BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #463184 przez madziaska
Tzn, ze u mnie juz byla sytuacja podbramkowa ;) Bolalo jak cholera ;) Sprawdzcie, czy mąż nie ma, bo moj tez mial...
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #463199 przez Mirella
Ja pytałam lekarkę to powiedziała że mężczyźni się nie zarażają, ale jak tak mówisz to go zaraz pogonię niech się posiewa, nie będę się sama leczyć :P
12 lata 2 miesiąc temu #463251 przez izula
Gratulacje dwóch kresek :) :) :) :) :) :)
Gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Majeczki, rośnij zdrowo dziecinko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Buziaczki dla ciebie.
Mnie już zaczyna wszystko pobolewać więc raczej dwóch kresek w tym miesiącu nie zobaczę :( :( :( :( Trudno, ale trzymam kciuki za inne dziewczyny. Buziaki dla was dziewczyny :)

[/url]
[/url]
12 lata 2 miesiąc temu #463289 przez Asik
Gorla :D :D :D gratulacje :) :kiss: :kiss: :kiss:

Majeczko witaj na świecie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

łooo a dwie krechy od lacry to mhmmm ja takich nie miałam :D piękne tłuste krechy :D

Izula---- pamietaj że dopóki @ nie ma to jest szansa :) a objawy?? praktycznie niczym się nie różnią ... no może cycki bardziej bolą :) ale to nie każdą :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #463304 przez ann-sunshine
Gorla gratulacje dla dzielnej Mamusi :lol:
Witaj Majeczko, rośnij zdrowa i silna :kiss:

Pierwsza miesiączka po ciąży zaliczona. Teraz zobaczymy na ile regularne cykle będą i od końca grudnia albo od początku stycznia wracam do Was jako staraczka :woohoo:
12 lata 2 miesiąc temu #463337 przez Dorciaition
Gorla gratuluję i dużo zdrówka dla Was Dziewczyny :kiss:

Alanek[*] :(
12 lata 2 miesiąc temu #463405 przez emka
GORLA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Bardzo się cieszę , że Majka już z nami :) Czekam na focie :)

Witam nowe staraczki :) Troche mnie nie było, dopiero nadrabiam :) Ale za dużo nie naskrtobałyście przez te 5 dni. A Londyn polecam :)
Pozdrawiam wszystkie babeczki!!!

Ajłonka Dopiero ustawiam się w kolejce :)

Gosiak TRzymam! :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #463436 przez Agusia83
Czesc Wam..
mam do Was pytanie, takie z innej beczki..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 2 miesiąc temu #463676 przez MoNiaaa
gorla gratuluje i czekamy na zdjecie Majeczki :*

ja juz dochodze do siebie i zowu nachodzi mnie mysl o ciazy :) odczekam chwilke i moze cos zdzialamy :) mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze i przetrwam te 9 miesiecy :)

wiem ze wy nie lekarze ale myslicie ze te 3 miechy ktore lekarze mowia zeby odczekac to rzeczywiscie taki mus czy mozna wczesniej dfzialac zeby nie martwic sie o komplikacje itp?

http

]
12 lata 2 miesiąc temu #463720 przez Mirella
Ja wiem że były na tym forum takie przypadki że dziewczyny wcześniej niż po trzech miesiącach fasolkowały (te aniołkowe mamy to naprawdę mają jakieś układy w niebie, zawsze bez kolejki) i dzieciaczki rodziły się zdrowe i było ok. A czy lekarze mają rację to nie wiem :(
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #463728 przez sylka
Agusia83 napisał:

Czesc Wam..
mam do Was pytanie, takie z innej beczki..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia wg. mnie wszystko zależy jak tam w środku sięto goi. U jednych szybciej u 2 dłużej. Pójdź na kontrolę do lekarza on obejrzy i wszystko będziesz widziała. Ja bym pewnie z 1-2 mies. poczekała do @ sprawdziął czy są regularne i prawidlowe i zaczeła wtedy dziaąłc.

Gorla gratulacje :woohoo: :kiss: :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #463837 przez Dorciaition
Monia mnie kazali czekać pół roku, ale ja w serduchu czułam, że mogę szybciej. Dostałam pierwszą @, potem drugą i działałam. Zaszłam po 2,5 mies od porodu i wszystko było ok.
Ale faktycznie lepiej dmuchać na zimne i udac sie do gina.

Alanek[*] :(
12 lata 2 miesiąc temu #464015 przez MoNiaaa
jasne ze udam sie do gina na kontrole ale poczekam jeszcze na wyniki badan histopatologicznych zeby mi powiedziala co tam wyszlo.
ja wlasnie czuje ze juz bym mogla byc w ciazy ale wiadomo nei wiem jak to wygkada od srodka?

mam nadzieje z emoj aniolek tez bedzie czuwal nad nami i tyn razem wszytsko bedzie dobrze:)

http

]
12 lata 2 miesiąc temu #464039 przez agnesssa
mesy napisał:

Dziewoje Gorla dzisiaj o 14-30 urodziła Maja :-) 3200g 52 cm szczescia :lol:
Prócz tego że bolało jak diabli nic więcej nie wiem ;)

Gorluś WIELKIE GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Czekamy na zdjęcie Majeczki i szybciutko wracaj do siebie :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 2 miesiąc temu #464053 przez @nulka
Monia to jest tak że im mniejsza ciąża tym szybciej po niej można zacząć następną :kiss: to kwestia odbudowy endo bo hormony wskakują na swoje miejsce od razu ale ja nie ginka - skonsultuj. :)

Asik dawaj świeżego Szymonka :) . Ja ciągle jak o nim myślę to się czuję jak jego ciotka bo to pierwszy urodzony dzieć odkąd tu jestem. A to już 23 albo 24 cykl z ZP :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia