BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 miesiąc temu #470735 przez Agusia83
Dave, sliczna Maja :laugh: rezolutna dziewczynka i chyba lubi aparat :lol:

a co, z brzuszkiem?

Vifi, pamietaj by na MRI wziasc sobie zatyczki do uszu...bo bedzie baaaardzo glosno.

Monia, spodziewam sie jednego dzidziusia nie blizniakow
Temat został zablokowany.
12 lata 1 miesiąc temu #470752 przez Dave
Agusia - pokarzę spokojnie :side: :side:

A Maja, faktycznie jak jej powiesz, że ma się ustawić albo uśmiechnąć do zdjęcia to to robi :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 1 miesiąc temu #470773 przez Mirella
No to adoptuję kolejną Majeczkę, to już trzecia moja :kiss: :kiss: :kiss:

ale brzuchola nie odpuszczę, dawaj brzuchola, wygłaskać trzeba :lol:
12 lata 1 miesiąc temu #470788 przez Dave
Mirella - Ok. masz moją zgodę na adoptowanie Majosa :lol: :lol:
A brzuchol jak najbardziej wygłaskać trzeba. Tylko spokojnie musicie na niego poczekać :P :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 1 miesiąc temu #470858 przez Mirella
Dave, no weź proszę Cię nie rozśmieszaj mnie, ja i cierpliwie czekać to nie tylko do jednego zdania ale nawet do jednej książki nie pasuje :P
12 lata 1 miesiąc temu #470897 przez MoNiaaa
oj dave ale nasz trzymasz w niecierpliwosci:P ale w najgorszym razie 20 na kwietniowkach mozna sprawdzac :P

agusia to cos mi sie pokielbasilo sorki :P ale gdyby sie jednak okazalo to wiesz kto ci wywrozyl:P

a Majeczka kochana sliczne oczeta ma..bedzie miala branie jak nic:) dobrze ze teraz bedzie ja mial kto bronic :)

http

]
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471017 przez gabi28
Witam was wszystkie... te które znam i te które nie znam. :) :*
Lacrijka... nie gratulowałam więc robie to teraz.Gratulacje. Cieszę się ogromniaście. :):)

Przepraszam,ze się nie odzywam,ale tak mnie pochłonęła miłośc ,że nie mysle o niczym innym. :) postaram się was podczytywac was czesciej.
pozdrawiam .. całuję.
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471163 przez emka
gabi Jak to pięknie brzmi "pochłonęła mnie miłość" :lol: Powodzenia :) Rozumiem ze dylematy odeszły w cień :)

Wifi Trzymam kciuki żeby wyniki były pomyślne :) Trzymkaj się :kiss: :kiss: :kiss: Daj znać... Powiedz mi kochana czy Ty byłaś u hematologa , po tym jak wyszła ci zakrzepica? Czy tylko z ginem uzgadniałaś? Ja sie zrejestrowałam prywatnie ale dopiero na luty!!! Pani była tak miła ze wpisała mnie na jakąś liste rezerwową, na wcześniejszy termin gdyby sie zwolniło miejsce. Ale troche to długo, nie wiem czy mam czekać do wizyty, czy działać wcześnmiej... :dry:

Lacra!!!!????? NOsz... daj znać!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 1 miesiąc temu #471324 przez ViFi
emka napisał:

gabi Jak to pięknie brzmi "pochłonęła mnie miłość" :lol: Powodzenia :) Rozumiem ze dylematy odeszły w cień :)

Wifi Trzymam kciuki żeby wyniki były pomyślne :) Trzymkaj się :kiss: :kiss: :kiss: Daj znać... Powiedz mi kochana czy Ty byłaś u hematologa , po tym jak wyszła ci zakrzepica? Czy tylko z ginem uzgadniałaś? Ja sie zrejestrowałam prywatnie ale dopiero na luty!!! Pani była tak miła ze wpisała mnie na jakąś liste rezerwową, na wcześniejszy termin gdyby sie zwolniło miejsce. Ale troche to długo, nie wiem czy mam czekać do wizyty, czy działać wcześnmiej... :dry:

Lacra!!!!????? NOsz... daj znać!

Nie tylko Ginekolog-endokrynolog.... jażdżą do niego kobiety z całej Polski i tez słyszałam ze dziewczyny z zagranicy.... pracuje w Klinice na Kopernika w Krakowie
biore Acard w kazdym cyklu od 15dc chyba zyby byla ciąza to do odwołania i wtedy włączam Heparyne (Clexane 1ml)
dodatkowo zarzywam 1-0-1 Vigantoletten 1000; 0-0-3 Glucophade XR500.
Ale sie bałam wczorajszego badania.... tak rozchodziło sie goraco ze miała wrazenie ze sikam i nie mam nad tym kontroli chyba spedziłam tam ok 30 mni jak nie wiecej

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 1 miesiąc temu #471382 przez Marta M
No tak wchodzę codzień i patrzę czy Lacra nie pokazała brzusia albo fasolki, ale nic ni ma :(

gabi fajnie że się odezwałaś :)

Vifi i ja trzymam kciuki :)
12 lata 1 miesiąc temu #471469 przez Lacrijka
Dzien dobry :)

A wiec juz mowie, zdjecia fasolki jeszcze nie mam bo w poniedziałek dopiero pierwsza wizyta.. A zdjecia brzucha ?? Dowaliłas Martula :laugh: :laugh: :laugh: Za jakies dwa miechy to bedzie co pokazac :) :) :)
Spie całe dnie, jem całe całe noce hihihi i tak w koło.. W poniedziałek dam znac co u gina :)
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #471474 przez Asik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 1 miesiąc temu #471478 przez Asik
Nooo Lacrijka :D :D :D :D :D nareszcie jakies wieści :D :D a sprawdxałaś swój termin już :D bo ja od razu sprawdzałam :D

12 lata 1 miesiąc temu #471483 przez Lacrijka
Asik napisał:

Nooo Lacrijka :D :D :D :D :D nareszcie jakies wieści :D :D a sprawdxałaś swój termin już :D bo ja od razu sprawdzałam :D

9 lipiec :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: dopieroooooooooooooooooo
12 lata 1 miesiąc temu #471495 przez Asik
hihiohi nooo kochana zobaczysz jak to zleci :) korzystaj ile wlezie z wolnego czasu :D i spij ile się da :D super :D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka