- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465877 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej babeńki!
Monia Pisz z nami , smuć ile chcesz, wyrzuć to z siebie... To pomaga a zmienne nastroje stąd że spadają hormony, unormuje się wszystko zobaczysz. Codzień będzie lepiej :)Choć pewnie czasem najdą Cię jeszcze smuteczki, ja tak miłam... Utulam Cię i pamiętaj że jesteśmy z Tobą A kasa, hmm niby nie najważniejsz, ale jak jej nie ma to się wszystko sypie...
Mirella Kurcze to nieźle Cie rozłożyło, kuruj się, kuruj, co w przyszłym roku będziesz się mogła ustawić w kolejkę po dzidka
Majówka Uśmiech Lucaska powalający! Cudeńko!
Lacra Masz jeszcze te kłucia? Ja na zgage piłam miętówke i żułam gumuy ciągle :)Czekam z niecierpliwością na fotke fasolki
No i co ja jeszcze chciałam ...
Aaaa dziś mnie naszło na taką nutę, moze Wam się spodoba
taka pozytywna
Izula miałam dokładnie to samo na początku, myliła mi się lacra z @nulką itp. nie jarzyłam o co chodzi momentami, ale poczytasz dłużej to sie w główce poukłada Powodzenie życzę :)powodzenia w starankach
Monia Pisz z nami , smuć ile chcesz, wyrzuć to z siebie... To pomaga a zmienne nastroje stąd że spadają hormony, unormuje się wszystko zobaczysz. Codzień będzie lepiej :)Choć pewnie czasem najdą Cię jeszcze smuteczki, ja tak miłam... Utulam Cię i pamiętaj że jesteśmy z Tobą A kasa, hmm niby nie najważniejsz, ale jak jej nie ma to się wszystko sypie...
Mirella Kurcze to nieźle Cie rozłożyło, kuruj się, kuruj, co w przyszłym roku będziesz się mogła ustawić w kolejkę po dzidka
Majówka Uśmiech Lucaska powalający! Cudeńko!
Lacra Masz jeszcze te kłucia? Ja na zgage piłam miętówke i żułam gumuy ciągle :)Czekam z niecierpliwością na fotke fasolki
No i co ja jeszcze chciałam ...
Aaaa dziś mnie naszło na taką nutę, moze Wam się spodoba
taka pozytywna
Izula miałam dokładnie to samo na początku, myliła mi się lacra z @nulką itp. nie jarzyłam o co chodzi momentami, ale poczytasz dłużej to sie w główce poukłada Powodzenie życzę :)powodzenia w starankach
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 1 miesiąc temu #466297 przez gosiak
Witam
Chciałam zameldować ze od trzech dni goszczę "ciotkę"
Po małym odpoczynku od lekarzy czas zakasać rękawy i do roboty mam już namiar na nowego gina więc mam nadzieje ze tym razem trafię w odpowiednie ręce...
Mało mnie ostatnio bo trochę wiecej zajęć na siebie wzięłam więc net poszedł w odstawkę mam nadzieje ze na starania znajdnie sie czas
Lukasek, Szymonek, Majeczka no kochane są szkrabiki
Chciałam zameldować ze od trzech dni goszczę "ciotkę"
Po małym odpoczynku od lekarzy czas zakasać rękawy i do roboty mam już namiar na nowego gina więc mam nadzieje ze tym razem trafię w odpowiednie ręce...
Mało mnie ostatnio bo trochę wiecej zajęć na siebie wzięłam więc net poszedł w odstawkę mam nadzieje ze na starania znajdnie sie czas
Lukasek, Szymonek, Majeczka no kochane są szkrabiki
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 1 miesiąc temu #466318 przez Mirella
Gosiak, ale się gościnna zrobiłaś
Tak swoją drogą to nie wiecie czasem kiedy u mnie była? Kurcze, ginka zapyta, a ja wiem tylko że jakoś przed pierwszym, ale ile to zabijcie mnie nie wiem
Emka, no Lacrę z @nulką pomylić to jest miszczostwo świata
Tak swoją drogą to nie wiecie czasem kiedy u mnie była? Kurcze, ginka zapyta, a ja wiem tylko że jakoś przed pierwszym, ale ile to zabijcie mnie nie wiem
Emka, no Lacrę z @nulką pomylić to jest miszczostwo świata
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #466322 przez Dave
Mirella ja tam nie wiem kiedy Twoja była.
a pomylić to síe można, a co.
dobrze,że Ciebie nikt nie myli:-)
wybaczcie, spac nie mogę to síe wcinam w gadke:-)
a swoją droga ta bezsenność mnie wykończy!!!!
a pomylić to síe można, a co.
dobrze,że Ciebie nikt nie myli:-)
wybaczcie, spac nie mogę to síe wcinam w gadke:-)
a swoją droga ta bezsenność mnie wykończy!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez Dave.
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 miesiąc temu #466385 przez izula
Cześć dziewczyny
nie uwierzycie od wczoraj staram się zrobić wpis i albo się komp zawiesza albo kasują mi się napisane wiadomości zanim zdążę je dodać. Poza tym ciągle walczę z jakimś błędnym kodem przy wysyłaniu wpisu. O co chodzi z tym kodowaniem proszę pomóżcie bo mnie chyba trafi z tym kompem szybciej.
To jest podejście nr 4 jak i to mi skasuje się i nie wyświetli to się załamię :/
Śliczne te dzieciaczki takie kochane szkrabiki
Mirella ja cię dobrze rozumiem też miałam problemy z notowaniem kiedy miałam@. Mam już do tego celu 3 kalendarze a i tak zawsze jakimś cudem w każdym inna data i potem zachodzę w głowę co ja i jakim cudem zrobiłam, że są inne. Teraz mam aplikację w telefonie i tam zapisuję i muszę powiedzieć sprawdza się na razie ok:).
Monia dobrze cię rozumiem, też czasami z innych powodów łapię mega doła i jak nie wyrzucę tego z siebie to zżera mnie to od środka. Wtedy mam wisielczy humor i nic mi się nie chce. Wszystko jest czarne a ja jestem do d..... jak i całe moje życie. Masz rację jak pieniędzy brakuje to jest tragedia bo i kłótnie się zaczynają i jak tu patrzeć na świat różowo. Ja cię rozumiem bo u mnie z finansami też nie za różowo bo płacę za studia, ratę za kredyt na remont mieszkania, który się nie umie skończyć i sto tysięcy innych rzeczy. Ale jak się wygadam koleżance, ponarzekam to od razu mi lżej i wszystko wraca do normy. Życzę Ci żebyś jak najszybciej zobaczyła upragnione dwie kreseczki i żeby wszystko było ok.
Ja już dostałam plamienia więc nici z tego miesiąca. Jeszcze 3 dni do terminu @. Ehhh, chyba nie ten miesiąc. No nic listopad przed nami. Bardzo chciałam do grudnia zajść bo w grudniu mamy okrągłą rocznicę ale jak tak dalej pójdzie to zostanie to tylko jako marzenie.
Jeszcze do 10 grudnia muszę oddać pracę dyplomową sprawdzoną i poprawioną a jakoś nie mam serca zrobić poprawek, które dostałam od promotora. Łapię się wszystkich możliwych zajęć tylko nie tego. Jak by były te dwie kreski to pewnie by mi się humor poprawił i by poszło z górki a tak jak nic nie wychodzi to się człowiekowi tym bardziej nic nie chce.
Rozpisałam się ) cały esej napisałam.
Pozdrawiam was dziewczyny i miłego dnia
nie uwierzycie od wczoraj staram się zrobić wpis i albo się komp zawiesza albo kasują mi się napisane wiadomości zanim zdążę je dodać. Poza tym ciągle walczę z jakimś błędnym kodem przy wysyłaniu wpisu. O co chodzi z tym kodowaniem proszę pomóżcie bo mnie chyba trafi z tym kompem szybciej.
To jest podejście nr 4 jak i to mi skasuje się i nie wyświetli to się załamię :/
Śliczne te dzieciaczki takie kochane szkrabiki
Mirella ja cię dobrze rozumiem też miałam problemy z notowaniem kiedy miałam@. Mam już do tego celu 3 kalendarze a i tak zawsze jakimś cudem w każdym inna data i potem zachodzę w głowę co ja i jakim cudem zrobiłam, że są inne. Teraz mam aplikację w telefonie i tam zapisuję i muszę powiedzieć sprawdza się na razie ok:).
Monia dobrze cię rozumiem, też czasami z innych powodów łapię mega doła i jak nie wyrzucę tego z siebie to zżera mnie to od środka. Wtedy mam wisielczy humor i nic mi się nie chce. Wszystko jest czarne a ja jestem do d..... jak i całe moje życie. Masz rację jak pieniędzy brakuje to jest tragedia bo i kłótnie się zaczynają i jak tu patrzeć na świat różowo. Ja cię rozumiem bo u mnie z finansami też nie za różowo bo płacę za studia, ratę za kredyt na remont mieszkania, który się nie umie skończyć i sto tysięcy innych rzeczy. Ale jak się wygadam koleżance, ponarzekam to od razu mi lżej i wszystko wraca do normy. Życzę Ci żebyś jak najszybciej zobaczyła upragnione dwie kreseczki i żeby wszystko było ok.
Ja już dostałam plamienia więc nici z tego miesiąca. Jeszcze 3 dni do terminu @. Ehhh, chyba nie ten miesiąc. No nic listopad przed nami. Bardzo chciałam do grudnia zajść bo w grudniu mamy okrągłą rocznicę ale jak tak dalej pójdzie to zostanie to tylko jako marzenie.
Jeszcze do 10 grudnia muszę oddać pracę dyplomową sprawdzoną i poprawioną a jakoś nie mam serca zrobić poprawek, które dostałam od promotora. Łapię się wszystkich możliwych zajęć tylko nie tego. Jak by były te dwie kreski to pewnie by mi się humor poprawił i by poszło z górki a tak jak nic nie wychodzi to się człowiekowi tym bardziej nic nie chce.
Rozpisałam się ) cały esej napisałam.
Pozdrawiam was dziewczyny i miłego dnia
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 miesiąc temu #466571 przez MoNiaaa
ja zaplanowalam sobie ze w grudniu zobaczy II moze na swieta bedziemy mogli oglosic wesola nowine:) ovzywiscie to tylko moje plany ale naraiue tego sie czymam i juz sie nie moge doczekac konca tego miesiaca...teraz nawet nie wiem kiedy mi owulka wypadnie..nawet nei wiem kiedy @ bedzie ale moze lepiej nie bede liczyc dni tlyko na spontana moze sie trafi:) ale juz sie tak nei moge doczekac ze az mnie sciska w zoladku!!!!
narazie to moj maz boi sie ze jak be bedziemy kochac to mizaszkodzi..ale z czasem pewnie mu przejdzie.
wogole to moja kuzynka mowi zebysmy sie od razu starali a ostatnio dzwonila moja mama zebysmy jednak poczekali ze moze w przyszlym roku itp. a ja przeciez nie chce czekac i sie wqrzylam troche ze tak mi powiedziala:(
izula w przyszlym miesiacu musimy sie sprezyc i zakladamy watek wrzesniowy!!!!!!oby tylko ciepla jesien byla zeby ze spacerkow skorzystac!!!
narazie to moj maz boi sie ze jak be bedziemy kochac to mizaszkodzi..ale z czasem pewnie mu przejdzie.
wogole to moja kuzynka mowi zebysmy sie od razu starali a ostatnio dzwonila moja mama zebysmy jednak poczekali ze moze w przyszlym roku itp. a ja przeciez nie chce czekac i sie wqrzylam troche ze tak mi powiedziala:(
izula w przyszlym miesiacu musimy sie sprezyc i zakladamy watek wrzesniowy!!!!!!oby tylko ciepla jesien byla zeby ze spacerkow skorzystac!!!
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #466599 przez anoda89
Monia najlepiej słuchaj swojego serduszka, jeśli czujesz że chcesz mieć dzidzie jak najszybciej to nie słuchaj innych i działajcie z mężem. Ja tak jak Ty czekam aż będziemy mogli znowu starać się o swoją kruszynkę. Ciekawe co w ogóle gin mi powie ale liczę na to że pozwoli od kwietnia zacząć starania.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #466619 przez Mirella
Dave, no można się pomylić, ale Lacrę z @nulką to sama przyznaj, nie byle jaka to pomyłka
Izula, ja kiedyś zapisywałam pilnowałam @ i w ogóle, ale odkąd mam Duśkę to mam do tego taki swobodny stosunek że szok. Jak mąż zapisze to mi powie w razie potrzeby, czasem tu dziewczynom się coś pokojarzy, a czasem nie wiem i już Mnie to generalnie jakoś strasznie nie interesuje, no ale podejrzewam, że ginkę będzie
Monia tak na dobrą sprawę to nie rozumiem, dlaczego ktokolwiek, nawet Twoja mama, podpowiada Wam kiedy macie się starać Domyślam się, że to z troski i życzliwości, no ale są jakieś granice, Wasz dzidź Wasza decyzja, nosek do góry i rób po swojemu, zalecenie czarownicy
Acha, Izula, nie wiem co Ci tu zgrzyta z wysyłaniem, ale zamiast się męczyć to może napisz w Wordzie, Writerze, czy czego używasz i sobie skopiuj, to Ci przynajmniej nigdy nie zginie.
Izula, ja kiedyś zapisywałam pilnowałam @ i w ogóle, ale odkąd mam Duśkę to mam do tego taki swobodny stosunek że szok. Jak mąż zapisze to mi powie w razie potrzeby, czasem tu dziewczynom się coś pokojarzy, a czasem nie wiem i już Mnie to generalnie jakoś strasznie nie interesuje, no ale podejrzewam, że ginkę będzie
Monia tak na dobrą sprawę to nie rozumiem, dlaczego ktokolwiek, nawet Twoja mama, podpowiada Wam kiedy macie się starać Domyślam się, że to z troski i życzliwości, no ale są jakieś granice, Wasz dzidź Wasza decyzja, nosek do góry i rób po swojemu, zalecenie czarownicy
Acha, Izula, nie wiem co Ci tu zgrzyta z wysyłaniem, ale zamiast się męczyć to może napisz w Wordzie, Writerze, czy czego używasz i sobie skopiuj, to Ci przynajmniej nigdy nie zginie.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez Mirella.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #466635 przez MoNiaaa
anoda 3mam za ciebie kciuki zebys mogla jak najszybciej sie starac jesli oczywiscie tego chcesz przykre ze takie sytuacje nas spotykaja ale czeba wierzyc ze tym razem bedzie dobrze
mirella masz racje ze to powinna byc nasz decyzja ale wiadomo kazdy daje swoje rady mama pewnie z troski ale troche przykro mi sie zrobilo no ale coz zobaczymy jak wyjdzie i kiedy sie nam uda
chcialabymz eby udalo sie za 1 razem bo tym razem udalos ie przy 1 cyklu i z julka tez za pierwszym podejsciem ale czy mozna miec tyleszczescia?
co do @ to ja staram sie zapisywac dawniej w telefonie ale po naprawie wszystko mi sie pokasowalo i teraz w kalendarzu zapisuje no a teraz nie wiem kiedy przyjdzie @ oby w pracy mnie nie zaskoczyla
mirella masz racje ze to powinna byc nasz decyzja ale wiadomo kazdy daje swoje rady mama pewnie z troski ale troche przykro mi sie zrobilo no ale coz zobaczymy jak wyjdzie i kiedy sie nam uda
chcialabymz eby udalo sie za 1 razem bo tym razem udalos ie przy 1 cyklu i z julka tez za pierwszym podejsciem ale czy mozna miec tyleszczescia?
co do @ to ja staram sie zapisywac dawniej w telefonie ale po naprawie wszystko mi sie pokasowalo i teraz w kalendarzu zapisuje no a teraz nie wiem kiedy przyjdzie @ oby w pracy mnie nie zaskoczyla
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 1 miesiąc temu #466654 przez Asik
Izula mhmm jak takie plameczki delikatne masz to może byc zagnieżdzenie
a co do znikania to ja jak napiszę to klikam kopiuj i jakby co to mam
a ja to @ mam jak w zegarku co 28 dni więc zapisywac nie muszę
Gosiaku :* :* może @ przyszła się pożegnać?? ja już zaczynam pozytywne fluidy wysyłac do Twoich jajników coby się spręzyły i wyhodowały jajo z zębem coby się pięęknie zaczepiło
Anoda też trzymam kciuki będzie dobrze musi byc
Monia dla Ciebie to samo co dla Gosiaka
Majóweczko jejciu ale Lukasek przystojniaczek noo kochan rośnie Ci łóamacz kobiecych serc
Mirella , Marta M noo może kiedyś Maja i Szymek wpadną .. na siebie ofkors
a co do znikania to ja jak napiszę to klikam kopiuj i jakby co to mam
a ja to @ mam jak w zegarku co 28 dni więc zapisywac nie muszę
Gosiaku :* :* może @ przyszła się pożegnać?? ja już zaczynam pozytywne fluidy wysyłac do Twoich jajników coby się spręzyły i wyhodowały jajo z zębem coby się pięęknie zaczepiło
Anoda też trzymam kciuki będzie dobrze musi byc
Monia dla Ciebie to samo co dla Gosiaka
Majóweczko jejciu ale Lukasek przystojniaczek noo kochan rośnie Ci łóamacz kobiecych serc
Mirella , Marta M noo może kiedyś Maja i Szymek wpadną .. na siebie ofkors
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #466664 przez anoda89
Staram się wierzyć w to że będzie dobrze. Ja to się boje że jak już będzie można zacząć starania to tak łatwo nie będzie ale ostatnio też tak myślałam i Marceli zaskoczył mamę . Bardzo chcę maluszka ale niestety trzeba czekać a jak gin mi powie że rok to chyba się załamie.
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 miesiąc temu #466685 przez izula
Doszłam do tego dlaczego tracę napisaną wiadomość.
Niestety mój internet traci połączenie i wtedy z automatu nie wysyła wiadomości. Niestety bezprzewodowa sieć ma swoje plusy i minusy.
Tak od przygody wczoraj też już kopiuję to co napiszę i dopiero wysyłam.
Moniaa jak moje obawy się potwierdzą co do @ to ja liczę na ten wątek wrześniowy
Assik zazdroszczę ci tych regularnych cykli ja to mam raz 26 dni a raz 31 a i 24 się trafi. Nawet jak brałam tabletki anty to nie był regularny ale mieszczę się w widełkach +-zawsze parę dni w tą lub tamtą więc tak już musi być.
Anoda89 na pewno będzie dobrze musi być.
Niestety mój internet traci połączenie i wtedy z automatu nie wysyła wiadomości. Niestety bezprzewodowa sieć ma swoje plusy i minusy.
Tak od przygody wczoraj też już kopiuję to co napiszę i dopiero wysyłam.
Moniaa jak moje obawy się potwierdzą co do @ to ja liczę na ten wątek wrześniowy
Assik zazdroszczę ci tych regularnych cykli ja to mam raz 26 dni a raz 31 a i 24 się trafi. Nawet jak brałam tabletki anty to nie był regularny ale mieszczę się w widełkach +-zawsze parę dni w tą lub tamtą więc tak już musi być.
Anoda89 na pewno będzie dobrze musi być.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #466689 przez MoNiaaa
ja wczesniej tez mialam idealnie regularnie @.
no to izula jestesmy umowione wrzesnien nalezy do nas moze jeszcze studentka do nas dolaczy i bedzuemy mialy swietny team
anoda mysle ze ten rok przerwy to jest tak asekuracyjnie troche wiadomo cialo musi dojsc do siebie po cesarce ale zadarza sie ze kobitki szybciej zachodza w ciaze i wszystko jest dobrze:)wszystkie bedziemy ci kibicowaly i jeszcze bedziesz szcesliwa mamusia
no to izula jestesmy umowione wrzesnien nalezy do nas moze jeszcze studentka do nas dolaczy i bedzuemy mialy swietny team
anoda mysle ze ten rok przerwy to jest tak asekuracyjnie troche wiadomo cialo musi dojsc do siebie po cesarce ale zadarza sie ze kobitki szybciej zachodza w ciaze i wszystko jest dobrze:)wszystkie bedziemy ci kibicowaly i jeszcze bedziesz szcesliwa mamusia
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #466722 przez anoda89
Też mi się tak wydaję. Znam przypadek że dziewczyna pytała się gina co by było gdyby zaszła w ciąże wcześniej to powiedział że nic by się nie stało ale musiałaby być kolejna cesarka. Po pół roku zaszła w ciąże i nic się nie stało, pod koniec szew ją trochę ciągnął ale to chyba nie ma reguły.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #466757 przez sylka
Lacra to mleczko od zgagi, które podawano mi w szpitalu to
www.apteka-zdrowie.eu/5727,gelatum-alumi...orici-zaw-250-g.html
Izula Ty masz nie regularny cykl. To co ja mam powiedzieć gdzie mi waha się od 30 do 88 dni
Izula Ty masz nie regularny cykl. To co ja mam powiedzieć gdzie mi waha się od 30 do 88 dni
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez sylka.