BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #464403 przez Insomnia
Gorla gratuluję :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Czekam na zdjęcie Majeczki :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #464415 przez Asik
@nulka :) zgodnie z życzeniem prosze bardzo :) świeżak :) 15 min temu zrobione :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
12 lata 2 miesiąc temu #464490 przez MoNiaaa
Szymonek sliczny i jaki juz duuuzy...jejq ale ten czas leci a pamietam jak podczytywalam wasz watek :)

ja chyba weszlam w jakis nowy etap!!!
odczuwam jakas zloscv i zal ze wczesniej nikt nie zauwazyl ze cos takiego sie dzieje wtedy moglabym szybciej znowu byc w ciazy a tak przelecialomi 3 miesiace :(
strasznie chcialam dzidzia miec na wiosne lub lato bo mozna z maluszkiem na polko wychodzic i spacerkowac :)
wiem ze termin nie jest najwazniejszy byle zdrowe to oczywiste ale to wszystko mnie irytuje bo teraz moglabym juz znowu byc w ciazy!!!!!!!!

wogole od kilku dni wlaczylo mi sie znowu ze juz bym chciala byc w ciazy najlepiej w tym miesiacu ale chyba to malo realne:(

wogole zauwazylam ze moj M boi sie teraz sexu ze cos mis ie moze stac itp...

http

]
12 lata 2 miesiąc temu #464504 przez Marta M
Asik Szymek do zacałowania, śliczny chłopak :) A powiedz mi, bo on starszy trochę od Majki...jakie postępy ma jeśli chodzi o mowę, mówi jakieś słówka??
12 lata 2 miesiąc temu #464518 przez emka
MOnia :kiss: Miałam dokładnie to samo, taką złość ba lekarza na wszystko że tak się stało, że wmawiano mi ze będzie OK... a nie było!!! W łazience szpitalnej, porwałam ręcznik, ale pomogło mi to... ;) Oj cioężko jest na początku ale powoli wszystko wraca do normy... z czasem. Mi lekarz mówił o 3 miesiącach przerwy, ale wiem ze m ożna i wcześniej, zresztą nie wiadomo czy od razu się uda, ale do kontroli idż koniecznie, trezba sprawdzić czy nie ma zrostów. Na pewno szybko Ci się uda :) Zaciskam kciuki! :kiss: :kiss: :kiss:

Asik Szymek cudowny :)

@nulka :kiss:)

Inso Wygłaskaj brzucholka od ciotki :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #464532 przez Asik
dziękujemy za komplementy :)

Marta M ... no Szymek nie mówi za wiele , mama, nie , nie ma.. i cos jakis nowożytny Szymoński :) ale on ze względu na rozszczep ma opóznienie w mowie, z dziurką sie nie dało no i warga w dwóch częściach spowodowała że nie gaworzył wczesniej i dopiero po 8 mcu zaczął jak się wygoiło wsio, nadgania teraz , duzo z nim ćwiczę i mam nadzieje że dogoni rówieśników :) tym, bardziej że u na na sierpniówkach jest sporo dzieci które cos tam mówią ale niewiele a niektóre tak jak Szymek.
a Maja juz coś mówi? aaaa własnie , bo zapomniałabym , pediatra powiedziała że do logopedy się wysyła dzieci jak skończą dwa lata i nie mówią... więc tym bardziej jestem spokojna :D

Moniaa złośc to najlepsze co może byc :) wyrzucisz wsio z siebie i na nowo wsio zaczniesz :)

Emka masz rację :0 wyrzucić złość z siebie, rozerwać coś wykrzyczeć to najlepsze co może być :D duszenie nic poza depresją nie przyniesie

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 2 miesiąc temu #464553 przez MoNiaaa
tylko do ginki chce isc teraz takiej babki co w szpitalu pracuje i ajest bardzo dobra a co sie z tym wiaze dlugie terminy a chce wczesbiej zaczac probowac nei wiem ale czuje ze chce szybko!!

niby takw ciagu dnia nie mysle o tym ale czuje ze to wraca dzis od rana tylko to mi po glowie chodzi...:( czuje ze sie troche zmienilam..jakos nie mam takie poczeby spotykania z ludzmi jak dawniej i najchetniej bym w domu siedziala..na mysl ze za tydzien mam do pracy wrocic boli mnie brzuch z nerwow :(

wiem ze niby mozna wczesniej przykladem jest dave juz po miesiacu znowu w ciazy byla:)
tylko szczerze boje sie tez reakcji lekarza jakbym tak szybko zaszla..wiem wiem powinnam to miec w d... ale po tym jak mnie potraktowane w szpitalu moge sie wszystkiego psodziewac:(

ale dupa ze wszystkim!!!!w zyciu nic nie mozna zaplanowac..wszytsjo bylo wyliczone idealny termin itp i co...wszystko sie posypalo jak domek z kart:(
a Julka zupelny przypadek my nie przygotowani bez pracy i wszystko cudownie sie ulozylo dobrze ze ja mam b\o bylo by owiele trudniej!!!

http

]
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #464578 przez bidol
GORLA - GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
CZEKAMY NA FOTKĘ MAJUSI :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiak
- trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

Asik
- Szymuś boskiii :cheer: :cheer: :cheer:

Mirella - jeszcze Cie męczy :unsure: biedulka :( :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Monia- dzielna kobieta z Ciebie :kiss: :kiss: zobaczysz będzie dobrze - trzymam kciuki :kiss: :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #464632 przez MoNiaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]
12 lata 2 miesiąc temu #464670 przez sloneczko33
witam was ja mam prowadzone cykle na www.28dni.pl i ten cykl co miałam nosi nazwe przerwa na zdrowie i tu niespodzianka jestem w ciazy a niczek mam sloneczko32 :laugh:
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #464700 przez emka
Monika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

słoneczko Gratulacje! :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #464759 przez Marta M
Asik Maja też nie mówi, coś tam po swojemu tylko ;) Ja o jej czasie ponoć już słowa po dwa łączyłam np pies śpi, itd ale moja siostra do 2ego roku życia nie mówiła nic oprócz mama, tata, baba, potem jak się rozgadała to w mig poszło, więc się nie martwię, tak tylko pytam z ciekawości :)

słoneczko a to Ci niespodzianka cudna, gratuluje :):)

Monia ja niestety nie wiem, mam tylko nadzieję że szybko zajdziesz w upragnioną ciąże :):)
12 lata 2 miesiąc temu #464884 przez JustynaZuzanna

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 2 miesiąc temu #465025 przez Lacrijka
Dzien dobry..

Od 17 min mam neta bez przerwy...hurrrra !!! zobaczymy co bedzie dalej.. :lol:
12 lata 2 miesiąc temu #465033 przez Mirella
Jakby mnie kto odciął od neta to bym padła całkiem, no ale ja to uzależniona jestem :blink:

Bidolku no trzyma mnie, trzyma, do tego dostałam lek, który jest chemioterapeutykiem, nie wiem co to znaczy i normalnie boję się brać tyle ma skutków ubocznych, no ale łykam bo co mi pozostaje ;) Najgorsze że nawet napojów alkoholowych przy tym pić nie można, o alkoholu nie wspominając, a mam tego dziadostwa na prawie dwa miesiące, nie wiem czy ja się szampana na Sylwestra napiję :(

Lacra się nie chwal netem tylko opowiadaj co słychować tu i tam.

Szymon i Maja to ładna para by była, nie?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia