- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 2 miesiąc temu #463251 przez izula
Gratulacje dwóch kresek
Gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Majeczki, rośnij zdrowo dziecinko Buziaczki dla ciebie.
Mnie już zaczyna wszystko pobolewać więc raczej dwóch kresek w tym miesiącu nie zobaczę Trudno, ale trzymam kciuki za inne dziewczyny. Buziaki dla was dziewczyny
Gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Majeczki, rośnij zdrowo dziecinko Buziaczki dla ciebie.
Mnie już zaczyna wszystko pobolewać więc raczej dwóch kresek w tym miesiącu nie zobaczę Trudno, ale trzymam kciuki za inne dziewczyny. Buziaki dla was dziewczyny
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 2 miesiąc temu #463289 przez Asik
Gorla gratulacje
Majeczko witaj na świecie
łooo a dwie krechy od lacry to mhmmm ja takich nie miałam piękne tłuste krechy
Izula---- pamietaj że dopóki @ nie ma to jest szansa a objawy?? praktycznie niczym się nie różnią ... no może cycki bardziej bolą ale to nie każdą
Majeczko witaj na świecie
łooo a dwie krechy od lacry to mhmmm ja takich nie miałam piękne tłuste krechy
Izula---- pamietaj że dopóki @ nie ma to jest szansa a objawy?? praktycznie niczym się nie różnią ... no może cycki bardziej bolą ale to nie każdą
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #463304 przez ann-sunshine
Gorla gratulacje dla dzielnej Mamusi
Witaj Majeczko, rośnij zdrowa i silna
Pierwsza miesiączka po ciąży zaliczona. Teraz zobaczymy na ile regularne cykle będą i od końca grudnia albo od początku stycznia wracam do Was jako staraczka
Witaj Majeczko, rośnij zdrowa i silna
Pierwsza miesiączka po ciąży zaliczona. Teraz zobaczymy na ile regularne cykle będą i od końca grudnia albo od początku stycznia wracam do Was jako staraczka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez ann-sunshine.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 2 miesiąc temu #463405 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
GORLA Bardzo się cieszę , że Majka już z nami Czekam na focie
Witam nowe staraczki Troche mnie nie było, dopiero nadrabiam Ale za dużo nie naskrtobałyście przez te 5 dni. A Londyn polecam
Pozdrawiam wszystkie babeczki!!!
Ajłonka Dopiero ustawiam się w kolejce
Gosiak TRzymam!
Witam nowe staraczki Troche mnie nie było, dopiero nadrabiam Ale za dużo nie naskrtobałyście przez te 5 dni. A Londyn polecam
Pozdrawiam wszystkie babeczki!!!
Ajłonka Dopiero ustawiam się w kolejce
Gosiak TRzymam!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 2 miesiąc temu #463676 przez MoNiaaa
gorla gratuluje i czekamy na zdjecie Majeczki :*
ja juz dochodze do siebie i zowu nachodzi mnie mysl o ciazy odczekam chwilke i moze cos zdzialamy mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze i przetrwam te 9 miesiecy
wiem ze wy nie lekarze ale myslicie ze te 3 miechy ktore lekarze mowia zeby odczekac to rzeczywiscie taki mus czy mozna wczesniej dfzialac zeby nie martwic sie o komplikacje itp?
ja juz dochodze do siebie i zowu nachodzi mnie mysl o ciazy odczekam chwilke i moze cos zdzialamy mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze i przetrwam te 9 miesiecy
wiem ze wy nie lekarze ale myslicie ze te 3 miechy ktore lekarze mowia zeby odczekac to rzeczywiscie taki mus czy mozna wczesniej dfzialac zeby nie martwic sie o komplikacje itp?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 miesiąc temu #463720 przez Mirella
Ja wiem że były na tym forum takie przypadki że dziewczyny wcześniej niż po trzech miesiącach fasolkowały (te aniołkowe mamy to naprawdę mają jakieś układy w niebie, zawsze bez kolejki) i dzieciaczki rodziły się zdrowe i było ok. A czy lekarze mają rację to nie wiem
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #463728 przez sylka
Agusia83 napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Monia wg. mnie wszystko zależy jak tam w środku sięto goi. U jednych szybciej u 2 dłużej. Pójdź na kontrolę do lekarza on obejrzy i wszystko będziesz widziała. Ja bym pewnie z 1-2 mies. poczekała do @ sprawdziął czy są regularne i prawidlowe i zaczeła wtedy dziaąłc.
Gorla gratulacje
Czesc Wam..
mam do Was pytanie, takie z innej beczki..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Monia wg. mnie wszystko zależy jak tam w środku sięto goi. U jednych szybciej u 2 dłużej. Pójdź na kontrolę do lekarza on obejrzy i wszystko będziesz widziała. Ja bym pewnie z 1-2 mies. poczekała do @ sprawdziął czy są regularne i prawidlowe i zaczeła wtedy dziaąłc.
Gorla gratulacje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez sylka.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 2 miesiąc temu #463837 przez Dorciaition
Monia mnie kazali czekać pół roku, ale ja w serduchu czułam, że mogę szybciej. Dostałam pierwszą @, potem drugą i działałam. Zaszłam po 2,5 mies od porodu i wszystko było ok.
Ale faktycznie lepiej dmuchać na zimne i udac sie do gina.
Ale faktycznie lepiej dmuchać na zimne i udac sie do gina.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 2 miesiąc temu #464015 przez MoNiaaa
jasne ze udam sie do gina na kontrole ale poczekam jeszcze na wyniki badan histopatologicznych zeby mi powiedziala co tam wyszlo.
ja wlasnie czuje ze juz bym mogla byc w ciazy ale wiadomo nei wiem jak to wygkada od srodka?
mam nadzieje z emoj aniolek tez bedzie czuwal nad nami i tyn razem wszytsko bedzie dobrze:)
ja wlasnie czuje ze juz bym mogla byc w ciazy ale wiadomo nei wiem jak to wygkada od srodka?
mam nadzieje z emoj aniolek tez bedzie czuwal nad nami i tyn razem wszytsko bedzie dobrze:)
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 2 miesiąc temu #464053 przez @nulka
Monia to jest tak że im mniejsza ciąża tym szybciej po niej można zacząć następną to kwestia odbudowy endo bo hormony wskakują na swoje miejsce od razu ale ja nie ginka - skonsultuj.
Asik dawaj świeżego Szymonka . Ja ciągle jak o nim myślę to się czuję jak jego ciotka bo to pierwszy urodzony dzieć odkąd tu jestem. A to już 23 albo 24 cykl z ZP
Asik dawaj świeżego Szymonka . Ja ciągle jak o nim myślę to się czuję jak jego ciotka bo to pierwszy urodzony dzieć odkąd tu jestem. A to już 23 albo 24 cykl z ZP