- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #468984 przez MoNiaaa
wrzucic na luz to wlasnie jest najprostsze a zarazem najtrudniejsze bo jak tu nie myslec i nie liczyc jak sie tak czeka na szkraba.
ja tez mam ambitny plan wrzucic na luz i dzialac tylko jakos dziwnie ciagle po glowie chodza mi mysli kiedy bede mogla zaczac...czekam na ta @ jak na zbawienie gdyby nie to to pewnie juz bym sie starala:P ale listopad poszedl na stracenie(a szkoda bo mialabym 2 dzieciaczkow z sierpnia) ale w grudniu juz musi cos sie zaczac dziac...
tylko kiedy @ przyjdzie oby jeszcze w tym miesiacu bo jak sie okaze ze ze 2 miechy jej nie bedzie to troche lipnie...
wogole jestem nastawona ze uda sie za 1 razem jestem strasznie sflustrowana ze nie jestem juz w ciazy nie wiem jak to opisac ale dziwne uczucie jak czytam dziewczyny z mojego watku to sie zastanawiam jak to mnie juz to nie dotyczy?????
ja tez mam ambitny plan wrzucic na luz i dzialac tylko jakos dziwnie ciagle po glowie chodza mi mysli kiedy bede mogla zaczac...czekam na ta @ jak na zbawienie gdyby nie to to pewnie juz bym sie starala:P ale listopad poszedl na stracenie(a szkoda bo mialabym 2 dzieciaczkow z sierpnia) ale w grudniu juz musi cos sie zaczac dziac...
tylko kiedy @ przyjdzie oby jeszcze w tym miesiacu bo jak sie okaze ze ze 2 miechy jej nie bedzie to troche lipnie...
wogole jestem nastawona ze uda sie za 1 razem jestem strasznie sflustrowana ze nie jestem juz w ciazy nie wiem jak to opisac ale dziwne uczucie jak czytam dziewczyny z mojego watku to sie zastanawiam jak to mnie juz to nie dotyczy?????
Temat został zablokowany.
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #469006 przez MoNiaaa
IZULA PRZECIEZ JESTEMY NA WRZESIEN UMOWIONE TO MUSISZ CIERPLIWIE POCZEKAC NA MNIE I STUYDENTKE
wiem ze latwo sie mowi ja tez bede schizowala co miesiac ale w koncu musi sie udac!!!!
widzisz ty nie chcesz a ja z utesknieniem czekam na @ zeby wogole moc dzialac...a czytalam na necie ze czasem czeka sie nawet kilka miesiecy oby u mnie nie wystapil taki przypadek ale po ostatnich wydarzeniach juz wszystkiego moge sie spodziewac...niestety cale lato mi ucieklo to chociaz na jesien chce sie zalapac!!
wiem ze latwo sie mowi ja tez bede schizowala co miesiac ale w koncu musi sie udac!!!!
widzisz ty nie chcesz a ja z utesknieniem czekam na @ zeby wogole moc dzialac...a czytalam na necie ze czasem czeka sie nawet kilka miesiecy oby u mnie nie wystapil taki przypadek ale po ostatnich wydarzeniach juz wszystkiego moge sie spodziewac...niestety cale lato mi ucieklo to chociaz na jesien chce sie zalapac!!
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #469014 przez izula
Po woli zaczynam się zastanawiać co jest nie tak. Kolejny miesiąc do tyłu. Z moim szczęściem to się nawet na wrzesień nie załapię. A w sierpniu przyszłego roku kończę 30 lat a po 30 to podobno coraz gożej jest, żeby się udało. Ehh i tak to jest. Smutno mi bo moje koleżanki właśnie mają takie fajne małe dzidziusie, tak się akurat ułożyło, że trzy urodziły w przeciągu październik/listopad. Jak mnie dziś ktoś wkurzy w pracy to chyba będę gorsza niż te "pielęgniarki" a co tam, raz też mogę być nie miła dla wrednych typów.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #469017 przez izula
Monia tak wiem, pamiętam ale ehh to silniejsze. Mam dziś podły chumor. Od tygodnia bolał mnie brzuch i tylko się mazało. Myślalam, że może a kurat. A tu dziś suprise. Ale ja tak mam nie mogę nic zaplanować ani niczym się cieszyć. Jak się nastwię to się okazuje, że objawy ciążowe są u mnie objawami przed @. To nie samowite.
Mam nadzieję, że sie wam dziewczyny uda i dołączycie do wrześień 2013. Trzymam za was kciuki .
Buziaki
Mam nadzieję, że sie wam dziewczyny uda i dołączycie do wrześień 2013. Trzymam za was kciuki .
Buziaki
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #469030 przez MoNiaaa
izula kazdy ma prawo do gorszych dni i nie dziwie ci sie ani ja ani pewnie zadna dziewczyna ktora sie stara o malenstwo!!!wyrzal sie ile w lezie i narzekaj jesli przyniesie ci to ulge.ja sama jestem rozgoryczona ze wszystko taks ie potoczylo jedyne o czym marze to byc znowu w ciazy!!!nawet nie do konca wierze ze juz nie jestem...
dziwnie jest ten swiat skonstruowany ale co my morzemy??
na marginesie czemu faceci moga plodzic dzieci 7 dni w tygodniu 24/h a my tylko kilka marnych dni i to z jakim trudem??
dziwnie jest ten swiat skonstruowany ale co my morzemy??
na marginesie czemu faceci moga plodzic dzieci 7 dni w tygodniu 24/h a my tylko kilka marnych dni i to z jakim trudem??
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #469040 przez izula
Nie wiem Monia to jest ..... niesprawiedliwość i tyle.
I traf tu w te magiczne pare godzin owulacji. A lekarz ci powie bo mniej stresu, itp. A jak tu w dzisiejszych czasach żyć bez stresu. Jeszcze ta ..... obrona nade mną wisi jak kat nad duszą. Do 10 muszę złożyć pracę a promotor kłody pod nogi sypie. Eh....
A najgorsze jest to, że oprócz was to niemam z kim pogadać. Moje koleżanki, nawiasem mamusie w ramach pocieszenia mówią a jeszcze masz czas spokojnie. A same zapomniały jak to było jak były staraczkami. I to mnie jeszcze bardziej wkurza. Dobrze, że w mężu mam oparcie bo bym chyba zgłupiała.
Ja się już na nic nie nastawiam tak chyba będzie lepiej.
I traf tu w te magiczne pare godzin owulacji. A lekarz ci powie bo mniej stresu, itp. A jak tu w dzisiejszych czasach żyć bez stresu. Jeszcze ta ..... obrona nade mną wisi jak kat nad duszą. Do 10 muszę złożyć pracę a promotor kłody pod nogi sypie. Eh....
A najgorsze jest to, że oprócz was to niemam z kim pogadać. Moje koleżanki, nawiasem mamusie w ramach pocieszenia mówią a jeszcze masz czas spokojnie. A same zapomniały jak to było jak były staraczkami. I to mnie jeszcze bardziej wkurza. Dobrze, że w mężu mam oparcie bo bym chyba zgłupiała.
Ja się już na nic nie nastawiam tak chyba będzie lepiej.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #469053 przez MoNiaaa
Izula tak naprawde nikt kto nie jest w takiej samej sytuacji nie wie jak to jest moze sie tylko domyslac kazdy jest na innym etapie w zyciu i jego problemy wydaja sie bardziej wazne i sensowne...ja mam 23 lata i tez kazdy mi mowi ze jeszcze duzo dzieci zdaze urodzic ale co z tego jak ja chce juz zwlaszca po tej stracie czuje takie parcie na bycie w ciazy moze troche licze na pocieszenie i jakas rekompensate...moze nie powinnam zaieniac jednego dziecka na drugie ale wiem ze bedzie mi latwiej i pragne tego dziecka!
jak sobie pomysle ze moze sie nie udac za pierwszym razem i bede czekala nie wiadomo ile miesiecy to mnie sciska ze zlosci!!!
ale dokonalam szeroko idacych obliczen...gdzies wyczytalam ze zabieg mozna liczyc w cyklu tak jakby @ i jakby tak bylko to ok 26 powinna przyjsc @ no i pozniej owulka i gdyby sie udalo to mialabym termin na 2 wrzesnia:)
jak sobie pomysle ze moze sie nie udac za pierwszym razem i bede czekala nie wiadomo ile miesiecy to mnie sciska ze zlosci!!!
ale dokonalam szeroko idacych obliczen...gdzies wyczytalam ze zabieg mozna liczyc w cyklu tak jakby @ i jakby tak bylko to ok 26 powinna przyjsc @ no i pozniej owulka i gdyby sie udalo to mialabym termin na 2 wrzesnia:)
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #469095 przez izula
Sylka gratulacje )))
Historia niesamowita ale wiesz dobrze, że Ci teraz powiedzieli a nie przy porodzie. DOpiero byłoby zaskoczenie.
Moniaaa ja bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i tego 2 września. Rozumiem Cię. Nie ważne ile masz lat ważne, że chcesz być mamusią. A nikomu nic do twojego wieku. Pamiętaj nie daj sobie nagadać, że młoda jesteś i jeszcze masz czas. Niech się w nos ugryzą i tyle.
Historia niesamowita ale wiesz dobrze, że Ci teraz powiedzieli a nie przy porodzie. DOpiero byłoby zaskoczenie.
Moniaaa ja bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i tego 2 września. Rozumiem Cię. Nie ważne ile masz lat ważne, że chcesz być mamusią. A nikomu nic do twojego wieku. Pamiętaj nie daj sobie nagadać, że młoda jesteś i jeszcze masz czas. Niech się w nos ugryzą i tyle.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469100 przez bidol
Asik - głosy oddane
Gorluś - MAJA BOOOOOOSKA - ALE PIĘKNA - A TE WŁOSKI ZAKOCHAŁAM SIĘ TAKA PRAWDZIWA DZIEWCZYNECZKA Marta - Majusia piękna a te kucyki kiedy ja się u Kamki takich doczekam
Sylwka - łał - ale ten czas leci jak się czujesz
Inso - no Ty już na wylocie - a porodem się nie martw - będzie dobrze - może pomyśl o jakiejś położnej co?????
@nulka - coś o Kamci wspominałaś - a to masz
Mierlla, Gosiak, Mesy, Emka,@nulka - i reszta
Gorluś - MAJA BOOOOOOSKA - ALE PIĘKNA - A TE WŁOSKI ZAKOCHAŁAM SIĘ TAKA PRAWDZIWA DZIEWCZYNECZKA Marta - Majusia piękna a te kucyki kiedy ja się u Kamki takich doczekam
Sylwka - łał - ale ten czas leci jak się czujesz
Inso - no Ty już na wylocie - a porodem się nie martw - będzie dobrze - może pomyśl o jakiejś położnej co?????
@nulka - coś o Kamci wspominałaś - a to masz
Mierlla, Gosiak, Mesy, Emka,@nulka - i reszta
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez bidol.