BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 miesiąc temu #469712 przez Dave
No dziewuchy, ale się rozhulałyście :lol: :lol:

Podczytuję nie powiem, ale jakoś na pisanie brak czasu. Obskoczę kwietniówki i tyle.

MoNiaaa - podoba mi się Twoje nastawienie. NIE CZEKAĆ - DZIAŁAĆ!!!!!!

Anoda
- moja Kochana, nigdy nie zapomnisz o swoim skarbku, ale czas leczy rany. Żadne kolejne dzieciątko Ci go nie zastąpi, ale da Ci jego namiastkę.

Sylwka - gratuluję jajeczek. Powiem Ci, że ja jakoś też myślałam o córce i jak usłyszałam, że syn to mi się jakoś dziwnie zrobiło i chyba od tej pory jestem w szoku. Jakoś tak dziwnie. Teraz chcę wyprzedać ciuszki Majki, żeby zrobić miejsce dla "niebieskich", ale jakoś mi smutno i dziwnie. Więc już mam cały karton odłożony, którego się nie pozbę, a będzie jeszcze nie jeden. Nie wiem o co chodzi, ale mam cały czas przeczucie, że może się np. zdarzyć tak że jak urodzę to padnie hasło - gratulujemy córki. Sama nie wiem, świruję. Ale jakby tak było to co wtedy, w co ją ubiorę :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Temat został zablokowany.
12 lata 1 miesiąc temu #469854 przez Mirella
Dave, a brzuszka byś nie pokazała czasem?
12 lata 1 miesiąc temu #469861 przez Dave
Tak Ci by się pogłaskać chciało :silly: :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #469900 przez Mirella
No wiesz, tyle mojego co sobie pogłaszczę ;)
12 lata 1 miesiąc temu #469911 przez Agusia83
Dziewczynki ja tez Was podczytuje..ale nie mam kiedy napisac...

dzis przewertowalam mnostwo stron...Anoda, czytajac Twoje wypowiedzi oraz dziewczyn, ktore stracily swoje maluszki plakalam jak bobr,,,dalej mam lzy w oczach. Dziewczyny, Pan Bog Wam wszytsko wynagrodzi i bedziecie miec piekne i zdrowe maluszki.

Kamilka juz taka duza dziewczynka a jaka piekna kukuleczka :lol:

Sylwka, ja tez bylam w szoku...przez cala ciaze mowili, ze bedzie syn a w 34tc dowiedzialam sie, ze bedzie dziolucha...wszystkie ciuszki mialam na chlopca...ale za chwilke moja mama nadrobila :silly: ...a gdy dr powiedziala, ze sa 2 chamburgerki dobrze, ze lezalam...bo glowa niezle mi opadla z wrazenia :silly:

Dave, dawaj brzuszek...

A co tam u Lacry? Dawno nie pisala? Jak sie czuje?

Mirella, a moze Ty pokaz nam Dusie...powinnas isc na karna zabe, bo dawno jej nie bylo...tak samo Emka...gdzie Twoja corcia?

ja 20.11 mam usg, juz sie nie moge doczekac.
12 lata 1 miesiąc temu #469915 przez ann-sunshine
Sylwka daj sobie chwilę na oswojenie się z nowym faktem, do porodu zdążysz przyzwyczaić się do myśli o synku, zaakceptować, ba nawet pokachać małego, a ostatnie wątpliwości prysną jak bańka mydlana jak dostaniesz dzidzię na ręce w dniu porodu. A sukienusie pochowaj do szafy, może kiedyś jeszcze się przydadzą.

MoNiaaa, Anoda i Julka przykro mi z powodu Waszych Aniołeczków, oby los Wam wynagrodził niebawem w fasolki zdrowe i silne.

Studentkaae trzymam kciuki za II krechy

Emka, a co u Ciebie? Na jakim etapie jesteś? Mozolnie pracujecie nad dzidzią, czy czekacie na wpadkę tak jak Mirella?

Insomnia, ty to już z górki widzę, super że masz pozytywne podejście do porodu i do szpitala w którym planujesz rodzić. Dobre nastawienie to połowa sukcesu.

Bidol Kamilka jest cudowna, a jaka modnisia z niej

Izula przytulam, a może skup się teraz na obronie i nie myśl przez chwilę o dzidzi? Wiem, wiem, łatwo mówić, trudniej zrobić..

Dzolka gratuluję, takie historie jak Twoje dają nadzieję

Asik, jesteś stworzona do rodzenia, gdyby każda z nas takim szybciorem rodziła, bajka.

Marta M, miałaś wyjątkowego pecha, kurczę, poród to taka ważna dla rodziców sprawa i takie niesamowite wydarzenie, nikt nie powinien trafić na takie położne jak Ty!

Marta M, fajnie nie będę jedyną staraczką ze starszej ekipy, my zaczynamy w styczniu :-)
12 lata 1 miesiąc temu #469919 przez Dave
Agusia - no ja właśnie póki co mam jajca, i chcę się pozbyć ciuszków po Majce, ale chyba mam już karton zostawiony, no bo jak mi później, albo przy porodzie powiedzą, że jest bułeczka to co :unsure: :unsure: A nie wiem dlaczego w głowie cały czas mam takie myśli.

Dziołchy, u nas dniem pokazywania jest 20, no ale jak jeszcze kto poprosi to pokarzę, nie będę taka.

12 lata 1 miesiąc temu #469953 przez MoNiaaa
no to ja prosze...starej kumpeli nie odmowisz :)
dave mam jesczze pytanie do ciebie kiedy sie pokazala @ po zabiegu??
wy tu sobie nie myslcie bo ja w styczniu najpozniej wpadam tu z dwiema II :lol:

agusia czy mnie cos ominelo??teraz bedziesz miala blizniaki??czy cos zle zrozumialam?

http

]
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470028 przez Ingrid29
no Sylka nieźle zamiast bułeczki paróweczka :ohmy: Jak już urodzisz i przytulisz dzieciątko, to będziesz szczęśliwa i płeć nie będzie mieć znaczenia :)

Ja za to do początku cieszyłam się będzie synek, wolę się bawić klockami, samolotami, samochodami ( w końcu wychowałam się z dwoma starszymi braćmi) i nie wiem jakoś synek mi bardziej pasuje. Ciekawe co będzie jeśli się uda wpaść z drugim :unsure:

Mirelka a Ty chyba do gienka niedługo idziesz :unsure:
12 lata 1 miesiąc temu #470227 przez sylwka727
Dzięki kochane jesteście dziś już się "pozbierałam do kupy" i cieszę się że będę mieć synka już rano głaskałam brzuszek i mówiłam ładnie do niego i mi się śnił to już całkiem go pokochałam wiem że jak będę widziała dziewczynki to jakieś ukłucie będzie ale już sie cieszę

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 miesiąc temu #470243 przez Mirella
No idę Ingrid, idę ;) za dwa dni czy jakoś tak... I dobrze że idę bo mi się jakaś infekcja po lekach przyplątała, nie wiem jak ja mam się tych bakterii pozbyć, już drugi lek, który musiałam odstawić, wrrrr....

Dave, gdzie fota, plisssss
12 lata 1 miesiąc temu #470347 przez Dave
MoNiaaa - ja jestem dziwnym przypadkiem, bo do mnie @ się bardzo szybko przywlekła.
27 czerwca miałam zabieg a @ przypędziła 11 lipca, a dwa tygodnie później byłam już w ciąży :side: :side: :side:

Fota będzie, ale później. Moje dziecię już 3 dzień nie śpi w dzień. Zastanawiam się czy to chwilowe, czy już sobie odpuściła drzemki :unsure: :unsure: Więc w dzień to już nic nie mogę zrobić, ale wieczorami coś nadrobię :side:

Lecimy na polko bo tak pięknie słonko świeci :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #470479 przez emka
Ann-sunshine My jesteśmy na etapie gry wstępnej :P Właśnie w piątek ide do gina do kontroli po wymrażaniu nadzerki, umówiłam zsię do hematologa , prywatnie a termin dopiero na LUTY :cheer: (w związku z zakrzepicą)SZOK! Ale chyba staranka zacznę wcześniej, wypytam gina... :dry:

Wifi Co u Ciebie ??? :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 1 miesiąc temu #470663 przez ViFi
emka napisał:

Ann-sunshine My jesteśmy na etapie gry wstępnej :P Właśnie w piątek ide do gina do kontroli po wymrażaniu nadzerki, umówiłam zsię do hematologa , prywatnie a termin dopiero na LUTY :cheer: (w związku z zakrzepicą)SZOK! Ale chyba staranka zacznę wcześniej, wypytam gina... :dry:

Wifi Co u Ciebie ??? :kiss: :kiss: :kiss:

Witam....
Ja juz po tomografii komputerowej... powiem Wam dziwne uczucie....
Piłam kontrast (gorzki)a później podano mi go dożylnie ... mam teraz takie uderzenia gorąca...
Uczucie dziwne... takie wrażenie jak fala gorącą rozchodzi sie po ciele i nie masz kontroli...
wynik opisowy z płyta do 5 dni roboczych :)
Czekam na rezonans

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470707 przez Dave
ViFi - to miałaś doznania. Trzymam kciuki za wyniki.

A ja Wam brzucholca nie pokazałam (ale pokarzę :laugh: ), ale żeby nie było pokazuję mojego Majosa :side: :side:

Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży