- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #461776 przez @nulka
iwonta to może znaczyć wszystko i nic.
ja mam syna z ostatniego dnia cyklu ale nie miałam już @, poprostu tak przesunęła się owulacja.
Istnieje taka możliwość, że @ może wystąpić nawet jeszcze przez 3 miesiące po zajściu w ciążę.
jeśli byłaby to ciąża poczęta przed samą @ to najwcześniej i tak możesz zrobić test za 2 tygodnie
powodzenia
ja mam syna z ostatniego dnia cyklu ale nie miałam już @, poprostu tak przesunęła się owulacja.
Istnieje taka możliwość, że @ może wystąpić nawet jeszcze przez 3 miesiące po zajściu w ciążę.
jeśli byłaby to ciąża poczęta przed samą @ to najwcześniej i tak możesz zrobić test za 2 tygodnie
powodzenia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez @nulka.
Temat został zablokowany.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 2 miesiąc temu #461929 przez izula
Cześć wszystkim
Jestem tu nowa . Na wasze forum trafiłam szukając literatury dla przyszłych mam . Od paru miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia. Na razie cisza ale wierzę, że i na nas przyjdzie czas i zobaczymy upragnione 2 kreseczki . Nikomu w rodzinie i wśród znajomych nie mówię o naszych staraniach. Trzymam to dla siebie. Cieszę się, że jest więcej dziewczyn, które starają się o dzidziusia i chcą o tym porozmawiać na forum.
Ja mam bardzo nieregularne cykle, raz jest to raz 26 dni a raz 31. Ostatnio moje cykle skróciły się do średnio 26 dni. Jak wynika z moich obliczeń około 8 listopada powinnam dostać @. Więc czekam ))). Pozdrawiam wszystkich
Jestem tu nowa . Na wasze forum trafiłam szukając literatury dla przyszłych mam . Od paru miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia. Na razie cisza ale wierzę, że i na nas przyjdzie czas i zobaczymy upragnione 2 kreseczki . Nikomu w rodzinie i wśród znajomych nie mówię o naszych staraniach. Trzymam to dla siebie. Cieszę się, że jest więcej dziewczyn, które starają się o dzidziusia i chcą o tym porozmawiać na forum.
Ja mam bardzo nieregularne cykle, raz jest to raz 26 dni a raz 31. Ostatnio moje cykle skróciły się do średnio 26 dni. Jak wynika z moich obliczeń około 8 listopada powinnam dostać @. Więc czekam ))). Pozdrawiam wszystkich
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 2 miesiąc temu #462027 przez Agusia83
PM jaka piekna masz Haneczke i taka duza dziewczynka z niej...czemu tak rzadko piszesz?
Iwonka, tak jak napisala @nulka....wszystko jest mozliwe...a @ masz skapy, czy raczej obfity, tylko raz jest a raz go nie ma? W ogole to wcale nie masz az tak bardzo nieregularnych cykli...sa w normie
Izula, witaj...lepiej nie moglas trafic. Zagladaj czesciej.
Lacra, co u Ciebie, jak sie czujesz?
Gosiak...a Ty kiedy masz dostac @?? jakos na dniach?
Iwonka, tak jak napisala @nulka....wszystko jest mozliwe...a @ masz skapy, czy raczej obfity, tylko raz jest a raz go nie ma? W ogole to wcale nie masz az tak bardzo nieregularnych cykli...sa w normie
Izula, witaj...lepiej nie moglas trafic. Zagladaj czesciej.
Lacra, co u Ciebie, jak sie czujesz?
Gosiak...a Ty kiedy masz dostac @?? jakos na dniach?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #462118 przez PM
Agusia83 jakoś kiepsko u mnie z organizacja. Wcześniej jak siedziałam w domu to niby dużo do zrobienia ale zawsze się znalazło czas dla siebie i na chwile relaksu. A teraz praca dom praca dom i tak od poniedziałku do piątku. Śmiałam się ostatnio że jak mała leżała to się chciało żeby siedziała, jak usiadła to człowiek chciał żeby raczkowała itd. Teraz lata jak oszołom i czasem stwierdzam że było fajnie jak leżała. Mam wszędobylską kobitkę i głowa kręci mi się wkoło.
Pannica wyrasta mi fajniutka i galanta i co mnie każdego dnia zaskakuje to to że coraz więcej słów powtarza. Zaraz mnie przegada a potem sprzeda i jeszcze pewnie na tym sporo zarobi
Buziaczki przesyłam i cały czas ściskam kciukasy
Pannica wyrasta mi fajniutka i galanta i co mnie każdego dnia zaskakuje to to że coraz więcej słów powtarza. Zaraz mnie przegada a potem sprzeda i jeszcze pewnie na tym sporo zarobi
Buziaczki przesyłam i cały czas ściskam kciukasy
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 miesiąc temu #462608 przez Mirella
sylka napisała:
Sylka, no weź nie strasz, bakterie nie polazły, dalej się panosza, właśnie wyniki odebrałam, nic antybiotyk nie pomógł, jutro ide do nefrologa, w przysżłym tygodniu do gina, niech sobie moje mięśniaki obejrzy, jak już mnie wszyscy wyleczą to mogę mieć takie krechy, ale wcześniej to lepiej nie, bym wam całe 9 miechów maruderowała, nie zniesiecie tego
Mirella już myślałam że Twój
2 krechy jak nic
Sylka, no weź nie strasz, bakterie nie polazły, dalej się panosza, właśnie wyniki odebrałam, nic antybiotyk nie pomógł, jutro ide do nefrologa, w przysżłym tygodniu do gina, niech sobie moje mięśniaki obejrzy, jak już mnie wszyscy wyleczą to mogę mieć takie krechy, ale wcześniej to lepiej nie, bym wam całe 9 miechów maruderowała, nie zniesiecie tego
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198