- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
teraz sobie trochę pluję w twarz, bo trzeba było od razu faktycznie działać, bo podobno organizm bardzo często zaraz po poronieniu od razu jest bardziej płodny. no, ale zaczekaliśmy i teraz 4 cykle narazie nic = negatywne, ten jest 5...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
ViFi ja jak byłam z Kamilem na TK to widziałam, że ludzie tam przed badaniem pili cały litr wody z tym kontrastem, z tym że nie pamiętam w jakim czasiesylka napisał:
Vifianie bierzesz tego przypadkiem w pracowni tuż przed badaniem. Oni chyba tam ci powiedzą co i jak. Wygaje mi sie że rozrabiasz to w 250 ml wody.
mam to zrobić
ze ampulke rozrabiam w 1 l wody na noc wypijam 2 szklanki
i 2 godziny przed badniem 2 szklaniki
ale jak to wydostać...
A tak w ogóle to Witam
Asik głos oddany
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Emka ołł jesss na luzie chociaż mysmy Szymka na szybcika jakos tak predko prędko bo trza dalej jechać na załadunek hihi zero leżenia po tylko frruu na dół i brrum
zresztą cykl stracony to był bo M pojechał wczesniej sam i nie wrócił w dni płodne tylko po , pojechaliśmy potem razem ale to tak bo hiszpania francja i włochy no i zakupy zrobic , no i jakos z Szymkiem wróciliśmy
aaa ja tez plisss o głosiki
www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat...ria/?filter=asik2102
mhmm mozna trzy razy na to samo zgłoszenie więc każdy kto chętny pomóc buziaka od Szymcia dostaje
Trzy glosiki oddane
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
nie wiem zy to sie jakos czuje ale ja czuje ze juz moglabym byc w ciazy ale poczekam chociaz z miesiac i w grudniu dzialamy..no i czekam na @ ciekawe kiedy przyjdzie vhoc podobno przezd tez moznaby zafasolkowac...
dzis nawet z mezem mowilismy ze moze blizniaki sie nam trafia...stracilismy jedno to moze teraz dostaniemy dwoje na pocieszenie...
jakas szanse teoretycznie mamy bo ja z blizniakow jestem(ktory niestety we eczesnej ciazy obumarl)i mojego M kuzynowstwo jest blizniakiami
a ja dzis wqrzona na maksa bylismy u taty na obiedzie i jak zwykle stal na 1 pietrze nasz wozek i ktos zarabal nam kocyk i rekawiczki;/;/;/ a od ponad 2 lat nic nam nie zginelo...ale ktos mial tupet i to w niedziele
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia.. chamstwo nie zna granic,,,uhhh dorwać takich i łeb urwać... małe dziecko okradać ,,, no cholera jasna
mhmm a co do blizniaków.;; możliwe że tak będzie heheheh a poczekac na @ lepiej bo nie wiadomo jakie domek miałby ściany.. a tak sie odbuduje wsio na nowo i będzie w sam raz na nową fasolke albo nowe fasolki
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
- Otrzymane podziękowania: 0
Jeżeli ktoś wie to na bank Justyna, nie widział ktoś Justyny?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzień dobry,
TK Miałam 2 razy i 2 razy kontrat dożylnie i jednocześnie raz piłam, ale miałam buteleczkę podaną przez pielęgniarki na oddziale, także nie widziałam jak one to to rozrabiają.
Ostrzegam bo niektórzy, np ja po kontrście reagują bardzo biegunkowo
Przepraszam, że teraz dopiero odpisuje, ale byłam się wymęczyć na targach SPA w Krakowie...
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Opowiadaj jak poród w naszym mieście, zmieniło się coś? Buziakuję!
Monia BYłam w tym Londynie i przykro jest mówić, ale taki ten naród zakichany, tam wstyd się przyznać że jesteś z Polski. Usłyszałam smutny komentarz w sklepie, nie wiem czy myśleli ze nie rozumiemy po angielsku... byłam oburzona, no ale chyba sobie na to zasłużyliśmy (w sensie Polacy - złodzieje)... smutne to ale prawdziwe...
Asik Głosiki oddane
Mirella A podzielisz się???
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A patrzcie jaką pannę mam:
Wiem zdjęcia prawie identyczne ale każde mi się tak strasznie podoba Sprzed 10ciu minut
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.