- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 miesiąc temu #470897 przez MoNiaaa
oj dave ale nasz trzymasz w niecierpliwosci:P ale w najgorszym razie 20 na kwietniowkach mozna sprawdzac
agusia to cos mi sie pokielbasilo sorki ale gdyby sie jednak okazalo to wiesz kto ci wywrozyl:P
a Majeczka kochana sliczne oczeta ma..bedzie miala branie jak nic:) dobrze ze teraz bedzie ja mial kto bronic
agusia to cos mi sie pokielbasilo sorki ale gdyby sie jednak okazalo to wiesz kto ci wywrozyl:P
a Majeczka kochana sliczne oczeta ma..bedzie miala branie jak nic:) dobrze ze teraz bedzie ja mial kto bronic
Temat został zablokowany.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471017 przez gabi28
Witam was wszystkie... te które znam i te które nie znam. :*
Lacrijka... nie gratulowałam więc robie to teraz.Gratulacje. Cieszę się ogromniaście.
Przepraszam,ze się nie odzywam,ale tak mnie pochłonęła miłośc ,że nie mysle o niczym innym. postaram się was podczytywac was czesciej.
pozdrawiam .. całuję.
Lacrijka... nie gratulowałam więc robie to teraz.Gratulacje. Cieszę się ogromniaście.
Przepraszam,ze się nie odzywam,ale tak mnie pochłonęła miłośc ,że nie mysle o niczym innym. postaram się was podczytywac was czesciej.
pozdrawiam .. całuję.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez gabi28.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471163 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
gabi Jak to pięknie brzmi "pochłonęła mnie miłość" Powodzenia Rozumiem ze dylematy odeszły w cień
Wifi Trzymam kciuki żeby wyniki były pomyślne Trzymkaj się Daj znać... Powiedz mi kochana czy Ty byłaś u hematologa , po tym jak wyszła ci zakrzepica? Czy tylko z ginem uzgadniałaś? Ja sie zrejestrowałam prywatnie ale dopiero na luty!!! Pani była tak miła ze wpisała mnie na jakąś liste rezerwową, na wcześniejszy termin gdyby sie zwolniło miejsce. Ale troche to długo, nie wiem czy mam czekać do wizyty, czy działać wcześnmiej...
Lacra!!!!????? NOsz... daj znać!
Wifi Trzymam kciuki żeby wyniki były pomyślne Trzymkaj się Daj znać... Powiedz mi kochana czy Ty byłaś u hematologa , po tym jak wyszła ci zakrzepica? Czy tylko z ginem uzgadniałaś? Ja sie zrejestrowałam prywatnie ale dopiero na luty!!! Pani była tak miła ze wpisała mnie na jakąś liste rezerwową, na wcześniejszy termin gdyby sie zwolniło miejsce. Ale troche to długo, nie wiem czy mam czekać do wizyty, czy działać wcześnmiej...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez emka.
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 1 miesiąc temu #471324 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
emka napisał:
Nie tylko Ginekolog-endokrynolog.... jażdżą do niego kobiety z całej Polski i tez słyszałam ze dziewczyny z zagranicy.... pracuje w Klinice na Kopernika w Krakowie
biore Acard w kazdym cyklu od 15dc chyba zyby byla ciąza to do odwołania i wtedy włączam Heparyne (Clexane 1ml)
dodatkowo zarzywam 1-0-1 Vigantoletten 1000; 0-0-3 Glucophade XR500.
Ale sie bałam wczorajszego badania.... tak rozchodziło sie goraco ze miała wrazenie ze sikam i nie mam nad tym kontroli chyba spedziłam tam ok 30 mni jak nie wiecej
gabi Jak to pięknie brzmi "pochłonęła mnie miłość" Powodzenia Rozumiem ze dylematy odeszły w cień
Nie tylko Ginekolog-endokrynolog.... jażdżą do niego kobiety z całej Polski i tez słyszałam ze dziewczyny z zagranicy.... pracuje w Klinice na Kopernika w Krakowie
biore Acard w kazdym cyklu od 15dc chyba zyby byla ciąza to do odwołania i wtedy włączam Heparyne (Clexane 1ml)
dodatkowo zarzywam 1-0-1 Vigantoletten 1000; 0-0-3 Glucophade XR500.
Ale sie bałam wczorajszego badania.... tak rozchodziło sie goraco ze miała wrazenie ze sikam i nie mam nad tym kontroli chyba spedziłam tam ok 30 mni jak nie wiecej
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 1 miesiąc temu #471469 przez Lacrijka
Dzien dobry
A wiec juz mowie, zdjecia fasolki jeszcze nie mam bo w poniedziałek dopiero pierwsza wizyta.. A zdjecia brzucha ?? Dowaliłas Martula Za jakies dwa miechy to bedzie co pokazac
Spie całe dnie, jem całe całe noce hihihi i tak w koło.. W poniedziałek dam znac co u gina
A wiec juz mowie, zdjecia fasolki jeszcze nie mam bo w poniedziałek dopiero pierwsza wizyta.. A zdjecia brzucha ?? Dowaliłas Martula Za jakies dwa miechy to bedzie co pokazac
Spie całe dnie, jem całe całe noce hihihi i tak w koło.. W poniedziałek dam znac co u gina
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471474 przez Asik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez Asik.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej