen @

To masz tak jak ja, mój maluszek jest młodszy o 2 tyg. niż termin z wyliczeń @
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #45765 przez bewipo
Hehe, Mirella to chłopczyk czy dziewczynka będzie ?? ;)

Asik ja cię tam zaraz muszę odwiedzic na sierpniówkach. Musiałam sobie w bańki pograć, bo to dobre na pomyślenie o życiu jest :)
14 lata 1 tydzień temu #45766 przez Marta M
Moj jest jakis inny...
jego wszystko interesuje...pyta, musi wszystko zobaczyc i wszystkiego dotknac...pamietam jak mu powiedzialam ze podczas okresu wychodza ze mnie takie skrzepy...a on na to ze chcialby je zobaczyc...i powiem Wam ze nawet mnie bylo dziwnie jak on na to patrzyl i tego dotykal...
teraz ja wyszlam na oblesna...heh...przepraszam dziewczyny za ten post...

juz z innej beczki...widze ze same syneczki Wam sie szykuja...dla mnie plec nie gra roli, przynajmniej przy pierwszym dziecku...;)
14 lata 1 tydzień temu #45773 przez gosiak
Mój to może patrzeć by tez mógł, ale słyszeć o takich rzeczach to tak nie za bardzo:) ale do porodu jak (będzie) :) to oczywiście bedzie mi towarzyszył :laugh: dla mnie płeć też nie jest ważna przy pierwszym dziecku byle było zdrowe:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #45775 przez Asik
Mirella napisał:

Asik, na sierpnióweczkach oczywiście byłam :) Na mojego nosa ładnego synka będziesz miała :lol:

Mirella ojjj ale by sie działo jakby tak faktycznie synus sie urodził :D w sumie to ja o naszej kruszynce myslę jak o synusiu :) a z Martulina to od razu dla mnie córcia była i juz :D noo ale najważniejsze to zeby zdrowe było :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 tydzień temu #45780 przez Nati
witam was, długo mnie nie było, zajęło mi sporo czasu odczytanie postów.

Przykro mi Magduska strasznie :(:( 3mam kciuki aby jednak może się udało rozwiązać konflikt

Asik gratulacje!!!

a ja dzisiaj miałam 2 egzaminy pisemne z socjologii i psychologii i zobaczymy, psych pewnie zaliczę, a z soc może być różnie bo dał zagadnienia inne niż te co mieliśmy na wykładach wrrrr

a z mężusiem zaczynamy staranka od soboty :)

Never judge the book by its cover...
14 lata 1 tydzień temu #45781 przez gosiak
ja też tak cichaczem myślę że Asik synka będzie miała, może przez to że kiedyś pisała że chciała by syneczka bo córę to już ma:) ale racja oby zdrowe było:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #45788 przez MagdaM
Czytam Was ale nie mam sil odpisywac...
Poje**** mnie...
Mam mysli zdradzieckie wzgledem meza :(
Siedzialam na chacie pierwszy raz od kilku lat...
Dramat :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 tydzień temu #45792 przez Mirella
Magda ja Ci nie raz mówiłam, zamiast łazić po necie wpadnij do mnie na kurę pogramy w domino :D A tak swoją drogą jakbym miała wyrzuty sumienia za każdego faceta z którym gadam przy grze.... Obawiam się że na kolanach do Częstochowy byłoby mało :) Magda Ty odreagowujesz, pozwól sobie na to, bez żadnych głupich myśli, jeżeli to Ci pomaga to w porządku, no chat to jeszcze nie zdrada, nawet jak się trochę głupot powypisuje :)

Bewipo ja w tym miesiącu samych chłopców przepowiadam, jak Ci pasuje to się podłącz :D

Co do facetów i patrzenia, to ja bym na okres jednak patrzeć nie dała, fuj ;) Ale kiedy miałam @ nie pytajcie, mój mąż wie takie rzeczy, ja nie wiem :)
14 lata 1 tydzień temu #45795 przez Iwonka
Witam wszystkie staraczki i wszystkie szczęśliwe mamusie:) Przyciągneły mnie tu Asik i Gosiak :):):)
U mnie dzisiaj termin @ no ale jeszcze jej nie ma i oby tak dalej tylko że ja to czarnowidz ostatnio jestem heehhe
14 lata 1 tydzień temu #45796 przez MagdaM
Mirella no siedze bo pisze prace i opracowuje zagadnienia i wlazlam na chat nie wiem po co no i z jednym chlopem... no gadalo mi sie super... nie powiem brakuje mi czegos...
o kurka mezu wrocil :( walnijcie mnie kiedys tylko mocno :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 tydzień temu #45797 przez Nati
Iwonka miło Cię widzieć, rozgość się :):)
i 3mam kciuki za pozytywne zafasolkowanie :) :kiss:

Never judge the book by its cover...
14 lata 1 tydzień temu #45798 przez Mirella
Magda, ja sobie kiedyś z Tobą na gg o tym pogadam, ale już nie dziś. Bo tu jednak każdy może wleźć i przeczytać, i wcale nie o nasze dziewczyny mi chodzi tylko o resztę świata

A walić Cię nie będziemy, sama się wal, no :P
14 lata 1 tydzień temu #45801 przez gosiak
Iwonka super że jesteś :) a ta @ to póki jej nie ma to git majonez i oby tak dalej a temkę mierzyłaś?

Marto M popisać z kimś na chacie to przecież nic strasznego fakt dawno też tego nie robiłam na razie nie jest mi to do niczego potrzebne ale czasem rozmowa z kimś zupełnie obcym w wirtualnym świecie dobrze robi no będziesz mogła się z tym źle czuć jak to dalej zabrnie że np co dzień byś pisała z tą jedną osobą no to wtedy lampka może Ci się zaświecić, ale takie jednorazowe pogaduchy to nic strasznego, a i jeżeli lepiej Ci po tej rozmowie to tym bardziej!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 tydzień temu #45802 przez Asik
Mirella napisał:

Bo tu jednak każdy może wleźć i przeczytać, i wcale nie o nasze dziewczyny mi chodzi tylko o resztę świata

dokładnie przewaznie tak jest że jakas znajoma "dobra dusza"wejdzie na forum i problem gotowy

Iwonkaaaaaaa :D no nareszcie :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży