BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #467125 przez sylka
a jak to wyglada ampułka jak do zastrzyku z aluminiowym zakorkowaniem? Jak tak i jest spora to zapewne wstrzykujesz wde ew. roztwór soli fizjologicznej do środka. Niewiem jak wygląda "opakowanie" tego kontrastu.
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #467126 przez ViFi
to nie jest proszek tylko płyn a ampułce z metalowym zakonczeniem....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #467129 przez sylka
To myslę, że trzeba wstrzyknąć wdę d niej a następnie pobierać taką dużą strzykawką do szklanki. Taka większa strzykawka to Zaneta 100 ml czy 200 mieści
12 lata 5 miesiąc temu #467272 przez MoNiaaa
studentka ja tez sie nigdy nei zastanawialam nad pozycja:P
wydaje mis ie ze nie ma wiekszego znaczenia ale moze warto juz po lezec chwile gdzies tak slyszalam :side:

http

]
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #467289 przez studentkaae
:) pewnie macie rację, że pozycja nie ma znaczenia, ale jak się nie udaje jakiś czas to człowiek nawet nad takimi tematami się zastanawia :laugh:
to z serii - co by tu zrobić jeszcze, żeby w końcu były te II kreski :)
sorry, nie będę już zadawać głupich pytań, miłego dzionka :)
12 lata 5 miesiąc temu #467300 przez izula
Sylkaa ja się też nad tym zastanawiam :)

Ostatnio wyczytałam że trzeba stosować dietę specjalną, ale jakoś nie jestem miłośnikiem diet dlatego na razie po to nie sięgam.
Chodź muszę przyznać parę rzeczy odstawiłam :)

Czasami się zastanawiam jak to jest, że takie małolaty raz i już jest w ciąży. I to za pierwszym podejściem. A tu tak nie ma.

[/url]
[/url]
12 lata 5 miesiąc temu #467301 przez kasia1329
Drogie mamuśki uprzejmie prosimy o głosiki dla nas :)
www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat...a/galeria/entry/8349

Chętnie się zrewanżujemy!

Kasia, Mateuszek i fasoleczka :)
12 lata 5 miesiąc temu #467304 przez izula
Głosik oddany, życzę powodzenia :)))

[/url]
[/url]
12 lata 5 miesiąc temu #467325 przez Mirella
Studentkaae palniecie Ci się należy, ale że stosunkowo nowa tu jesteś to jak zgadniesz za co, to Ci daruję. Ale postaraj sie bo jak nie to armatę wyciągnę :P
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #467340 przez emka
studentkae Jedna rada - wrzuć na luz! :) Wiem łatwo się gada, ale najskuteczniejsza z pozycji :) :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 5 miesiąc temu #467372 przez Asik
Emka ołł jesss :) na luzie :) chociaż mysmy Szymka na szybcika jakos tak predko prędko bo trza dalej jechać na załadunek :D hihi zero leżenia po tylko frruu na dół i brrum :)
zresztą cykl stracony to był bo M pojechał wczesniej sam i nie wrócił w dni płodne tylko po , pojechaliśmy potem razem ale to tak bo hiszpania francja i włochy no i zakupy zrobic , no i jakos z Szymkiem wróciliśmy :)

aaa ja tez plisss o głosiki :D

www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat...ria/?filter=asik2102

mhmm mozna trzy razy na to samo zgłoszenie więc każdy kto chętny pomóc buziaka od Szymcia dostaje :D :D :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 5 miesiąc temu #467410 przez studentkaae
Mirelcia, armatę? na mnie? nieee, proszę :P
ok, już nie będę, albo raczej będę... zadawać te moje pytania ;)

emka - hehe, no tak ten luz to ta cała tajemnica na to wychodzi :)

buziole z Bielska Dziewczyny :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #467411 przez izula
Szymcio też dostał głosik :)

[/url]
[/url]
12 lata 5 miesiąc temu #467417 przez roksana187
Witajcie, mam do odstapienia 2-tygodniowa kuracje hormonalna do zaplodnienia invitro(zastrzyki suprecur 1mg/ml,gonal-f 900IU/1.5ml dwa opakowania,ovitrelle 250micrograms,trzy tabletki na wyciszenie i uspokojenie przed pobraniem jajeczek-temazepan) -moze znacie kogos kto potrzebuje.Mnie juz nie potrzebne a data waznosci do konca 2013r.
12 lata 5 miesiąc temu #467436 przez MoNiaaa
studentka nie ma glupich pytan i po to tu jestesmy zeby o wszytskim pogadac!!dobrze ze mirella cie ostrzegla bo ja cie juz chcialam palnac :angry:
no i teraz moze czesciej bedziesz sie tu z nami udzielac ..znowu jedziemy na tym samym wozku
az sama w to ie wierze po tym wsyztskim...dopiero przezywalam testy i odliczalam dni i kiedy pojawily sie dwie II i co...wrocilam do punktu wyjscia i do tego jeszcze mi mowia ze przeciez tam nic nie bylo :pinch: chyba tylko dla mnie to byl maly dzidzius :(
teraz to zaczyna do mnie docierac ze to wszystko sie stalo naprawde :(minely juz prawie 2 tyg.tak bardzo chce byc znowu w ciazy a jednoczesnie sie strasznie boje ze znowu moge taka diagnoze uslyszec i ktos mi powie ze to z mojej winy bo moze za szybko zaszlam 2 raz czy cos

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży