- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 miesiąc temu #465061 przez Mirella
Ingrid nie mam pojęcia, bo nefrolog uznał że mam reumatoidalne zapalenie stawów i kazał do reumatologa iść, to znaczy do rodzinnego po skierowanie i pewnie parę miesięcy czekania znowu
W sumie to bym chyb się wolala na nerki leczyć bo ten doktorek od nerek baaardzo fajny no i blisko do niego mam
W sumie to bym chyb się wolala na nerki leczyć bo ten doktorek od nerek baaardzo fajny no i blisko do niego mam
Temat został zablokowany.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 2 miesiąc temu #465092 przez @nulka
dobry wieczór
Asik Szymon jest cudny jak tak zadziera dzioba do Twojego telefona (chyba tym fotasz)
dzięki bardzo jak się na niego patrzy to widać jaki z niego szczęsliwy facet no i ma w oku to coś takiego zawadiackiego zadziora
Marta Majka już ma taką dorosłą buzię że hej, śliczna podobna do mamusi
Emka jak Cię czytam to czasami myślę, że już nic pisać nie muszę że mi to "z ust wyjmujesz"
Monia nie żałuj sobie, jedź do lasu, wciśnij klakson i krzycz ile sił w gardle - nie ma lepszej terapii na pozbycie się złych emocji Zobaczysz że ani się nie obejrzysz i zobaczysz II kreseczki
Mirella teraz widzisz że należało Ci się porządne palnięcie za to że tak długo zwlekałaś z lekarzami . Dopuścić się do takiego stanu!...
lecz się i szybko "wpadaj"
Lacra kope lat!!! mi na zgagę pomaga mleczko ciepłe pite małymi łyczkami, no ale ja mam zgagę od przeżarcia a nie z ciąży n to nie wiem....
bidol fajne zdjęcie w avatarku
Dorcia Lenka to chyba nie przestaje się śmiać a na avatarze wymiata
a gdzie sie podział Gosiak?
Asik Szymon jest cudny jak tak zadziera dzioba do Twojego telefona (chyba tym fotasz)
dzięki bardzo jak się na niego patrzy to widać jaki z niego szczęsliwy facet no i ma w oku to coś takiego zawadiackiego zadziora
Marta Majka już ma taką dorosłą buzię że hej, śliczna podobna do mamusi
Emka jak Cię czytam to czasami myślę, że już nic pisać nie muszę że mi to "z ust wyjmujesz"
Monia nie żałuj sobie, jedź do lasu, wciśnij klakson i krzycz ile sił w gardle - nie ma lepszej terapii na pozbycie się złych emocji Zobaczysz że ani się nie obejrzysz i zobaczysz II kreseczki
Mirella teraz widzisz że należało Ci się porządne palnięcie za to że tak długo zwlekałaś z lekarzami . Dopuścić się do takiego stanu!...
lecz się i szybko "wpadaj"
Lacra kope lat!!! mi na zgagę pomaga mleczko ciepłe pite małymi łyczkami, no ale ja mam zgagę od przeżarcia a nie z ciąży n to nie wiem....
bidol fajne zdjęcie w avatarku
Dorcia Lenka to chyba nie przestaje się śmiać a na avatarze wymiata
a gdzie sie podział Gosiak?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #465184 przez Mirella
w ciąży na zgagę to się migdały żuje
@nulka, ale do jakiego stanu? nerki mam w stanie idealnym, to chyba jest dobra wiadomość? A te reumatoidalne badziewia to niby skąd miałam wiedzieć? Internistka nie zgadła to ja miałam?
A te lekarstwa beznadziejne to na E.Coli biorę, nefrolog powiedział że to ma 3/4 kobiet, nawet o tym nie wiedzą
@nulka, ale do jakiego stanu? nerki mam w stanie idealnym, to chyba jest dobra wiadomość? A te reumatoidalne badziewia to niby skąd miałam wiedzieć? Internistka nie zgadła to ja miałam?
A te lekarstwa beznadziejne to na E.Coli biorę, nefrolog powiedział że to ma 3/4 kobiet, nawet o tym nie wiedzą
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #465384 przez izula
Cześć dziewczyny,
wszystkim szczęśliwym mamusiom Gratuluję ślicznych dzieciaczków, przepraszam, że nie piszę dokładnie imionami ale to przez to, że jestem nowa i ciągle ogarniam wszystkie imiona i osoby kto co i jak )). Na dodatek były drobne problemy z netem. I jak parę dni nie miałam jak pisać ale śledziłam wpisy na poczcie w telefonie to już mam spore tyły.
Monia , która jest po smutnych przejściach. Pisz ile łapki ci na to pozwolą, na pewno wylewanie z siebie wszystkich smutków jest 100 razy lepsze niż ich dławienie w sobie.
Mirella, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Gratuluję dwóch kresek tylko znowu zgubiłam nazwę komu ) przepraszam.
Przepraszam za moje chaotyczne wypowiedzi. Myślę, że z czasem będzie lepiej.
Pozdrowionka dla wszystkich starających i zaciążonych i mamusi oraz buziaki ogromne dla wszystkich dzieciaczków - prześlicznych rzecz jasna bo co zdjęcie to bardziej urocze ))))
wszystkim szczęśliwym mamusiom Gratuluję ślicznych dzieciaczków, przepraszam, że nie piszę dokładnie imionami ale to przez to, że jestem nowa i ciągle ogarniam wszystkie imiona i osoby kto co i jak )). Na dodatek były drobne problemy z netem. I jak parę dni nie miałam jak pisać ale śledziłam wpisy na poczcie w telefonie to już mam spore tyły.
Monia , która jest po smutnych przejściach. Pisz ile łapki ci na to pozwolą, na pewno wylewanie z siebie wszystkich smutków jest 100 razy lepsze niż ich dławienie w sobie.
Mirella, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Gratuluję dwóch kresek tylko znowu zgubiłam nazwę komu ) przepraszam.
Przepraszam za moje chaotyczne wypowiedzi. Myślę, że z czasem będzie lepiej.
Pozdrowionka dla wszystkich starających i zaciążonych i mamusi oraz buziaki ogromne dla wszystkich dzieciaczków - prześlicznych rzecz jasna bo co zdjęcie to bardziej urocze ))))
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 2 miesiąc temu #465493 przez MoNiaaa
Majowka sliczny lucasek na drugim foto jest boooski takie male zawiniatko
izula a co u ciebie?
ja dzis chyba w troche lepszym nastroju wczoraj jakiegos dola mialam
teraz sie wqrzamo kase bo sie troche zaleglosci uzbieralo i nie wiem jak to rozgrysc... gdyby nie te rachunki o ile bylibysmy szczesliwsi
Mirella duzo zdrowka obys wkoncu wyszla z tych chorubsk paskudnych
izula a co u ciebie?
ja dzis chyba w troche lepszym nastroju wczoraj jakiegos dola mialam
teraz sie wqrzamo kase bo sie troche zaleglosci uzbieralo i nie wiem jak to rozgrysc... gdyby nie te rachunki o ile bylibysmy szczesliwsi
Mirella duzo zdrowka obys wkoncu wyszla z tych chorubsk paskudnych
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #465689 przez Mirella
Wyjdę z tych choróbsk wyjdę, nie mam czasu chorować Niech mnie tylko zdiagnozują porządnie, swoją drogą żeby lekarz od nerek diagnozował stawy to paranoja jest
Lucasek przytulasek
Izula, będziesz dużo pisała to w końcu nas poznasz i przestaniesz mylić, luuuuzik, lepiej tak niż nic nie pisać
Monia, no swoje musisz wykrzyczeć i wydołować, po to nas masz, a potem do roboty
Zimno mi dziś jak diabli mam nadzieję że to nie skutki uboczne tego leku, bo jak mam dwa miesiące marznąć to mnie szlag trafi. A i tak dobrze że zima, bo się na słonce wystawiać nie mogę, jakbym miała lato w cieniu spędzić to bym szału dostała normalnie, wrrr
Lucasek przytulasek
Izula, będziesz dużo pisała to w końcu nas poznasz i przestaniesz mylić, luuuuzik, lepiej tak niż nic nie pisać
Monia, no swoje musisz wykrzyczeć i wydołować, po to nas masz, a potem do roboty
Zimno mi dziś jak diabli mam nadzieję że to nie skutki uboczne tego leku, bo jak mam dwa miesiące marznąć to mnie szlag trafi. A i tak dobrze że zima, bo się na słonce wystawiać nie mogę, jakbym miała lato w cieniu spędzić to bym szału dostała normalnie, wrrr
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 2 miesiąc temu #465710 przez MoNiaaa
no wlasnie mam jakies chwiejne nastroje jakbym menopauze przechodzila wczoraj mialam dola dzis w tym temacie jest lepiej to sie inne dziadostwo przyplatalo...PIENIADZE odwieczny problem i wrog nr jeden dobrych relacji partnerskich...
mam nadzieje ze jak juz zaczniemy staranka to uda sie zapierwszym razem (innejopcji nie biore pod uwage)bo to czekanie mnie zabije...
czasem mi sie wydaje ze biegam w takim kolku dla chomikow i ciagle cos sie zlego wydaza co napedza to cholerstwo a tak bym chciala wyjsc i odsapnac!!!
emka a co do tego ze nei chce gadac o tym co sie stalo wlasnie wrecz przeciwnie chce o tym gadac ale oprucz was nie mam z kim a ze znajomymi niby sie widuje ale jakos jest mi to wsyztsko jedno poki co ale wiem tez ze dlugo w samotnosci to bym wykitowala
mam nadzieje ze jak juz zaczniemy staranka to uda sie zapierwszym razem (innejopcji nie biore pod uwage)bo to czekanie mnie zabije...
czasem mi sie wydaje ze biegam w takim kolku dla chomikow i ciagle cos sie zlego wydaza co napedza to cholerstwo a tak bym chciala wyjsc i odsapnac!!!
emka a co do tego ze nei chce gadac o tym co sie stalo wlasnie wrecz przeciwnie chce o tym gadac ale oprucz was nie mam z kim a ze znajomymi niby sie widuje ale jakos jest mi to wsyztsko jedno poki co ale wiem tez ze dlugo w samotnosci to bym wykitowala
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 2 miesiąc temu #465802 przez Dorciaition
Szymuś przystojniak. Ależ On się zmienia.
Zgadzam się, że Lucasek to Cudasek Zawsze pięknie ubrany.
Anulka to prawda- Lania się bardzo dużo cieszy, ale też sporo marudzi
Mirella zdrówka dużo. Grunt to pozytywne myślenie, które u Ciebie jak widzę jest
Moniaa powodzenia, trzymam kciuki.
Zgadzam się, że Lucasek to Cudasek Zawsze pięknie ubrany.
Anulka to prawda- Lania się bardzo dużo cieszy, ale też sporo marudzi
Mirella zdrówka dużo. Grunt to pozytywne myślenie, które u Ciebie jak widzę jest
Moniaa powodzenia, trzymam kciuki.