BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 miesiąc temu #468984 przez MoNiaaa
wrzucic na luz to wlasnie jest najprostsze a zarazem najtrudniejsze bo jak tu nie myslec i nie liczyc jak sie tak czeka na szkraba.
ja tez mam ambitny plan wrzucic na luz i dzialac tylko jakos dziwnie ciagle po glowie chodza mi mysli kiedy bede mogla zaczac...czekam na ta @ jak na zbawienie gdyby nie to to pewnie juz bym sie starala:P ale listopad poszedl na stracenie(a szkoda bo mialabym 2 dzieciaczkow z sierpnia) ale w grudniu juz musi cos sie zaczac dziac...
tylko kiedy @ przyjdzie oby jeszcze w tym miesiacu bo jak sie okaze ze ze 2 miechy jej nie bedzie to troche lipnie...
wogole jestem nastawona ze uda sie za 1 razem jestem strasznie sflustrowana ze nie jestem juz w ciazy nie wiem jak to opisac ale dziwne uczucie jak czytam dziewczyny z mojego watku to sie zastanawiam jak to mnie juz to nie dotyczy?????

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 1 miesiąc temu #469005 przez izula
A ja właśnie dostałam @. :((( Kolejny miesiąc na straty a już myślałam, że może akurat bo się spóźniał.

[/url]
[/url]
12 lata 1 miesiąc temu #469006 przez MoNiaaa
IZULA PRZECIEZ JESTEMY NA WRZESIEN UMOWIONE TO MUSISZ CIERPLIWIE POCZEKAC NA MNIE I STUYDENTKE :)

wiem ze latwo sie mowi ja tez bede schizowala co miesiac ale w koncu musi sie udac!!!!
widzisz ty nie chcesz a ja z utesknieniem czekam na @ zeby wogole moc dzialac...a czytalam na necie ze czasem czeka sie nawet kilka miesiecy :ohmy: oby u mnie nie wystapil taki przypadek ale po ostatnich wydarzeniach juz wszystkiego moge sie spodziewac...niestety cale lato mi ucieklo to chociaz na jesien chce sie zalapac!!

http

]
12 lata 1 miesiąc temu #469014 przez izula
Po woli zaczynam się zastanawiać co jest nie tak. Kolejny miesiąc do tyłu. :( Z moim szczęściem to się nawet na wrzesień nie załapię. :( A w sierpniu przyszłego roku kończę 30 lat a po 30 to podobno coraz gożej jest, żeby się udało. Ehh i tak to jest. Smutno mi bo moje koleżanki właśnie mają takie fajne małe dzidziusie, tak się akurat ułożyło, że trzy urodziły w przeciągu październik/listopad. Jak mnie dziś ktoś wkurzy w pracy to chyba będę gorsza niż te "pielęgniarki" a co tam, raz też mogę być nie miła dla wrednych typów. :(

[/url]
[/url]
12 lata 1 miesiąc temu #469016 przez mesy
izula nie dziamol nie ma co - nowy cykl nowe nadzieje ;) czekaj jak za zaraz do ciebie dołączę hehe

Gorla Maja jest cudowna :kiss: :kiss: :kiss:

i inne dzieciaczki też :) :) :)
12 lata 1 miesiąc temu #469017 przez izula
Monia :( tak wiem, pamiętam ale ehh to silniejsze. Mam dziś podły chumor. :( Od tygodnia bolał mnie brzuch i tylko się mazało. Myślalam, że może a kurat. A tu dziś suprise. Ale ja tak mam nie mogę nic zaplanować ani niczym się cieszyć. Jak się nastwię to się okazuje, że objawy ciążowe są u mnie objawami przed @. To nie samowite.

Mam nadzieję, że sie wam dziewczyny uda i dołączycie do wrześień 2013. Trzymam za was kciuki :).

Buziaki

[/url]
[/url]
12 lata 1 miesiąc temu #469030 przez MoNiaaa
izula kazdy ma prawo do gorszych dni i nie dziwie ci sie ani ja ani pewnie zadna dziewczyna ktora sie stara o malenstwo!!!wyrzal sie ile w lezie i narzekaj jesli przyniesie ci to ulge.ja sama jestem rozgoryczona ze wszystko taks ie potoczylo jedyne o czym marze to byc znowu w ciazy!!!nawet nie do konca wierze ze juz nie jestem...
dziwnie jest ten swiat skonstruowany ale co my morzemy??
na marginesie czemu faceci moga plodzic dzieci 7 dni w tygodniu 24/h a my tylko kilka marnych dni i to z jakim trudem??

http

]
12 lata 1 miesiąc temu #469040 przez izula
Nie wiem Monia to jest ..... niesprawiedliwość i tyle.

I traf tu w te magiczne pare godzin owulacji. A lekarz ci powie bo mniej stresu, itp. A jak tu w dzisiejszych czasach żyć bez stresu. Jeszcze ta ..... obrona nade mną wisi jak kat nad duszą. Do 10 muszę złożyć pracę a promotor kłody pod nogi sypie. Eh....

A najgorsze jest to, że oprócz was to niemam z kim pogadać. Moje koleżanki, nawiasem mamusie w ramach pocieszenia mówią a jeszcze masz czas spokojnie. A same zapomniały jak to było jak były staraczkami. I to mnie jeszcze bardziej wkurza. Dobrze, że w mężu mam oparcie bo bym chyba zgłupiała.

Ja się już na nic nie nastawiam tak chyba będzie lepiej. :(

[/url]
[/url]
12 lata 1 miesiąc temu #469053 przez MoNiaaa
Izula tak naprawde nikt kto nie jest w takiej samej sytuacji nie wie jak to jest moze sie tylko domyslac kazdy jest na innym etapie w zyciu i jego problemy wydaja sie bardziej wazne i sensowne...ja mam 23 lata i tez kazdy mi mowi ze jeszcze duzo dzieci zdaze urodzic ale co z tego jak ja chce juz zwlaszca po tej stracie czuje takie parcie na bycie w ciazy moze troche licze na pocieszenie i jakas rekompensate...moze nie powinnam zaieniac jednego dziecka na drugie ale wiem ze bedzie mi latwiej i pragne tego dziecka!
jak sobie pomysle ze moze sie nie udac za pierwszym razem i bede czekala nie wiadomo ile miesiecy to mnie sciska ze zlosci!!!

ale dokonalam szeroko idacych obliczen...gdzies wyczytalam ze zabieg mozna liczyc w cyklu tak jakby @ i jakby tak bylko to ok 26 powinna przyjsc @ no i pozniej owulka i gdyby sie udalo to mialabym termin na 2 wrzesnia:)

http

]
12 lata 1 miesiąc temu #469072 przez sylwka727
A ja informuję że prawie 2 miesiące żyłam myślą że będę miała córę a wczoraj się okazało że coś tej mojej księżniczce wyrosło jakoś nie mogę się przyzwyczaić...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 miesiąc temu #469080 przez MoNiaaa
wow sylwia to mnie zaskoczylas :side:
ale nic sie nie martw gratuluje synka oby tylko zdrowy :)
bedzie mial sie kto toba opiekowac..maly ksiaze i rycez:)
ale podejrzewam ze zaskoczenie wielkie i pewnie sukieneczki juz pokupowane byly ;)

http

]
12 lata 1 miesiąc temu #469084 przez sylwka727
To mało powiedziane sukienek nakupiłam full bo bardzo chciałam mieć dziewczynkę

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 miesiąc temu #469086 przez anoda89
Sylwka ale numer :laugh:. Nie ważne kto tam w brzuszku siedzi, ważne żeby zdrowe :). Jaja jak berety :silly: :woohoo:. Pozostaje tylko pogratulować synka :kiss:.
12 lata 1 miesiąc temu #469095 przez izula
Sylka gratulacje :))))

Historia niesamowita :) ale wiesz dobrze, że Ci teraz powiedzieli a nie przy porodzie. DOpiero byłoby zaskoczenie. ;)

Moniaaa ja bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i tego 2 września. Rozumiem Cię. Nie ważne ile masz lat ważne, że chcesz być mamusią. A nikomu nic do twojego wieku. Pamiętaj nie daj sobie nagadać, że młoda jesteś i jeszcze masz czas. Niech się w nos ugryzą i tyle. :)

[/url]
[/url]
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469100 przez bidol
Asik - głosy oddane :kiss: :kiss:

Gorluś - MAJA BOOOOOOSKA - ALE PIĘKNA - A TE WŁOSKI :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: ZAKOCHAŁAM SIĘ :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: TAKA PRAWDZIWA DZIEWCZYNECZKA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Marta - Majusia piękna :cheer: a te kucyki :cheer: :cheer: kiedy ja się u Kamki takich doczekam :unsure:

Sylwka - łał - ale ten czas leci :ohmy: jak się czujesz :unsure:

Inso - no Ty już na wylocie :ohmy: - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a porodem się nie martw - będzie dobrze - może pomyśl o jakiejś położnej co?????

@nulka - coś o Kamci wspominałaś - a to masz :kiss:

Mierlla, Gosiak, Mesy, Emka,@nulka - i reszta :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka