- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #529555 przez różyczka
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
gosiak napisał:
poslalam wszystkim, które chciały, mam nadzieję,ze dojdzie, uważajcie tylko drogie dziewczeta bo choc nie jest to jakas ambitna literatura (raczej odmóżdżacz ) to wciąaaga na maksa
nooTo aż tak rozpalająca jest ta książka?
poslalam wszystkim, które chciały, mam nadzieję,ze dojdzie, uważajcie tylko drogie dziewczeta bo choc nie jest to jakas ambitna literatura (raczej odmóżdżacz ) to wciąaaga na maksa
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Mniej Więcej
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #529601 przez GwenB
Elmirka 11 m-cy
a tak prawdę mówiąc to od ślubu różnie bywało, bo jak nie było nic pod ręka to się nie zabezpieczaliśmy wychodziliśmy z założenia, że jak będę w ciąży to super, jak nie to też nie będzie tragedii, ale ja liczę 11 cykli starań
Tak czytam i ja chyba też się skuszę na przeczytanie tej ksiązki o której piszecie
a tak prawdę mówiąc to od ślubu różnie bywało, bo jak nie było nic pod ręka to się nie zabezpieczaliśmy wychodziliśmy z założenia, że jak będę w ciąży to super, jak nie to też nie będzie tragedii, ale ja liczę 11 cykli starań
Tak czytam i ja chyba też się skuszę na przeczytanie tej ksiązki o której piszecie
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #529621 przez studentkaae
cześć Dziewczynki
co ja widzę za pościki - Gwen!!!!!! fasoleczka?? no cudnie Kolejna Szczęściara wrzucaj testa, wrzucaj i jutro koniecznie powtórz, może najwyżej kup aptecznego - może pewniejsze są ale jak widziałaś 2 krechy to bankowo można Ci już pogratulować
Ferritka - zaraziłyśmy Dziewczyny Greyem - widzisz? to może te zafasolkowane też nas zarażą - ale fasolkami dla odmiany byłoby sprawiedliwie nie?
co ja widzę za pościki - Gwen!!!!!! fasoleczka?? no cudnie Kolejna Szczęściara wrzucaj testa, wrzucaj i jutro koniecznie powtórz, może najwyżej kup aptecznego - może pewniejsze są ale jak widziałaś 2 krechy to bankowo można Ci już pogratulować
Ferritka - zaraziłyśmy Dziewczyny Greyem - widzisz? to może te zafasolkowane też nas zarażą - ale fasolkami dla odmiany byłoby sprawiedliwie nie?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #529629 przez studentkaae
Gosiak -widzę, że Ty już się zatraciłaś w tych szarych oczach... jesteś stracona - teraz przeczytasz w 1 noc (no albo 2)
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #529640 przez ferritka
hahahahaha Gosiak:) hahahahahaha a widzicie to nie było czcze gadanie, że Szary jest magnetyczny ))) tylko domu z dymem nie puść.. wtedy bedziesz doslownie ofiarą Greya hehehe studentka przybijam Ci piąteczkę i chcemy tu wet za wet.. my Was zaraziłysmy fascynacją Szarym , Wy nas pozarażajcie fasolkami ;DDDDD
jejku takiegoście mi narobiły smaka na Greya a ja już skończyłam trylogie ;(( chyba wrócę ponownie do I części i może doczytam się jakiegoś drugiego dna ,hmmmm
racja to mega odmóżdżacz, ale czy Wy czytacie tylko fachowe pozycje ( u szarego raczej same fachowe pozycje są ;p ) bo ja czytam żeby wyłaczyc mózg
jejku takiegoście mi narobiły smaka na Greya a ja już skończyłam trylogie ;(( chyba wrócę ponownie do I części i może doczytam się jakiegoś drugiego dna ,hmmmm
racja to mega odmóżdżacz, ale czy Wy czytacie tylko fachowe pozycje ( u szarego raczej same fachowe pozycje są ;p ) bo ja czytam żeby wyłaczyc mózg
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #529657 przez MoNiaaa
no rzeczywiscie czyta sie swietnie szkoda sie odrywac a wroce do niej dopiero jutro po poludniu w domu nie ma mowy zeby mi Julka dala poczytac
czuje ze odpoczywam umyslowo przy tej ksiazce
dobrze ze ruchu nie ma to jak znalazl na lekturke
a macie dalsze czesci w pdf???
czuje ze odpoczywam umyslowo przy tej ksiazce
dobrze ze ruchu nie ma to jak znalazl na lekturke
a macie dalsze czesci w pdf???