BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 miesiąc temu #467492 przez Mirella
Monia, no ale sobie wymyśliłaś, jak uda się zajść to znaczy że organizm jest gotowy więc nie ma za szybko, zresztą zobacz jak szybko Dave zafasolkowała drugi raz, a wcześniej MagdaM i Dorcia, a przecież Alanek Dorci duży był, to teoretycznie powinna więcej odczekać, a Lenka jaka cudna :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 1 miesiąc temu #467527 przez studentkaae
hmm, no tak, ja po poronieniu świadomie odczekałam 3 miesiące i dopiero po tym czasie zaczęliśmy staranka na nowo, mimo, że lekarz powiedział mi, że w moim przypadku nie widzi przeszkód, żeby się starać już po pierwszej @.
teraz sobie trochę pluję w twarz, bo trzeba było od razu faktycznie działać, bo podobno organizm bardzo często zaraz po poronieniu od razu jest bardziej płodny. no, ale zaczekaliśmy i teraz 4 cykle narazie nic = negatywne, ten jest 5...
12 lata 1 miesiąc temu #467578 przez Mała
ViFi napisał:

sylka napisał:

Vifianie bierzesz tego przypadkiem w pracowni tuż przed badaniem. Oni chyba tam ci powiedzą co i jak. Wygaje mi sie że rozrabiasz to w 250 ml wody.

mam to zrobić
ze ampulke rozrabiam w 1 l wody na noc wypijam 2 szklanki
i 2 godziny przed badniem 2 szklaniki
ale jak to wydostać...

ViFi ja jak byłam z Kamilem na TK to widziałam, że ludzie tam przed badaniem pili cały litr wody z tym kontrastem, z tym że nie pamiętam w jakim czasie

A tak w ogóle to Witam

Asik głos oddany :)
12 lata 1 miesiąc temu #467596 przez Asik
Mała , Izula dziękujęęęęę w imieniu Szymeckiego :) :)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 1 miesiąc temu #467661 przez gosiak
Asik napisał:

Emka ołł jesss :) na luzie :) chociaż mysmy Szymka na szybcika jakos tak predko prędko bo trza dalej jechać na załadunek :D hihi zero leżenia po tylko frruu na dół i brrum :)
zresztą cykl stracony to był bo M pojechał wczesniej sam i nie wrócił w dni płodne tylko po , pojechaliśmy potem razem ale to tak bo hiszpania francja i włochy no i zakupy zrobic , no i jakos z Szymkiem wróciliśmy :)

aaa ja tez plisss o głosiki :D

www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat...ria/?filter=asik2102

mhmm mozna trzy razy na to samo zgłoszenie więc każdy kto chętny pomóc buziaka od Szymcia dostaje :D :D :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Trzy glosiki oddane ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 miesiąc temu #467889 przez Asik
Gosiaczku :) dziekujemy :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #467891 przez MoNiaaa
Mirelcia od tego myslenia juz roze rzeczy mi do glowy przychodza i jescze na neci poczytalam pare bzdur i tak sie mi trzymaja glowy...
nie wiem zy to sie jakos czuje ale ja czuje ze juz moglabym byc w ciazy ale poczekam chociaz z miesiac i w grudniu dzialamy..no i czekam na @ ciekawe kiedy przyjdzie vhoc podobno przezd tez moznaby zafasolkowac...

dzis nawet z mezem mowilismy ze moze blizniaki sie nam trafia...stracilismy jedno to moze teraz dostaniemy dwoje na pocieszenie...
jakas szanse teoretycznie mamy bo ja z blizniakow jestem(ktory niestety we eczesnej ciazy obumarl)i mojego M kuzynowstwo jest blizniakiami :P

a ja dzis wqrzona na maksa bylismy u taty na obiedzie i jak zwykle stal na 1 pietrze nasz wozek i ktos zarabal nam kocyk i rekawiczki;/;/;/ a od ponad 2 lat nic nam nie zginelo...ale ktos mial tupet i to w niedziele :angry: :angry: :angry: :angry:

http

]
12 lata 1 miesiąc temu #468003 przez Dorciaition
Asik poproszę i ja o buziaczka od Szymusia :)

Będziemy głosować :)

Alanek[*] :(
12 lata 1 miesiąc temu #468029 przez Asik
Dorcia :D :D dziękujemy :D :D :D a tutaj buzaalki od Szymenka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Monia.. chamstwo nie zna granic,,,uhhh dorwać takich i łeb urwać... małe dziecko okradać ,,, no cholera jasna
mhmm a co do blizniaków.;; możliwe że tak będzie heheheh :D :D :D a poczekac na @ lepiej bo nie wiadomo jakie domek miałby ściany.. a tak sie odbuduje wsio na nowo i będzie w sam raz na nową fasolke albo nowe fasolki :D :D :D :D

12 lata 1 miesiąc temu #468082 przez Suari
Takie troszkę spóźnione, ale to nic ;) gratulację Lacrijka :)
12 lata 1 miesiąc temu #468191 przez gorla
Melduję sie ze zdjęciem kolejnej staraczkowej dzidzi :)

Oto Majka :)
Załączniki:
12 lata 1 miesiąc temu #468203 przez JustynaZuzanna
Mirella napisał:

Jeżeli ktoś wie to na bank Justyna, nie widział ktoś Justyny?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzień dobry,
TK Miałam 2 razy i 2 razy kontrat dożylnie i jednocześnie raz piłam, ale miałam buteleczkę podaną przez pielęgniarki na oddziale, także nie widziałam jak one to to rozrabiają.
Ostrzegam bo niektórzy, np ja po kontrście reagują bardzo biegunkowo :(

Przepraszam, że teraz dopiero odpisuje, ale byłam się wymęczyć na targach SPA w Krakowie...

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 1 miesiąc temu #468236 przez Mirella
Niniejszym oficjalnie adoptuję Majeczkę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #468238 przez emka
Gorla Wiesz co wykrztusiłam z siebie jalk zobaczyłam zdjęcie "Matko! Jaka śliczna!" Jakie włoski szok! Cudna :) w ogóle wygląda na starszą :)większa :)
Opowiadaj jak poród w naszym mieście, zmieniło się coś? Buziakuję! :kiss: :kiss: :kiss:

Monia BYłam w tym Londynie i przykro jest mówić, ale taki ten naród zakichany, tam wstyd się przyznać że jesteś z Polski. Usłyszałam smutny komentarz w sklepie, nie wiem czy myśleli ze nie rozumiemy po angielsku... byłam oburzona, no ale chyba sobie na to zasłużyliśmy (w sensie Polacy - złodzieje)... smutne to ale prawdziwe... :dry:

Asik Głosiki oddane :)

Mirella A podzielisz się??? :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 1 miesiąc temu #468239 przez Marta M
gorla Majka jest przecudna, strasznie podobna do mojej Majki jak była malutka..:)

A patrzcie jaką pannę mam:

Wiem zdjęcia prawie identyczne ale każde mi się tak strasznie podoba :) Sprzed 10ciu minut :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia